Попередній день   Наступний день

14:54
Відбулася зустріч голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка з представниками обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану. Голова обласної організації УСВА Юрій Купчій інформував про основні проблемні питання, які на сьогоднішній день хвилюють прикарпатських «афганців».
 Зазначалося: є потреба у підтримці статутної діяльності відділень організації у районах, виділенні для них офісних приміщень.

14:33
Під час перевірки в ДП «Івано-Франківське лісове господарство» прокуратурою встановлено факти неправомірного вилучення, передачі в оренду та нецільового використання землі.Так, на території Марківецького лісництва на незаконно відчуженій земельній ділянці площею 0, 15 га зводять кафе. При цьому, посадові особи лісогосподарсьського підприємства на порушення законодавства жодним чином не реагують, до правоохоронців та органів державної влади і контролю не звертаються. 

14:17
На Прикарпатті взялися вирішувати проблеми людей з обмеженими можливостями. Так, вчора голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк запропонував заборонити вводити в експлуатацію будівлі, які не облаштовані для користування ними інвалідами. У протилежному випадку, отримання дозволу розцінювати як корупцію.

13:57
12 лютого о 16.14 год. на пункт зв’язку державної пожежно-ррятувальної частини №11 міста Надвірна поступило повідомлення про те, що в місті Надвірна на автодорозі «Львів – Мукачево» зіткнувся КРАЗ з причепом та вантажний автомобіль «MAN».

13:36
В Україні залишаються нерозкритими близько 2 мільйонів злочинів. Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомила начальник Управління статистики, організації та ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань Генеральної прокуратури України Ольга Кидисюк.

13:16
З першого квітня поточного року виробники алкогольних напоїв та тютюнових виробів будуть змушені наклеювати на свою продукцію нові акцизні марки, які коштуватимуть утричі більше за старі. Це, у свою чергу, може призвести до подорожчання випивки та цигарок, вважають експерти та виробники, пише ТСН.

12:46
Найстаріша мешканка України Катерина Козак відзначає 116-річчя в рідному селі Хотимир на Прикарпатті. Вона виховала двох доньок сестри, а своєї другої половинки, хоч і народилася в свято закоханих, так і не знайшла. На постійні запитання про власні секрети довголіття пані Катерина лише віджартовується: "Таке важке життя було, що навіть смерть мене боїться". Подарункам і гостям бабуся радіє, але ніяк не може збагнути, чому останніми роками до неї стільки прикуто уваги.

12:29
Стали відомі імена лауреатів Національної премії України імені Тараса Шевченка 2013 року. Лауреатами стали: Письменник Леонід Горлач (Коваленко) – за книжку поезій «Знак розбитого ярма».

12:11
Відповідне розпорядження Івано-Франківський облавтодор отримав вчора на засіданні колегії облдержадміністрації від голови Михайла Вишиванюка. За словами очільника Прикарпаття, нині дороги області перебувають у жахливому стані, особливо вони нищаться від важковагових автомобілів.

11:49
«Які санкції до людей? яких ловлять на торгівлі фальсифікатом і самогоном?», - спитав сьогодні міський голова Віктор Анушкевичус у заступник керівника міського УМВС Валентина Данилюка. «Йде вилучення, потім готуються матеріали на розгляд і штраф, - відповів той. За його словами, сума штрафу складає від 51 грн., а повторного – від 250 грн.

11:32
В області нині активно обговорюють питання про оптимізацію бюджетних установ. Як відомо, голова ОДА Михайло Вишиванюк уже підписав розпорядження «Про заходи щодо оптимізації мережі бюджетних установ області та економії видатків місцевих бюджетів на 2013 рік».

11:16
В Івано-Франківську пройде фанатський марш. У п'ятницю перед матчем чергового туру футзальної Екстраліги із Львівської командою "Енергія" фанати Івано-Франкіського "Урагану" пройдуться фан-маршем від Вічевого майдану до коледжу фізвиховання.

10:58
Попри будь-які запевнення влади, що комунальні проблеми вдається вирішувати, мережа дощової каналізації у Коломиї не витримала першої відлиги. Внаслідок цього міські вулиці «плавали». Центральна частина міста по кісточки в воді, дороги перетворились на «коломийське море», а подекуди просто не можливо було ні пройти ні проїхати.

10:39
- Вранці я, як зазвичай, сів за комп'ютер і став відкривати різні інформаційні сайти, - розповідає «ФАКТАМ» житель Івано-Франківська Сергій Бартинко. - Несподівано на моніторі з'явився порноролик, який, як я зрозумів, хтось приєднав до нормального сайту. Спробував його закрити, але тут мій комп'ютер ... припинив роботу. На екрані висвітилася синя табличка з емблемою СБУ і загрозливим текстом:

10:15
Народні депутати України від ВО «Свобода» Олександр Сич та Богдан Бенюк звернулися до Кабінету міністрів України із депутатським запитом, в якому вимагають нагального врегулювання проблем та недопущення масового звільнення працівників Прикарпатського управління бурових робіт ПАТ «Укранафта», ліквідації Надвірнянської експедиції УБР і передачі нафтогазових свердловин акціонерного товариства стороннім приватним підприємствам, що, як вважають свободівці, різко суперечить економічним інтересам держави.

9:58
Правоохоронцями в залі очікування вокзалу станції Івано – Франківськ був затриманий 50 – річний житель Івано – Франківської області, який шляхом обману заволодів мобільним телефоном марки «Моторола - С 200 » у 25 – річного мешканця Івано-Франківської області.

9:39
У зв'язку із зреченням від престолу Папи Римського Бенедикта XVI, екс-глава Української греко-католицької Церкви, архієпископ-емерит Любомир Гузар зустрівся із українськими журналістами, щоб відповісти на питання про те, що чекає Греко-Католицьку Церкву після обрання нового Папи, хто ним може стати і які проблеми доведеться вирішувати новому понтифікові.

9:25
З 1 березня вступає в дію Закон про ліцензування імпортних ліків. Цим  Законом передбачено ввезення на територію України лікарських препаратів тільки за умови наявності ліцензії на імпорт лікарського засобу, яка видається імпортерові або особі, що представляє виробника  на території України.

9:07
«Гарним прикладом може слугувати господарська діяльність Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу», - сказав днями на виробничій нараді керівників вищих навчальних закладів ІІІ-VI рівнів акредитації усіх форм власності перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту Євген Суліма.

8:49

Нафтопереробне підприємство «Нафтохімік Прикарпаття» в 2012 році отримало чистий збиток за міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) в розмірі 34 мільйони 473 тисячі гривень, говориться у фінансовому звіті компанії.

Згідно з повідомленням, виручка від реалізації продукції за МСФЗ за 2012 знизилася в 11 разів у порівнянні з 2011 роком - до 184 914 000 грн з 2 069 634 000 грн.


8:33
Народний депутат, лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що готовий ініціювати дискусію про запровадження в Україні смертної кари. Про це він заявив, виступаючи на зустрічі із представниками Європейської бізнес-асоціації.

8:19
45-річна жінка, для якої було визначено таку міру запобіжного заходу як тримання під вартою і вона наразі перебуває в Івано-Франківському слідчому ізоляторі, спробувала перерізати собі вени. Почалося все з того, що зранку 22 січня її мали відвезти на суд. Але вона з невідомих нам наразі причин навідріз відмовилася туди їхати. Коли жінку спробували помістити до камери, вона вихопила лезо від одноразового станка для гоління і почала собі наносити порізи по внутрішній поверхні лівого передпліччя. Також вчинила запеклий опір двом працівникам установи, які намагалися перешкодити в нанесенні собі тілесних ушкоджень.

8:04
Екс-міністр закордонних справ Геннадій Удовенко  помер на 82 році життя. Свої співчуття вже висловили прем'єр-міністр України Микола Азаров і міністр закордонних справ Леонід Кожара.

Попередній день   Наступний день