Попередній день   Наступний день

15:22

http://kolo.poltava.ua/wp-content/uploads/2011/03/rad.jpg

Вчора о 09.05 год. до диспетчерської служби ТУ МНС в області надійшло повідомлення від мешканця міста про виявлення у приміщенні лабораторії екології та захисту лісів УкрНДІ «Гірліс» у Івано-Франківську по вул. М.Грушевського, 31 радіоактивних матеріалів.


15:03 | Коментарів: 1

P1010395

Намір встановлення нових аншлагів на будинках в Івано-Франківську КП "ЄРЦ" озвучило ще в далекому червні 2012 року. Тоді планувалося закупити близько 500 нових аншлагів. Зараз ідея стає реальністю. Перші новенькі вказівники назв вулиць почали з'являтися на франківьких будівлях. Виконані вони начебто двома мовами - українською і англійською.

15:02
Сьогодні  на гірськолижному курорті «Буковель» відбуваються лижні змагання з гігантського слалому для священиків і студентів навчальних закладів УГКЦ "Кубок блаженного Йосафата Коциловського". Організаторами змагань є Львівська та Івано-Франківська митрополії і Коломийсько-Чернівецька єпархія УГКЦ, а також Український католицький університет.

14:34
Сьогодні відбулося третє судове засідання по справі Олега Гаркота. Після того, журналісти попросили прокоментувати питання орган прокуратури. Прокурор, який підтримав держобвинувачення Віталій Данилишин, повідомив що будуть опитані усі свідки, досліджені усі речові докази, а далі – буде допитаний обвинувачений та потерпілий. «І з у рахуванням здобутих доказів, – каже він, – буде прийняте рішення по справі».

14:32
Сьогодні, 28 лютого, о 10 год. відбулося третє судове засідання по справі обвинуваченого екс-керівника департаменту містобудування та архітектури Олега Гаркота. Спершу потерпілий Віктор Ломей уточний свій позов. У ньому він зауважив, що Гаркот був службовою особою, яка здійснювала адміністративно-господарські функції. Так, використовуючи службове становище та з метою отримання хабара, він зумисно створював умови, при яких вимагав 30 тисяч доларів США. Усе це, зазначив Ломей, підтверджується перевіркою СБУ.

14:27
Сьогодні, 28 лютого, в Івано-Франківську продовжився суд над колишнім директором департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради Олегом Гаркотом. На судовому засіданні Гаркот визнав кримінальне обвинувачення. Натомість він не визнає цивільний позов від забудовника Віктора Ломея (який виступає потерпілим у даній справі).

11:04

Івано-франківські лікарні та поліклініки на 100% готові до епідемії грипу.

Про це керівники Центральної міської клінічної лікарні розповіли в ході вчорашньої прес-конференції. Як було зазначено, лікувальні заклади міста вдосталь укомплектовані противірусними препаратами, в тому числі препаратом Таміфлу – досить ефективного, зі слів заступника головного лікаря ЦМКЛ Емми Гошовської, при лікуванні грипу. Такий препарат особам, яким діагностують грип, видають безкоштовно.


10:48
ТК «Буковель» запрошує представників сильної статі 8 березня долучитися до участі у Другому всеукраїнському чемпіонаті з подолання перешкод із жінкою на шиї та довести прекрасній половині людства, що вони вправні, витривалі, спритні й готові на будь-які подвиги заради неї.

10:32
Вчора, 26 лютого, міська рада прийняла рішення «Про залучення додаткового кредиту НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту «Підвищення енергоефективності в будівлях навчальних закладів м. Івано-Франківська», підготовлений управлінням економічного та інтеграційного розвитку, яким погоджено залучення 2 млн. грн. (в т.ч. 1 млн грн. додаткового кредиту НЕФКО) для завершення впровадження енергоощадних заходів у закладах управління освіти та науки.

10:16
Заробітної плати найманим працівникам підприємств, організацій Івано-Франківська (враховуючи підприємства-банкрути та економічно неактивні підприємства) порівняно з 1 січня 2013р. зменшилась на 13,8% і становила 6,4 млн.грн.

9:58
26-річний мешканець Яремчанщини заробляв собі на прожиття перевезенням пасажирів на Буковель.
 Так, одного зимового ранку він вештався туристичним комплексом у пошуках клієнтів. Довго не думаючи попрямував на рецепції з надією знайти там грошовитих пасажирів.

9:41
Депутати одноголосно підтримали Комплексну програму розвитку інвестиційної діяльності в м. Івано-Франківську на 2013-2015 рр. Сутність інвестиційної програми можна визначити як цілеспрямовану діяльність місцевих органів влади щодо залучення і оптимального використання інвестиційних ресурсів з метою соціально-економічного розвитку міста.

9:26
Прокурорською перевіркою в управлінні ветеринарної медицини Богородчанського району виявлено неналежний контроль за якістю продуктів харчування на агропродовольчих ринках.

9:09
З початку року на Івано-Франківщині виникло близько двох сотень пожеж, у вогні загинуло 15 мешканців краю. Лише задві доби на Прикарпатті вогонь забрав життя трьох літніх людей. Так, вночіпроти 24 лютого в обласному центрі по вулиці Новгородській виникла пожежа в одній із житлових квартир. На місці події було виявлено тіло 66-літнього господаря помешкання. Тієї ж доби на світанку трагедія сталася і в місті Тлумачі, де під час пожежі у власній оселі загинув 60-літній пенсіонер. Вогнем знищено житлову кімнату, телевізор та речі домашнього вжитку. Вже наступної доби вселі Прикмище Городенківського району під час пожежі в літній кухні  загинув 58-літній господар.

8:49 | Коментарів: 1
Про це стверджує Станіславська правозахисна група, яка отримала відповіді на свої запити до районних підрозділів міліції Прикарпаття.

8:34 | Коментарів: 1

27 лютого у залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради відбулася зустріч управлінців структурних підрозділів міської ради із представниками компанії Microsoft. За словами міського голови Ігоря Насалика, минулого четверга у нього відбулася годинна зустріч із керівництвом компанії Microsoft, пишуть Вікна.


8:18
На Івано-Франківщині фахівці Управління Держтехногенбезпеки в області перевіряють усі культурно-видовищні заклади: нічні клуби, ресторани та інші розважальні заклади з масовим перебуванням людей.

8:08
«Блокування Верховної Ради України й переговори щодо відновлення роботи головного представницького органу країни красномовно засвідчили не здатність Партії регіонів забезпечити дисципліну навіть у власній же фракції», – таку точку зору висловив під час прес-конференції у Івано-Франківську народний депутат України від ВО «Свобода» Олександр Сич.

Попередній день   Наступний день