Попередній день   Наступний день

17:39

13 вересня Івано-Франківськ  відвідала одна з найцікавіших молодих музикантів, представників класичної скрипкової школи України, лауреат міжнародних конкурсів Мирослава Которович, яка вже 24 вересня на сцені обласної філармонії представить разом з баяністом-віртуозом Романом Юсипеєм концертну програму «Почуття на терезах»


15:39

http://img-kiev.fotki.yandex.ru/get/3607/babs71.48/0_d0d4_7d9943e2_M.jpgУ суботу, 11 вересня, в с.Олеша урочисто перепоховали тіла 3-х солдатів Радянської армії, які були знайдені під час розкопок у Братовому лісі.

Поховання відбулося на сільському цвинтарі.

15:15

2—3 жовтня під духовним проводом Провінції Найсвятішого Спасителя отців василіян в Україні відбудеться Міжнародна проща вервиці за єдність Церкви до чудотворного образу Матері Божої з Погоні.

Реєстрація учасників духовного походу відбудеться 2 жовтня о 14.00 в монастирі Успіння Матері Божої в селі Погоні Тисменицького району.


15:03 | Коментарів: 4

Є вибори - є сайт. Немає виборів...то й сайту не потрібно. На минулі вибори теперішній міський голова Івано-Франківська мав іменний веб-ресурс, але перед теперішніми сайт anushkevychus.if.ua є заблокованим...


15:00 | Коментарів: 2
http://mvk.if.ua/uploads/posts/1284366220_dsc09329_novyjj_razmer.jpg      10 вересня, у п’ятницю, за участю міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса відкрили дитячий майданчик по вул. Карпатській біля будинків 2, 4 та 6 в рамках Програми будівництва та реконструкції дитячих та спортивних майданчиків, затвердженої Івано-Франківською міськрадою. Майданчик був за традицією освячений представниками церкви, а також в рамках урочистого відкриття виступили вихованці Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

      


14:52
http://www.belgates.by/uploads/Image/credit_01.jpgКомунальному підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» відкрито кредитну лінію в банку «Фінанси та Кредит» на суму 10 млн. грн. з терміном повернення 2 роки.

 


14:32
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/3//41/576/41576767_skripka.jpgПрізвище добре відоме на Прикарпатті насамперед завдяки батькові, скрипалю зі світовим ім’ям Богодарові Которовичу (нагадаємо, це перший художній керівник та диригент академічного камерного оркестру «Harmonia Nobile»). Донька віртуозно тримає марку імені, продовжує традиції свого батька, представляє класичну скрипкову школу України, є лауреатом міжнародних конкурсів.

 

13 вересня Мирослава Которович дасть майстер-клас в Івано-Франківському музучилищі ім. Д. Січинського. У межах зустрічі відбудеться невеликий концерт класу Мирослави Которович: свою майстерність покажуть її учні, студенти Національної музичної академії ім. П. Чайковського (Київ).


14:26
У Снятинському видавництві «ПрутПринт» вийшла книжка нашого земляка,  директора телерадіокомпанії «Бриз» Військово Морських сил ЗС України, відомого журналіста з Севастополя Мирослава Мамчака «Військово-морська символіка України».

У книжці з такою лаконічною назвою зібрано дуже цікаві історичні факти про військову лексилологію, геральдику та фалеристику. За цими незвичними малознаними термінами — захоплююча розповідь про прапори, клейноди, штандарти вимпели, гюйси, хоругви, про фалеристику (нагороди). Автор робить екскурс козацьким флотом України, флотом УНР і Української держави 1917—1921 рр. та сучасними Військово-морськими силами України.



14:16 | Коментарів: 2
http://cursor.if.ua/images/stories/news/bd_thumb_medium300_226.jpegВідбулася колегія ОДА. Перше питання — про засідання Ради регіонів 9 вересня поінформував голова ОДА Михайло Вишиванюк. Основними питаннями були: бюджет на 2011 рік, організація та забезпечення місцевих виборів, шефство над Збройними силами, виконання протипожежних заходів.

 

Про інші питання. Керівництво держави запевняє, що вибори будуть чесні, прозорі, відкриті, це має бути змагання програм, ідей. За Прикарпаттям буде закріплено військові частини Чорноморського Флоту — і на рівні РДА, і навчальних закладів.


13:41

http://ambrasador.uaforums.net/uploaded-images/ambrasador/2____2009___7_1.jpgШановні мешканці та гості Покуття!

Ласкаво запрошуємо Вас завітати на ІІІ відкритий обласний покутський фестиваль аматорського мистецтва «Покутські джерела», що пройде у м. Тлумачі 18-19 вересня 2010 року.

У програмі фестивалю:

Субота 18 вересня

11.00 – презентація книги «Покуття» (автор ідеї В. Марчук, редактор – А. Королько)

12.00 – презентація фільму В. Слободяна «Грядущим на згадку»


13:26

http://novynar.img.com.ua/img/forall/a/1325/13.jpgЗапорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) має намір почати виробництво легкового автомобіля класу С ZAZ Forza в 4 кварталі 2010 року.

Про це журналістам повідомив голова правління заводу Микола Євдокименко.

"Автомобіль А13: пілотна партія буде проведена в 4 кварталі 2010 року", - сказав він.


13:25 | Коментарів: 8

Наш ресурс продовжує відслідковувати політичну кампанію до місцевих органів самоврядування у Івано-Франківську. Цього разу черговим "ляпом" знову відзначився кандидат на посаду міського голови Юрій Соловей. Звісно подібне оголошення  може бути інноваційною 3D-рекламою...а може просто найняті розклейники байдуже ставляться до того, що клеїти на стінах та парканах...


13:22
http://www.asd.in.ua/uploads/social-media-marketing-in-india-indian-social-media-social-media-pr-online-pr-social-media-professional-crisis-pr.jpgОзнайомити керівників та працівників мас-медіа області із сучасними комунікаційними технологіями заповзялися за підтримки міжнародного фонду «Відродження» в молодіжному громадському центрі «Еталон». Як вважають тут, проект-тренінг «Підвищення ефективності діяльності традиційних ЗМІ через застосування новітніх інформаційних технологій», який відбудеться в обласному центрі 16 вересня, презентує ефективні інструменти для виходу журналістики Прикарпаття на якісно новий рівень діяльності.
 
Як підкреслила на позавчорашній прес-конференції з тієї нагоди директор МГЦ «Еталон» Мар’яна Озорович, у місцевих ЗМі доволі обмежено використовують нові технології. За її словами, хоча в нашому регіоні зареєстровано понад 60 ЗМі, не більше десятка газет мають свої сайти. До того ж половина з них не є функціональними, тобто їм бракує ефективного зв’язку з аудиторією, регулярного оновлення тощо. Те саме стосується радіо й телевізії.

13:11

http://img.ria.ua/photos/ria/news_common/1018/101816/10181622/10181622m.jpg10 вересня вручено вітання Президента України мешканці м.Снятин Годованець Катерині Станіславівні з нагоди 100-річного ювілею.

Привітали ювілярку в присутності представників ЗМІ голова Снятинської міської ради п.В.Беца, заступник голови Снятинської міської ради п.І.Білик, депутат Снятинської районної ради п.І.Гуцуляк, завідувач сектору обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації п.Н.Фуштор, державний соціальний інспектор управління праці та соціального захисту населення Снятинської районної державної адміністрації п.Л.Петращук.


13:00

При зміні влади здебільшого приходять нові керівники. Правда, Мирослава Карабіна, заслуженого тренера України, назвати новим важко, бо з 2002-го по 2005 рік він уже очолював управління спорту ОДА і заодно був заступником голови відділення НОК України в Івано-Франківській області. Повернення назад відбулося з підвищенням. До того ж у двох напрямах. З липня нинішнього року Мирослав Євгенович є начальником головного управління ОДА у справах сім’ї, молоді та спорту й одночасно — головою олімпійського відділення на Прикарпатті. Напередодні Дня фізичної культури і спорту він поділився думками щодо розвитку прикарпатського спорту.


12:51

http://novynar.img.com.ua/img/forall/a/1326/18.jpgУряд готовий піти на підвищення пенсійного віку в разі необхідності, заявляє віце-прем'єр з економічних питань Сергій Тігіпко.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер в п'ятницю ввечері.

"Якщо нам не вистачатиме коштів, так, тоді ми будемо підходити і до пенсійного віку - саме непопулярне і важке рішення, я розумію, скільки негативу принесе, але якщо потрібно - ми підемо на це", - політик повідомив.



12:41 | Коментарів: 1

Михайло Вишиванюк: Оскільки ПР зараз при владі, то вся  влада  повинна складатися з її членів
«Величезним проривом для області» назвав голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк звістку про те, що на недавньому засіданні Ради регіонів, що проходило у місті Буча на Київщині, Президент України Віктор Янукович оголосив підготовку до зимової Олімпіади 2022 року в Карпатах національною програмою. За його словами, з цього “важливого для нас питання” дано відповідні доручення Кабінету Міністрів. Водночас Кабмін отримав доручення доопрацювати державну програму протипаводкових споруд, що передбачає будівництво півсотні малих гідроелектростанцій, в тому числі на ріках Прикарпаття.


12:32

З кожним роком збільшується кількість змагань стронгменів, які при цьому збирають чималу аудиторію уболівальників. І чи не щоразу з’являються нові імена силачів всеукраїнського і навіть європейського масштабу. Нашого Василя Вірастюка, найсильнішу людину планети, рідко хто не знає, але відрадно, що на Прикарпатті зростає серйозна зміна йому. Таким є й іванофранківець Назар Павлів, котрий за останній місяць взяв участь у трьох змаганнях різних рівнів.


12:24

http://mvk.if.ua/uploads/posts/1284113990_dsc09268_novyjj_razmer.jpg      З 9 по 12 вересня в Івано-Франківську проходить ХХ ювілейний Всеукраїнський з’їзд Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України який зібрав у нашому місті найвідоміших вітчизняних готельєрів та менеджерів готельного бізнесу. У рамках форуму експерти поділяться один із одним досвідом роботи на ринку послуг, презентують власні оригінальні бізнес-рішення, представлять найкращі проекти по створенню та просуванню готельних «продуктів», винайдуть шляхи підвищення економічної ефективності діяльності готельних підприємств та розглянуть питання та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з огляду на підготовку до «Євро-2012».
    


12:03 | Коментарів: 10
 Головною  подією останнього тижня став старт офіційної виборчої кампанії в країні. 11 вересня розпочався найцікавіший етап у літньо-осінньому марафоні. Попередні, внутрішні торги або як їх ще називають «домовленості» поволі завершуються. Натомість розпочинаються торги якісно іншого ґатунку – торги з народом, загравання з масами, конкуренція особистостей та програм, називайте як завгодно, однак суть незмінна – все заради отримання заповітних голосів, а з ними й депутатських мандатів... Тим паче, що мандатів то якраз поменшало.

     Обласна рада на своїй ювілейній, сороковій, і водночас одній з останніх сесій  у зв’язку з зміною системи, за якою проходитимуть вибори, була змушена переглянути й загальний склад обласної, районних та місцевих рад наступних скликань.


11:53 | Коментарів: 1

http://novynar.img.com.ua/img/forall/a/1327/15.jpgГолова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк заявив, що на Прикарпатті планують побудувати 52 гідроелектростанції.

"Я дав доручення розробити комплекс заходів, які будуть об'єднувати протипаводкові споруди з гідроелектростанціями, які повинні бути на малих річках у нашій області", - повідомив губернатор. 

За його словами, загалом повинні спорудити 52 ГЕС. 


11:43
А це означає, що алкогольні напої подорожчають. Як повідомив відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області,  з 1 вересня ц. р. ставки акцизного збору на спирт етиловий та лікеро-горілчані вироби підвищено з 34 до 39,4 гривні за літр 100% спирту, на кріплені  вина — з 0,5 до 2 грн. за літр, на ігристі й газовані вина — з 2,5 до 2,9 грн. за літр. А от ставку акцизу на вермути знижено з 2,6 до 2 грн. за літр.

Ці зміни передбачено п. 10 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» від 20.05.2010 р. № 2275-VI.



11:32 | Коментарів: 6

Настала пора дозволеної агітації і Франківськ заполонила політична реклама. Тепер в наступ на Прикарпаття пішов Єдиний Центр, який "піарить" свою програму "Якісна Україна". З програмою ще ніби ясно, а хто і для кого будевиконувтаи цю програму? Українці для ЄЦу чи ЄЦ для українців?


11:26

http://www.tver-obraz.ucoz.ru/saitij_school/foto_Internat.jpgМережею центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Івано-Франківської області у вересні поточного року відновлено роботу в інтернатних закладах щодо підготовки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – учнів старших та випускних класів, до самостійного життя.

Навчання дітей зазначеної категорії здійснюється за «Програмою ЦСССДМ із соціальної адаптації дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з числа учнів старших та випускних класів інтернатних закладів, шкіл соціальної реабілітації та осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», затвердженою наказом Держсоцслужби від 04.06.2010 № 31.


11:14 | Коментарів: 5

http://novynar.img.com.ua/img/forall/a/1327/1.jpgДиректор компанії Скорзонера Олександр Шевченко розповів про обшуки гірськолижного курорту Буковель Івано-Франківської області правоохоронними органами.

Про це він повідомив одному з українських ЗМІ.

"Обшуки в туристичному комплексі Буковель проводилися на цьому тижні", - заявив Шевченко.

Правоохоронні органи цікавилися документами про землевідведення в селі Поляниця, де розташований комплекс, відзначив він.


11:00 | Коментарів: 3

Євген Гірник не потребує особливого представлення читачеві. Він є добре знаним на Прикарпатті політиком завдяки своїй чіткій громадянській позиції, непохитним націоналістичним переконанням, твердій вірі в українську Україну. Нині ми розмовляємо з народним депутатом України двох попередніх скликань про політичну ситуацію в державі і краї.

— Свого часу ви запевняли, що націоналізм — це гостра зброя, яка може спрацювати у дуже короткий час. Ця теза ще не втратила своєї актуальності нині?

— Це завжди актуально для кожної нації, а особливо такої, існування якої перебуває під загрозою, — як нині українська нація. В новітній українській історії ця зброя вже декілька разів спрацьовувала, зокрема у час національно-визвольних змагань в 30—50-х роках ХХ століття, у 89—91 роках — у формі мирного руху за здобуття Україною незалежності, у 2004-му — як Помаранчева революція. Нині, коли влада в Україні нагадує окупаційний режим і брутально знищує все українське, ця пружина стискається, проте вона обов’язково знову спрацює.


10:53

http://novynar.img.com.ua/img/forall/a/1325/68.jpgПенсійна реформа повинна передбачати введення ряду стимулів, щоб людина за власним бажанням пішла на пенсію хоча б на рік пізніше.

Про це 10 вересня заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Суть пенсійної реформи полягає в тому, щоб зробити гідними пенсії, на які можна жити, а не існувати", - зазначив чиновник.

Крім того, він наголосив, що це зовсім не означає, що уряд хоче за рахунок населення вирішити проблеми наповнення Пенсійного фонду.


10:42

Мінохорони здоров’я (МОЗ) оприлюднило наказ про  запровадження в Україні обов’язкового щорічного медичного огляду  громадян з проведенням лабораторного обстеження для своєчасного виявлення захворювань. Лише через таку тотальну диспансеризацію населення, яку, власне, передбачає Державна програма розвитку первинної медико-санітарної допомоги до 2011 року, схвалена Верховною Радою 22 січня 2010 р., у цьому відомстві сподіваються одержати повне уявлення про здоров’я нації. Отож медогляди заплановано проводити серед усіх вікових груп. В регіонах цим займатимуться спеціальні бригади медиків, які виїжджатимуть у села.

Правда, наказ набере чинності тільки після реєстрації в Мін’юсті, але немає сумніву, переконані в МОЗ, що обов’язковий медогляд стане нормою нашого життя вже з наступного року. Медики готові розпочати реалізацію програми відразу ж після того, як у Кабміні узгодять цифру «вартості» першої ж всеукраїнської диспансеризації населення, котра, за попередніми підрахунками, сягає шести мільярдів гривень.


10:34 | Коментарів: 1

http://novynar.img.com.ua/img/forall/a/1326/59.jpgВчора на засіданні політради партії Наша Україна її президія подала у відставку.

Також в ході цього сьогоднішнього засідання лідер Нашої України Віктор Ющенко закликав однопартійців дати оцінку діяльності партії в ході президентської виборчої кампанії, а також визначити пріоритети подальшої діяльності.


Ющенко сказав, що незалежно від результатів виборів, партія повинна продовжувати свою роботу, оскільки вона "живе не від виборів до виборів".


10:23
19 вересня в Івано-Франківську на території спортивного комплексу головного управління МНС України в області за адресою:  вул. Вовчинецька, 223-в відбудеться всеукраїнська сертифікатна виставка собак усіх  порід із присудженням титулу CAC-UA «Карпатські зорі-2010».
 
На виставці буде представлено понад 300 найкращих породних собак України та закордону, які змагатимуться за звання «чемпіон України», «найкращий представник породи» та «best in show» (найкращий на виставці).

10:10

http://ukranews.com/uploads/news/2010/09/02/d2ae73ba702642d1f3dc373b709c53c87808e572.jpgЗ початком нового навчального року працівники кримінальної міліції у справах дітей разом з іншими службами міліції здійснювали заходи щодо з’ясування причин і обставин, за яких деякі діти не пішли до школи. За десять днів вересня таких було виявлено 15 неповнолітніх осіб. На даний час вісьмох з них повернуто на навчання в шкільні заклади, одного неповнолітнього працевлаштовано. Наразі через об’єктивні причини в області не охоплено навчанням чи суспільно-корисною діяльністю 6 неповнолітніх. У чотирьох випадках співробітники служби кримінальної міліції у справах дітей оперативно реагували на повідомлення громадян про зазублення дітей або втрату з ними зв’язку.


9:58

http://www.nokiandrive.com.ua/files/http___www.nokian.wizardry.kiev.ua_13_04_10_1_file.jpgЗа даними моніторингу цін, що його проводить Державна інспекція з контролю за цінами в п’яти основних операторів області, середні ціни на світлі нафтопродукти з 3 по 8 вересня були стабільними, а з 9 вересня почали знижуватись.

Станом на 10.09.2010 р. роздрібні ціни на нафтопродукти були такими:

дизельне паливо – від 6,55 грн. до 6,80 грн. за 1 літр

бензин марки А-76/80 – від 6,65 грн до 6,95 грн. за 1 літр

бензин марки А-92 – від 6,95 грн. до 7,35 грн. за 1 літр

бензин марки А-95 – від 7,25 грн. до 7,60 грн. за 1 літр.

 


9:43 | Коментарів: 1

http://novynar.img.com.ua/img/forall/a/1326/47.jpgВ Івано-Франківську затримали начальника Головного управління земельних ресурсів області Юрія Добровольського.

За попередньою інформацією, також накладено арешт на земельні ділянки селища Поляниця, де розташований Буковель, одним з керівників якого раніше був Добровольський.

Раніше, 8 вересня, до двох годин ночі в офісі Івано-Франківського обласного управління земельних ресурсів провели обшук, в результаті якого вилучили системні блоки майже всіх комп'ютерів.


9:36

По тисячі гривень премії отримали  п’ятеро працівників УМВС в області за розкриття нападу на філію «ПлюсБанку», розташовану в Болехові Долинського району. Сам злочин було скоєно ще 30 липня. Тоді двоє молодиків у насунених на очі «кепі» та чорних окулярах після обіду зайшли до приміщення філії і, вибравши слушний момент, напали на касира. Щоправда, першою потерпілою можна вважати якусь жінку, очевидно, клієнтку банку, до скроні якої один зі зловмисників приставив пістолет, як тільки вона підійшла до віконечка каси. Бідна жінка аж присіла з переляку.

Як потім з’ясувалося, зброя, котрою погрожували нападники, була пневматичною. Хоча її можна придбати без будь-яких дозволів, проте вона може становити серйозну загрозу для життя. Наприклад, цього літа необережний постріл із пневматичної рушниці забрав життя трирічної дитини. Налякавши працівниць банківської установи, зловмисники почали вимагати гроші.


9:25

http://www.dipsm.org.ua/files/2010/01/17431.jpg9 вересня спеціалістами Івано-Франківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відповідно до річного плану роботи було проведено навчання для новоприйнятих фахівців центрів, які здійснюватимуть соціальне супроводження прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу.

Основною метою навчання є забезпечення належного рівня підготовки спеціалістів з питань встановлення опіки, піклування, створення прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та здійснення їх соціального супроводження.

У заході взяли участь 6 спеціалістів із 5 районних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зокрема, з Богородчанського, Верховинського, Калуського, Косівського, Тисменицького районів.


9:12
http://www.ecoport.org.ua/files//2a_101.jpgСпільними зусиллями працівників податкової міліції Калуської об’єднаної ДПІ, державної екологічної інспекції в області та ДАІ виявлено підпільний кар’єр з видобутку піщано-гравійної суміші на Лімниці й припинено його діяльність. Тут двоє жителів району незаконно, без будь-яких дозвільних документів, використовуючи автомашини, вибирали з русла річки цей природний ресурс.

Вантажівки з піщано-гравійною сумішшю орієнтовною вартістю 81 тис. грн. затримано, вони перебувають на арештмайданчику Калуського РВ УМВС.

8:53
http://st.zakon.kz/uploads/1281605686_sport.jpg10 вересня в обласній державній адміністрації відбулося нагородження кращих спортсменів Прикарпаття та їхніх тренерів з нагоди професійного свята - Дня працівників фізичної культури та спорту.

На початку церемонії нагородження голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк поінформував учасників святкового зібрання про засідання Ради регіонів, що відбулося 9 вересня за участі Президента України Віктора Януковича, і на якому розглядалося питання державного бюджету на 2011 рік. За його словами, наступного року у бюджеті країни передбачається «значне збільшення» видатків на розвиток фізкультури і спорту. 

8:38
http://galtv.if.ua/typo3temp/pics/64d35aa5a9.jpgМіський голова Івано-Франківська спростував інформацію про те, що комунальне підприємство «Водотехпром» невдовзі отримає нового керівника.
 
За словами Віктора Анушкевичуса, всі призначення на посади в житлово-комунальній сфері відбуватимуться прозоро і з дотриманням чинного законодавства.
 
Тим часом виконувач обов'язків директора підприємства Михайло Ткачук оприлюднив кошторис робіт для обслуговування мереж дощових стоків.
 


8:22
У часі відзначення 490-ї річниці першої згадки про заснування села у Клубівцях на Тисмениччині відкрили й освятили краєзнавчий музей.
Понад дві тисячі експонатів з сільської скрині скарбів прийшли до клубівчан завдяки невтомній праці їх збирача, відомого краєзнавця Йосипа Карпіва. «ідея народилася давно, а 2003 року запрацював шкільний краєзнавчий куток. У музеї є експозиції, — звернувся до односельців під час урочистостей директор культурного закладу Йосип Карпів, — про духовність, учасників національно-визвольної боротьби, про виготовлення тканини і одягу в домашніх умовах, про випікання хліба, про освіту й «Просвіту» тощо. Кожен експонат промовляє до нас нашою історією. А сам заклад виконуватиме не лише наукову, екскурсійну, пізнавальну функції, а й відіграватиме велику роль у навчально-виховному процесі молоді».
В урочистостях взяли участь сільський голова Валерій Панкратов, письменниця Оксана Пронюк-Кузьма, Марія Пронюк, Роман Малець, Микола Семанюк, освітяни, просвітяни, громада села, гості та ін.

8:12
http://timeszp.com/public/upload/images/img/%D0%B4%D1%82%D0%BF.jpgБлизько 1 години ночі 9 вересня у чергову частину Івано-Франківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в селів Крихітці скоєно дорожньо-транспортну пригоду, у якій постраждала людина. Водій легковика вчинив наїзд на велосипедиста, а відтак з місця події утік.

Працівники Державтоінспекції негайно розпочали пошуки автомашини, яка смертельно травмувала людину. Попри обмеженість інформації про учасника ДТП, міліціонери вже протягом двох годин встановили місцезнаходження машини, а відтак і водія. Ним виявився 26-річний мешканець Івано-Франківська.

 


Попередній день   Наступний день