Попередній день   Наступний день

13:49
Сьогодні голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк провів робочу нараду щодо врегулювання затяжного межового спору між Івано-Франківською міською радою та Загвіздянською сільською радою Тисменицького району.

13:31
У січні 2012 року корпорація Богдан збільшила порівняно із груднем 2012 року виробництво легкових автомобілів у 6,9 разу, або на 540 одиниць до 632. Причому, як сказано в повідомленні асоціації автовиробників Укравтопром, у січні 2012 року корпорація не виробляла легкові автомобілі.

13:27
Основным секретом успеха любой компании является прямое общение руководства со своими клиентами. Ознакомившись с их потребностями и предпочтениями, можно организовать деятельность таким образом, что в «выигрыше» останутся обе стороны. Однако, подобная ситуация актуальна больше для рынка потребительской продукции. Как же быть с финансовыми рынками и их участниками? Зачастую, клиенты таких компаний не то, что не знакомы с ТОП-менеджментом, они понятия не имеют, как зовут руководителей компаний, в которых они торгуют.  Однако вина за эту оплошность лежит не только на участниках торговли. Когда руководство брокерской компании лично принимает участие в общении с клиентами посредством веб-конференции, это вызывает доверие, уважение и общее признание со стороны трейдеров и инвесторов.

13:11
ожежі не зважають ні на сезон, ні на обставини, а виникають найчастіше там, де люди нехтують елементарними правилами пожежної безпеки. Як свідчить статистика, на Івано-Франківщині з початку року виникло 167 пожеж, вогонь забрав життя 12 мешканців краю. Аналіз причин пожеж із трагічними наслідками показує, що основною причиною їх виникнення з року в рік залишається необережне поводження з вогнем,  тому числі під час куріння. Основними причинами пожеж у житловому секторі є необережне поводження з вогнем, порушення правил монтажу та експлуатації печей  і димоходів, порушення правил експлуатації побутових електроприладів, коротке замикання електромережі.

12:46
Відомий український модельєр та дизайнер одягу Андре Тан відкрив свій бутік в обласному центрі Прикарпаття. Модна подія відбулася в суботу в одному із торгових центрів міста. Цікаво, що в рамках відкриття Андре Тан для прикарпатських модниць представив і колекцію одягу "весна-осінь-2013.

12:29
В Коломийській РДА відбувся семінар-нарада присвячений безпечному проведенню весняно-польових робіт. В семінарі взяли участь керівники та інспектори територіального управління Держгірпромнагляду в Івано-Франківській області, представники управління агропромислового розвитку Коломийської РДА, Коломийської міської ради, профспілок району, приватних підприємств та організацій.

12:09
16 лютого о 14.32 год. в місті Івано-Франківськ по вулиці Незалежності виникла пожежа в недіючому приміщенні на 3-му поверсі 3-х поверхового будинку. Вогнем пошкоджено побутове сміття, підвіконня і вікно. Причина виникнення пожежі встановлюється. 16 лютого о 19.48 год. в місті Коломия по вулиці Майданського виникла пожежа недіючої дерев’яної складської споруди. Вогнем знищено старий домашній інвентар та пошкоджено будівлю складського приміщення. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

11:47
На базі туристичного комплексу «Буковель» стартував фінальний етап кубку світу з фристайлу. Найкращі лижні акробати світу перебуватимуть тут із 18 до 24 лютого. Змагання такого рівня наш регіон прийматиме вперше. Сьогодні та завтра - приїзд офіційних осіб FIS та команд учасниць. 20-22 лютого - офіційні тренування, 23 лютого – кваліфікаційні та фінальні змагання.

11:29
В Івано-Франківській області в селі Бабче зафіксовано випадок сказу у корови, в результаті чого п'ятеро осіб проходять лікування, а в селі проводяться щеплення, повідомляє обласне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

11:11
В Івано-Франківській області до Національної кадастрової системи державними реєстраторами внесено дані про 1370 земельних ділянок та 269 витягів про вже зареєстровані земельні ділянки.

10:35
В Івано-Франківську працівники служби боротьби із незаконним обігом наркотиків викрили чергову нарколабораторію. Наприкінці грудня минулого року працівниками міліції було затримано декількох осіб, які на території міста та області розповсюджували психотропну речовину амфетамін. В ході проведення слідчо-розшукових дій правоохоронці виявили, що джерелом постачання є 30-річний мешканець Івано-Франківська. Після встановлення особи було отримано відповідний дозвіл на обшук його помешкання.

10:18
Туристичний комплекс "Буковель" організував акційний щоденний чартер, яким майже задарма можна долетіти із Києва до Івано-Франківська. Квиток на літак коштує 10 грн. Спеціальну акцію вигадали у "Буковелі" для своїх відпочивальників - тих, хто житиме і кататиметься на курорті. Виліт до Івано-Франківська о 10:00, назад до Києва – о 17:00.

10:02
«Мені 67 років, маю 45 років трудового стажу. Все життя тяжко працював, сплачував сумлінно всі податки, потом і горбом чесно заробив собі на пенсію, аж раптом дізнаюся, що винен державі, тобто Пенсійному фонду, 15 тис. 982 грн. 32 коп. Як так?», — такий лист надійшов до газети від іванофранківця Романа Сухарника.

9:44
"Комсомолка" дізналася подробиці дикої трагедії, яка сталася пізно ввечері 14 лютого в одному з нічних клубів Івано-Франківська. Нагадаємо, дівчина-студентка в колі своїх друзів святкувала День святого Валентина. А коли вийшла у вестибюль, незнайомий хлопець вистрілив їй в скроню.

9:29
Україна лідирує серед країн, що найбільше потерпають від работоргівлі. Такі дані нещодавно оприлюднила Міжнародна організація з міграції.
 Свої висновки вона робить на основі кількості жертв торгівлі людьми, які звернулися про допомогу до організації.

9:14
Найновіші плашнети, ексклюзивний одяг, раритетні прикраси — чого тільки сьогодні не пропонує купити інтернет. Та далеко не всі наважуються прийняти його пропозицію, кажуть, ризиків надто багато. А от ті, хто хоча б один раз спробував, запевняють — переваги очевидні, треба тільки знати кілька секретів.

8:57
У суботу, 16 лютого, відбулися другі матчі 1/8 фіналу Шкільного турніру з футзалу "Кубок Президента НФК "Ураган" Олександра Бубена". За підсумком двох ігор визначилися 8 найкращих команд, які продовжать свою боротьбу в чвертьфіналі. Варто зазначити, що ігровий день виявився дуже емоційним та напружений, адже учасники розуміли, що перемога - ще один крок на шляху до здійснення шкільної мрії.
Шкільного турніру з футзалу "Кубок Президента НФК "Ураган"

8:38
Третій етап міжнародних перегонів автономних роботів "Roborace" 2012/2013 відбувся у ТРЦ "DEPOT" у Чернівцях. На спеціальні бігові доріжки учасники з різних країн запустили роботів, які їздять за допомогою автоматичного керування. Спроектували цих роботів самі ж студенти, які навчаються на факультеті комп’ютерних наук. У третьому турі змагань взяла участь 21 команда з Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Києва, а також Мінська. Хоча організатори чекали ще гостей з Росії та Румунії.

8:19
У минулому році до України переказали в сім разів більше грошей, ніж було відправлено за кордон, повідомляє офіційний сайт НБУ.

8:03
На своїй сторінці у мережі Фейсбук директор івано-франківського комунального підприємства "Єдиний розрахунковий центр" Вадим Войтик оприлюднив листа з електронної пошти, в якому невідомий автор погрожує Войтику тюрмою. "Коли приходять листи з погрозами - це слава?" - іронізує Вадим Войтик.

Попередній день   Наступний день