Попередній день   Наступний день

14:49
Для забезпечення підвищеного попиту на перевезення під час березневих свят залізниці України призначили 6 додаткових поїздів, які здійснять 12 рейсів. Додаткові поїзди курсуватимуть, починаючи із 6 березня. Найбільше додаткових поїздів призначено до туристичних центрів Західної України – 4, які здійснять 8 рейсів.

14:33
Упродовж 2012 року правоохоронні органи Прикарпаття направили до суду з обвинувальними вироками 54 кримінальні справи про злочини з ознаками корупції. Майже половина справ - за фактами хабарництва.

14:14
Студентський мер Івано-Франківська Віталій Мерінов, запрошує завтра (21 лютого) бажаючих здати кров для Вікторії Пилипів, в яку стріляли на день Святого Валентина.

13:39
З метою створення сприятливих умов для святкування 1 і 2 травня - Дня міжнародної солідарності трудящих та 9 травня - Дня Перемоги, а також раціонального використання робочого часу КМУ рекомендує керівникам підприємств, установ і організацій перенести робочі дні з: п’ятниці 3 травня - на суботу 18 травня; п’ятниці 10 травня - на суботу 1 червня.

13:16
25 лютого о 12 годині в Музеї історії міста Коломиї відбудеться відкриття персональної виставки журналістки обласного телебачення «Галичина» і тижневика «Коломийські ВІСТИ», фотографа Оксани Островської.

12:41

10 фактів дитячого суїциду було зафіксовано торік на території Прикарпаття. Про розповів сьогодні, під час прес-конференції начальник управління МВС в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало. З його слів, найчастіше рахунки з життям зводили хлопці. Торік ними було вчинено 6 самогубств. В більшості своїй суїциди вчиняли підлітки віком від14 до 18 років – 9 фактів за минулий рік.


12:21

На засідання виконавчого комітету Калуської міської ради розглядали питання про виділення одноразових грошових допомог мешканцям міста. За словами начальника управління праці та соціального захисту населення Калуської міської ради Любові Федоришин, всього пропонувалося виділити 27,7 тис. гривень допомоги, згідно із кількома додатками.

 


12:02
У новій науковій доповіді ООН стверджується, що штучні хімікати, які використовуються в тисячах повсякденних продуктів, є однією з причин різкого зростання фізичних та психічних захворювань. У доповіді стверджується, що синтетичні хімікати пов'язані з гормональним раком, астмою, діабетом, синдромом Альцгеймера, безпліддям і ембріональними відхиленнями.

11:39
Спілка ректорів ВНЗ України та Канадське бюро міжнародної освіти 11 лютого провели у Києві семінар «Зміцнення Українсько-Канадського партнерства у сфері вищої освіти». Від ІФНТУНГ у роботі семінару взяв участь перший проректор Козак Ф.В., котрий виступив на семінарі з доповіддю про досвід співпраці ІФНТУНГ з канадськими вишами.

11:21
Зручність спрощеної системи оподаткування для представників малого та середнього бізнесу підтверджується зростанням кількості фізичних осіб – підприємців, які стали платниками єдиного податку. Станом на 1 лютого на Івано-Франківщині єдиний податок обрали 28 тисяч фізичних осіб та 3,6 тисячі юридичних осіб. Їх кількість у 2013 році зросла на 1,4 та 0,8 тисяч відповідно в порівняні з попереднім роком.

11:03
На Прикарпатті під час відпочинку на гірськолижному туристичному комплексі "Буковель" у вівторок травмувалися п'ятеро туристів, повідомляє управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

10:46
17 мільйонів гривень на оздоровлення, 36 мільйонів на транспортне забезпечення, 12 мільйонів на безкоштовний проїзд і півмільярда на ремонт житлових будівель – в таку суму обійдеться нинішнього року державі добробут народних депутатів. Ще півсотні мільйонів піде на підтримку обранців попередніх скликань. І владна партія, і опозиція в один голос наполягають на перегляді списку депутатських пільг, а то й на повному їх скасуванні, але водночас не гребують деякими з привілеїв, пише Радіо Свобода.

10:31
Для забезпечення підвищеного попиту на перевезення під час березневих свят залізниці України призначили 6 додаткових поїздів, які здійснять 12 рейсів. Додаткові поїзди курсуватимуть, починаючи із 6 березня. Найбільше додаткових поїздів призначено до туристичних центрів Західної України – 4, які здійснять 8 рейсів.

9:59
 З 1 березня вводиться ліцензування імпорту в Україну лікарських засобів. Ліцензійні вимоги, як запевнив віце-прем'єр-міністр Костянтин Грищенко, будуть запроваджувати поетапно, і це є загальноприйнятою світовою  практикою. Ключовим завданням ліцензування є забезпечення якості, доступної ціни і достатньої кількості лікарських засобів, які будуть реалізовуватись у державі.

9:41
Прокуратурою Косівського району здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні щодо майстру лісу Яблунівського лісництва ДП «Кутське лісове господарство». В ході перевірки встановлено, що протягом листопада 2012 – січня 2013 року на території обходу, переданого йому під охорону, незаконно вирубали 76 дерев різних порід. Лісник своєчасно не виявив та не зафіксував злочину, хоча мав реальну можливість і зобов’язаний був це зробити.

9:22
За останні 5 років в країну було завезено 447,8 млн кг секонд-хенду, або по 10 кг на кожного українця. Нардеп від "Батьківщини" Віталій Немилостивий вніс у Раду законопроект, яким пропонується заборонити в Україні оптову та роздрібну торгівлю уживаними текстильними виробами, одягом та взуттям (секонд-хендом).

9:06
На світанку в одному з торгових закладів у центрі Івано-Франківська спрацювала охоронна сигналізація. Після повідомлення диспетчера охоронної фірми туди виїхала слідчо-оперативна група Вовчинецького відділення міліції. Правоохоронці викликали адміністратора, який відчинив магазин. Під час огляду торгового залу міліціонери виявили під прилавком переляканого чоловіка, від якого тхнуло перегаром. Виявилося, що 37-річний житель приміського села напередодні заходив у цей магазин і непомітно для його працівників опинився у підсобці.

8:52
За даними Ощадбанку, з період з 1 червня 2012 року по 1 лютого 2013 року компенсації за вкладами колишнього СРСР отримали 4 313 411 українців, а загальна сума компенсацій склала 4 064,35 мільйонів гривень.

8:37
Один з найбагатших українців, бізнесмен Віктор Пінчук пообіцяв скерувати половину або більше свого статку за життя або після нього на благодійні проекти в рамках своєї участі в міжнародній філантропічній ініціативі «Giving Pledge» (Клятва дарування), повідомили у Фонді Віктора Пінчука.

8:21
Влітку минулого року працівники Косівського райвідділу міліції виявили на городі 72-річної Євдокії Н. чималу макову плантацію.

8:10
Оформити закордонний паспорт можна всього за 170 гривень, а не за 500, 600 чи 700 грн., як правлять міграційні служби у різних регіонах України. Це довів житель Запоріжжя Руслан Жиров, який 8 місяців судився із системою і врешті переміг. Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд зобов'язав оформити йому закордонний паспорт лише за вартістю державного мита, повідомляє ТСН.

Попередній день   Наступний день