Попередній день   Наступний день

16:07

http://www.sport-express.ua/upload/news/2011/8/84632-ukraina-vtoraja-liga-gruppa-a-12-millionov-na-prikarpate-53-milliona-na-stadion-ruh.jpg

Як повідомив  на сесії міський голова Віктор Анукевичус, він мав зустріч із директором "Буковелю" Олександром Шевченком.На зустрічі вони обговорили і виробили пакет документів для повернення майна стадіона "Рух" місту і виходу Скорзонери із Товариства.

16:01

http://cs405623.userapi.com/v405623767/99df/xBpdD9BvKZI.jpg

На сесії стався конфлікт між міським головою і Юрієм Солов'єм щодо ремонту вулиці Шевченка. Обговорення проблем із фінансування звелося до звинувачення з боку Анушкевичуса. Мовляв, Соловей прогулює засідання комісії ЖКГ.


15:51 | Коментарів: 1
Вчора на прес-конференції голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк вкотре згадав про "оптимізацію". Очільник Прикарпаття запевнив, що ніякого "штучного закриття не буде" і все вирішуватиметься виключно у згоді із громадою. Також у планах обласної влади розширення мережі дошкільних навчальних закладів.

15:39 | Коментарів: 1
На території, де колишній президент Віктор Ющенко споруджує нібито культурний центр в Івано-Франківській області, побудували каплицю. Як пише "Комсомольская правда в Украине", каплицю спорудили, щоб відганяти нечисту силу.

15:23 | Коментарів: 2
Як ми повідомляли, у суботу ввечері у ДТП, що трапилося у передмісті Коломиї загинула мати чотирьох дітей. Аварія відбулася внаслідок лобового зіткнення «дев`ятки», за кермом якої була потерпіла, із «Тойота-Прадо». Від отриманих травм, несумісних із життям, жінка 1967 року народження загинула на місці. У салоні автомобіля із нею було двоє дітей, про їхній стан невідомо.

15:19

http://officers.kiev.ua/wp-content/uploads/2012/11/08382088.png

Івано-Франкіська міська рада прийняла звернення до голови Верховної Ради України, голів депутатських фракцій парламенту, народних депутатів, які не входять до складу жодної фракції. Депутати звернулися з проханням ініціювати створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України, яка була б спроможна об'єктивно з'ясувати обставини фальсифікацій доказів у кримінальній справі щодо сім'ї Павліченків та порушення прав підсудних під час судового розгляду.

15:01
Днями в Івано-Франківську близько 17 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з будівельного гіпермаркету по вулиці Миколайчука.

14:44 | Коментарів: 1

Екс-президент Віктор Ющенко вважає, що справи проти екс-прем'єра і його колишньої соратниці Юлії Тимошенко – не політичні, а справедливі.

14:29
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус переконаний, що кожен франківець повинен любити і гордитися Івано-Франківськом. «Коло ми є вдома, ми дивимося вниз, а коли ідемо в інше місто – вверх, на архітектуру. Говоримо які гарні пам’ятники, і церкви. Це психологічно. Людина сама для себе малює таку картину – десь там добре, а у нас вдома погано. Це не правда», - говорить мер.

14:11

http://versii.if.ua/wp-content/uploads/2013/01/Anushkevichus.jpg

Вирішення питання із призначенням нового складу виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради відкладається на невизначений термін.

13:49
19 лютого в Івано-Франківську працівники міліції поруч із центральним універмагом «Прикарпаття» виявили громадянку, яка жебракувала, тримаючи малолітню доньку на руках. Про це сьогодні на оперативній нараді повідомив заступник начальника міського відділу УМВС Валентин Данилюк.

13:34
Інформація про те, що директор комунального підприємства ЄРЦ Вадим Войтик у соцмережах розповсюджує персональну інформацію про платників комунальних послуг, дійшла і до міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса.

13:14
Кабмін знайшов порозуміння з Львівською та Івано-Франківською обласними радами щодо угоди про розподіл продукції (УРП) з Chevron в рамках розробки Олеської площі.

12:48
В Івано-Франківську встановлять погруддя Папі Римському Івану Павлу ІІ. Про це повідомив міський голова Віктор Анушкевичус під час зустрічі з делегацією Малопольського воєводства.

12:31 | Коментарів: 2
Сьогодні вночі, 26 лютого, на автодорозі Івано-Франківськ - Долина інспектор ДАІ одного з райвідділів Прикарпаття протаранив два автомобіля.

11:59 | Коментарів: 1
Водія автомобіля «AUDI-80» інспектор ДПС зупинив на перехресті вулиць Коновальця-Петлюри, що в Івано-Франківську.  При перевірці документів сержант міліції запідозрив, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

11:45
Епопея із будівництвом міні-ГЕС на річках Прикарпаття триває. Вчора на прес-конференції голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк пояснив, чому нещодавно відмінив своє розпорядження про призупинення будівництва міні-ГЕС у Карпатах.

11:18
У суботу на гірськолижній трасі в селі Поляниця травмувалася туристка з Луганської області.

11:01
Заступник начальника одного з райвідділів УМВС України в Івано-Франківській області, зловживаючи службовим становищем, незаконно вносив до Єдиного реєстру досудових розслідувань завідомо неправдиві відомості.

10:48
Прокуратурою Галицького району із залученням спеціалістів Державної фінансової інспекції перевірено як в 2012 році у відділі освіти Галицької районної державної адміністрації здійснювалась закупівля товарів, робіт та послуг за бюджетні кошти.

10:33
ТК «Буковель» запрошує представників сильної статі 8 березня долучитися до участі у Другому всеукраїнському чемпіонаті з подолання перешкод із жінкою на шиї та довести прекрасній половині людства, що вони вправні, витривалі, спритні й готові на будь-які подвиги заради неї.

10:16
У Надвірній відбулася звітно-виборна конференція Івано-Франківської обласної федерації спортивного та бойового самбо, на якій було заслухано звіт про проведену роботу і здобутки спортсменів та обрано нового президента федерації. Ним став  начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало.

10:02
На засіданні Івано-Франківського міськвиконкому розглянуто проект рішення міської ради «Програми розвитку туристичної галузі міста Івано-Франківська на 2012-2015 рр.» та затверджені пріоритетні напрямки діяльності на 2013 рік.

9:46
Знання закону та наполегливість - і виграти суд в автодорожників за розбиту на поганій трасі машину – можна, стверджує миколаєвець Сергій Свиридов.

9:31
Представники громадських організацій туристичної галузі та закладів освіти Львівщини, Івано-Франківщини, Підкарпатського воєводства взяли участь у семінарі «Гео-Карпати – створення польсько-українського туристичного шляху» в м. Львові.

9:15

Віталій Кличко заявив, що британцеві Девіду Хею не варто розраховувати на бій з ним, адже боксер знехтував можливістю вийти на ринг із Кличком восени. Про це заявив сам український боксер газеті "Взгляд".

"Девід Хей мав можливість боксувати 10 вересня 2012 року в Москві. Йому були вислані всі контракти, британцеві залишалося лише поставити підпис під ними. Девід відмовився. І на сьогоднішній день поїзд Х

8:59
Протягом 2012 року кількість операцій із земельними ділянками не сільськогосподарського призначення, а також земельними частками (паями) зросла в Україні майже на 20 %. Про це повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович із посиланням на статистичний звіт щодо діяльності нотаріусів України у 2012 році.

8:38
У Тернополі відбувся Кубок України з фрі-файту серед дорослих у розділі ріал-файт (повноконтактні поєдинки). Заявки до участі у Кубку України подали збірні команди Луганської, Полтавської, Харківської, Сумської, Дніпропетровської, Київської, Кіровоградської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської областей та міста Києва.

8:22

Водія автомобіля «AUDI-80» інспектор ДПС зупинив на перехресті вулиць Коновальця-Петлюри, що в Івано-Франківську. При перевірці документів сержант міліції запідозрив, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.


8:07

Чимало власників зарплатних та інших платіжних карт без кредитного ліміту навіть не підозрюють про те, що можуть "опинитись у мінусі".

Однак, за таку заборгованість, яку в банках прийнято називати несанкціонованим або недозволеним овердрафтом, відповідати таки доведеться.


Попередній день   Наступний день