Попередній день   Наступний день

15:48 | Коментарів: 2
31 січня 2013 року відбулась чергова зустріч в рамках вироблення місії Івано-Франківська «Багате місто багатих людей». Цього разу група активних івано-франківців запросили до свого кола голову «Громадського Форому Івано-Франківська» Юрія Солов’я. Засідання розпочалося із розповіді Володимира Хлопіча про успішне, багате та розвинуте місто Франції – Монако.

15:31 | Коментарів: 3
Сьогодні, 1 лютого, дві машини накрило сніговими брилами, що впали з даху стоматологічної поліклініки в Івано-Франківську. Як наслідок — в обох машин розбите лобове скло. Водії почули гуркіт і встигли відкотити машини назад. За кілька хвилин з даху впало ще кілька брил. На щастя люди не постраждали.

15:26
1 лютого 2013 року секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко в рамках прес-туру здійснив об’їзд об’єктів за результатами реалізації Першого міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в місті Івано-Франківську.

15:07
Уже за доброю традицією БО "Дім Сірка" організовує черговий благодійний ярмарок. Цього разу ми приурочуємо дану подію одному з найромантичніших та наймиліших свят - дню Святого Валентина.

14:49
На Тлумаччині вчора вранці рейсовий автобус зіткнувся з легковиком. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 8-ї години ранку в селі Хотимир. Автобус ПАЗ слідував за маршрутом Коломия – Тлумач, коли на його дорозі опинився легковий автомобіль ВАЗ-2109.

14:28
Електронна реєстрація дітей, які будуть поступати у дошкільний навчальний заклад №17 «Ромашка» з 1 вересня розпочнеться уже 18 лютого. Про це "Фіртці" повідомили в прес-службі міськвиконкому. Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську для малечі відкрив двері ще один дошкільний навчальний заклад – ясла-садочок №17 «Ромашка» за адресою вулиця Вовчинецька, 210.

14:11
Сьогодні, 1 лютого будинки за адресами: Сорохтея 9, 9а, 9б, 16, 16б; Гвардійська 4, 5, 7; Чорновола 153; Петлюри 1, 5а, 7 до 17-00 перебуватимуть без тепла.

13:51
Проектування дороги на Румунію з будуванням митного переходу від території Верховинського району починає втілюватися в життя.

13:35
Днями в Снятинський райвідділ міліції зателефонував чоловік, який представився 26-річним мешканцем Коломиї, і повідомив, що в нього викрали автомобіль. За словами коломиянина, він залишив в одному з сіл Снятинського району свій «Міцубісі». Коли повернувся, машини вже не було на місці. Працівники міліції розпочали розшук чорної іномарки. Але як інформує АП, невдовзі виявилося, що насправді угону не було.

13:19
Івано-Франківськ стане одним з перших міст в Україні зі стійкою транспортною концепцією та інтегрованою транспортною моделлю,розробленими за підтримки іноземних фахівців.

13:04
  Останні 10-15 років неплатежі за житлово-комунальні послуги — це звична справа не тільки в Івано-Франківську, а й в Україні.

12:49
Як свідчить статистика на Івано-Франківщині з початку цього pоку зросла кількість випадків пожеж із трагічними наслідками на них.  В переважній більшості винуватці лиха - самі люди. Їх необережність у поводженні з вогнем в побуті, нехтування елементарними правилами пожежної безпеки і призводить до непередбачуваних наслідків.

12:32
З метою підведення підсумків про результати науково-дослідницької діяльності університету за 2012 рік у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулась загальна Вчена рада. Засідання Вченої ради відкрив ректор Ігор Євгенович Цепенда, який виступив з аналітичним звітом про підсумки науково-дослідницької діяльності університету за минулий рік, звернувши увагу на проблеми в даній галузі, шляхи їх рішення та пріоритети подальшого розвитку.

12:16
На сьогоднішньому засіданні бюджетної комісії Івано-Франківської обласної ради сьогодні ухвалили рішення про виділення 856 тисяч гривень трьом виборчим комісіям, де 27 січня відбулися проміжні вибори депутатів обласної ради. Як повідомив голова обласної виборчої комісії Олег Пилип’юк, виділених коштів повністю вистачить на зарплату членам районних, міської і дільничних виборчих комісій.

11:59
Уряд України готовий підняти тарифи на газ для деяких споживачів, заявив міністр закордонних справ Леонід Кожара, давши зрозуміти, що одна з головних перешкод на шляху укладання угоди МВФ за новим кредитом може бути усунена, повідомляє InoPressa, з посиланням на The Wall Street Journal.

11:46
Вчора в одній з багатоповерхівок міста Калуша 36-річний чоловік накинувся з ножем на двох літніх людей. Двоє пенсіонерів, чоловік з дружиною, поверталися додому з магазину. В під’їзді будинку, де жили потерпілі, на них очікував роздратований сусід, який несподівано штовхнув 80-річного чоловіка та наніс численні ножові поранення спочатку його дружині, а потім і йому.

11:29
Начальник міського управління освіти і науки Наталія Микула повідомила, що на сьогодні в Івано-Франківську не відвідують загальноосвітні навчальні заклади через хворобу трохи більше 10% учнів. Це не можна назвати високим і загрозливим показником, особливо у порівнянні із минулими роками. Як інформує Обласне радіо, на кінець січня — початок лютого це нормальний показник рівня захворюваності.

11:06
Асистент кафедри внутрішньої медицини № 2 Івано-Франківського національного медичного університету Євгенія Бардяк, голова ОО «Молода Просвіта» отримала грант Президента України для обдарованої молоді на тему: «Інтеграція молоді з вадами слуху та зору у середовище здорових однолітків шляхом проведення спільних культурно-масових та освітніх заходів».

10:52
18-23 лютого на території туристичного комплексу «Буковель» проходитиме фінальна частина Кубка світу FIS з фрістайлу за участю кращих атлетів світу у дисципліні «акробатика», чемпіонів світу та зимових Олімпійських ігор.

10:37
31 січня о 02.42 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Коломия поступило повідомлення від чергового лікаря Коломийської центральної районної лікарні про те, що до лікувальних закладів міста з діагнозом «отруєння чадним газом» госпіталізовано 2 осіб, котрі проживають в одній із квартир житлового будинку по вулиці Коновальця в місті Коломия.

10:19
За рік на будівництві і ремонті доріг в Україні було розкрадено 177 мільйонів гривень. Про це заявив генеральний прокурор Віктор Пшонка, у ході засідання колегії відомства, де обговорювалось питання ефективності використання органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування коштів на обслуговування доріг.

9:55
Вчора в Івано-Франківському міському суді відбулося перше слухання у кримінальній справі проти начальника департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківського міськвиконкому, ставленика «Свободи» Олега Гаркота.

9:39
Міжнародний аеропорт «Івано-Франківськ» — лідер 2012-го серед летовищ України за масштабами втрати пасажирів. Порівняно з позаминулим роком їх кількість зменшилася на 72,7 відсотка. Працівникам цього аеропорту майже вдалося зберегти свого вітчизняного пасажира — авіалініями внутрішніх рейсів за 2012 рік вони відправили 29,1 тис. осіб, що лише на 3,3 відсотка менше, ніж позаторік. Як пише газета "Галичина", у катастрофічне піке показники роботи аеропорту «завалили» пасажири міжнародних рейсів, кількість яких зменшилася аж на 97 відсотків — до 2,6 тис. осіб.

9:22
Вранці 29 січня на лінію екстреного зв'язку 102 надійшло повідомлення від жителя Калуша про те, що він виявив на вулиці Хмельницького труп своєї знайомої.

9:07
Під час робочої поїздки на запрошення Маршалека Підкарпатського воєводства Мірослава Карпити з метою участі у предметному навчанні «Реалізація, контроль та впровадження проектів в програмі транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна» до м. Жешува (Польща) у грудні 2012 р. представниками обласної державної адміністрації налагоджено ділові контакти з керівництвом Підкарпатської регіональної туристичної організації (Польща).

8:52
Правоохоронці проводять перевірку за фактом самоспалення 35-річного мешканця с. Войнилів Калуського району. Обгоріле тіло позаду власного будинку виявила дружина загиблого. На разі встановлюється причина самогубства. На даний час відомо, що чоловік працював вчителем сільської школи та є батьком двох дітей.

8:37
 Залишилося зняти кілька фінальних сцен у молодіжному містичному трилері "Тіні незабутих предків" і вже влітку український фільм можна буде побачити в кінотеатрах.

8:21
Верховна Рада може на майбутньому пленарному тижні розглянути зміни до закону про Кабінеті міністрів, які передбачають посилення ролі президента в управлінні урядом. "Я думаю, що найближчим часом законопроект ("Про внесення змін у закон "Про Кабінет міністрів України") буде розглянуто", - сказав депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

8:07
30 січня у Косівському районі, завдяки вчасно вжитим заходам, працівниками міліції було не допущено потрапляння у вільний обіг 7-ми доз опію ацетильованого (так звана «ширка»). Мешканець одного із сіл надавав приміщення для виготовлення та вживання наркотиків трьом раніше судимим чоловікам, які оплачували «оренду» самогоном.

Попередній день   Наступний день