Попередній день   Наступний день

15:01
Питання аварійності почало хвилювати людство ще з часів появи першого автомобіля. З кожним десятиліттям ця проблема зростає в геометричній прогресії. Чим більше транспортних засобів, тим більше людських жертв. Чому на дорогах гинуть люди і що потрібно зробити, щоб аварійність зменшилася?

14:39
Проблему із дорогами в Івано-Франківську обговорювали сьогодні на оперативній нараді у міського голови Віктора Анушкевичуса. Так, очільник міста, вважає, що із приходом весни у комунальників побільшає роботи, адже «разом із снігом зійдуть і дороги».

14:14
Сьогодні відбулася прес-конференція міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса щодо результатів його візиту до Сполучних Штатів Америки, що відбувся наприкінці січня цього року. Віктора Анушкевичуса вразив розмах урочистостей. А щоби відвідати парад, міський голова простояв 3 години в черзі.

13:49
Днями в Івано-Франківську близько 18 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з супермаркету, що в м. Калуш по вулиці Б.Хмельницького. Працівники групи затримання ДСО прибули на місце події, де до них звернувся старший охорони і вказав на невідомого чоловіка, який вкрав шпроти.

13:26

В обласному центрі Прикарпаття розпочалася підготовка до проведення церемонії вшанування лідерів економічного розвитку міста «Тріумф 2012». Оскільки, це буде 10 ювілейна церемонія, то влада має намір виробити нестандартний підхід до організації дійства. Про це сьогодні на оперативній нараді у міського голови повідомив начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Богдан Білик.

 


13:21
Цієї неділі, а саме 10 лютого о 14.00, наше місто відвідає знаний львівський митець, співзасновник Мистецького Об єднання «Дзиґа», співзасновник "Інституту Актуального Мистецтва" - Влодка Кауфман із персональною виставкою "Риботерапія".

13:11
Завершуються зйомки молодіжного містичного трилера «Тіні незабутих предків», який уже влітку можна буде побачити в кінотеатрах. В основі нової повнометражної стрічки режисера Любомира Левицького, творця першого українського фільму жахів «Штольня», — легенда про карпатських мольфарів.

12:49
В зв’язку з проведенням робіт по реконструкції ВНС 2-го підйому по вул. Павлика в м. Калуш з 00.30 год. 5 лютого припинено подачу холодної води жителям м. Калуш.

12:33
Нині стартує обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». За словами начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації Зінаїди Болюк, серед конкурсних випробувань - майстер-клас «Я роблю так», виконання письмової роботи з фаху і методики викладання відповідних навчальних дисциплін, перевірка навичок використання інформаційно-комунікаційних технологій у практичній діяльності вчителя, вирішення педагогічної ситуації, уроки у навчальних закладах Богородчанського району та м. Івано-Франківська.

12:18 | Коментарів: 1
14 обласних організацій партії «Наша Україна» засуджують курс керівника політсили Віктора Ющенка і його оточення за розкол партії і збереження їх лояльності до влади Президента Віктора Януковича і Партії регіонів.

11:57
Про нові випадки крадіжок металевої огорожі повідомив сьогодні на оперативній нараді міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус. За його словами, нещодавно зникли секції із огорожі в меморіальному сквері зі сторони вулиці Т. Цоклера, а також знову активізувалися крадії чавуннної огорожі навколо міського озера.

11:39
Гірськолижний курорт «Буковель» вже вдруге зібрав на своїх теренах скульпторів  - творчих людей, які вміють не тільки камінь, але й сніг заговорити. І хоч зліплені зі снігу  фігури - це недовговічний витвір мистецтва, однак у тому, що сніг прекрасний матеріал для творчості  та створення  доброго настрою, переконалися всі, хто спостерігав за роботою молодих митців.

11:24
За минулий тиждень на Івано-Франківщині виникло близько трьох десятків пожеж, вогонь забрав життя 2 осіб. Так, 28 січня в місті Калуш під час пожежі, що виникла в приміщенні приватного гаражу, загинув 53-річний власник. Як з’ясувалося, до пожежі призвела необережність загиблого у поводженні з вогнем під час куріння.

11:07
Зростання народжуваності зафіксоване на Прикарпатті. 17 тисяч немовлят зареєстрували органи юстиції минулого року в області. Це на одну тисячу більше, аніж торік, - повідомила начальник відділу РАЦС Головного управління юстиції в області Галина Грицюк, інформує Вежа.

10:54
Якщо протягом попереднього тижня на дорогах Прикарпаття було зареєстровано всього одну дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими особами, то за вихідні – вже три ДТП, у яких травмувалися люди.

10:39
Зимові аномалії останніх років, закономірно, мали б лише посилювати увагу дорожніх служб до стану автошляхів на теренах Прикарпаття. і якщо за державними дорогами ще так-сяк стежать, то місцеві — це здебільшого справжнісінький естрім.

10:25
5 лютого внаслідок сильних опадів та налипання мокрого снігу на Прикарпатті без енергозабезпечення залишилися 3 населених пункти.

10:13
2 лютого 2013 року відбулася поїздка робочої групи проекту «Мистецька палітра Прикарпаття» в Надвірнянський район.

9:49
Вчора відбулось чергове судове засідання у справі «священика» Іларія проти редакції газети «Репортер». Втім, позивач вже вкотре не з'явився на судове засідання, надіславши клопотання про розгляд питання без його участі (нагадаємо, в березні минулого року через неявку позивача судове засідання перенесли).

9:35
З 6 по 10 лютого 2013 р. в м. Івано-Франківську проходитиме унікальний захід для молоді з усієї Європи -  7-а Національна сесія Європейського молодіжного парламенту – Україна, для участі в якій з’їдуться молоді парламентарі з України та інших країни Європи.

9:21
2 лютого 2013 року в м. Івано-Франківську по вул. В. Чорновола, 130 в школі-інтернат № 1 проходив чемпіонат міста з настільного тенісу серед людей з обмеженими можливостями. В змаганнях взяли участь 20 учасників.

9:07
Працівники Держфінінспекції в Івано-Франківській області протягом 2012 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів держави на загальну суму 36,2 млн грн, зокрема, за порушеннями, що виявлені у попередніх звітних роках на суму 4,9 млн грн.

8:49
В області активізовано роботу стосовно дотримання трудового законодавства у сфері туризму.
 Минулого тижня робочі групи у складі представників Яремчанської міської ради, державної податкової служби в області, управління МВС в області та територіальної інспекції з праці провели обстеження суб’єктів господарювання, які надають послуги з проживання туристів в с. Поляниця, поруч з курортом «Буковель».

8:33
Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, управління у справах сім’ї, молодіжної та ґендерної політики оголошують конкурс на часткове фінансування з міського бюджету програм молодіжних громадських організацій міста Івано-Франківська. Міський конкурс проводиться з метою активізації участі молоді у вирішенні соціальних проблем міста, сприяння діяльності молодіжних громадських організацій.

8:19
4 лютого о 16.44 год. в місті Івано-Франківську по вул.Незалежності навпроти будинку №179 засипало землею людину. До місця виклику було направлено чергове відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС в області.

8:06
В Івано-Франківську ліквідація восьми ЖЕО та створення замість них Єдиного розрахункового центру – це проміжна ланка реформ у галузі ЖКГ. Таку думку кореспондентові УКРІНФОРМу висловив заступник керівника департаменту будівництва, ЖКГ, архітектури та містобудування ОДА Василь Ковальчук.

Попередній день   Наступний день