Попередній день   Наступний день

16:12
На думку народного депутата України Олександра Сича, спільне блокування опозиційними політичними силами початку роботи другої сесії Верховної Ради України обумовлене прагненням «перезавантажити» процес парламентаризму в країні, привести його у відповідність до конституційних засад й у такий спосіб позбутись фобій чинного режиму та владної на сьогодні Партії регіонів.

15:15
Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус має намір передати вулицю імені Василя Стефаника на утримання Державного бюджету як об'єкт загальнодержавного значення. Про це Віктор Анушкевичус повідомив на прес-конференції в Івано-Франківську, Перший канал з посиланням на УКРІНФОРМ.

14:41

http://vikna.if.ua/images/n/sviet-2.jpg

Світлана володіє шістьма мовами, їздить верхи і на мотоциклі. Факт спілкування з Бобом Менендес вона підтвердила. Нещодавно обраного голову комісії Сенату США з міжнародних справ Боба Менендеса, який неодноразово потрапляв у сексуальні скандали (на днях на сенатора поскаржилася молода домініканки, що він брав участь у секс-вечірках у її країні, вибираючи «наймолодших і найновіших дівчаток»), звинуватили у зв’язку з уродженкою України Світланою Бучик.

14:15
За комунальні послуги можна розраховуватись дистанційно, без необхідності щомісячного відвідування банківських установ. Цей метод запроваджено в Івано-Франківську ще близько півтора роки тому. Однак, користується ним, як каже заступник директора теплокомуненерго Ігор Угриновський, всього один відсоток платників. Це, в основному, банківські працівники та підприємці, які мають досвід у цій справі і в такий спосіб розраховуються з  іншими підприємствами.

13:10
Автобусная экскурсия имеет более низкие цены по сравнению с поездками на поезде или полетами на самолете. Вам больше не нужно искать транспорт и продумывать маршрут, водитель автобуса доставит вас в необходимое место к нужному времени.

12:59
5 лютого о 14:19 год. в місті Рогатин по вулиці Турянського виникла пожежа легкового автомобіля «Рено-Лагуна». Вогнем пошкоджено моторне відділення автомобіля. Як повідомили Паралелі у ТУ МНС в області, того ж дня, горів автомобіль «Мерседес» по вулиці Івасюка в обласному центрі. Вогнем пошкоджено лобове скло машини, склоочисник.

12:42
Через помилки при обмірах прибудинкової території значна частина франківців переплачувала за послуги КП «Єдиний розрахунковий центр». У відповідь на претензії представники підприємства заспокоювали: мовляв, усе переміряємо, а переплачені гроші якось відшкодуємо. Схоже, час розплати настав. Та чи дочекаються цієї компенсації івано-франківці?

12:26
Сьогодні, 6 лютого, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, тимчасово без теплопостачання перебуватимуть деякі будинки Івано-Франківська. Зокрема, як повідомили Паралелі у службі оперативного реагування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради залишилися без тепла:

12:12
Учні івано-франківського ліцею для обдарованих дітей під керівництвом вчителя Любомира Солом’яного створили робота, який за відсутності господарів може сам доглядати за рослинами та годувати домашніх улюбленців.

10:03
У четвер, 7 лютого, о 16.00 відбудеться прес-конференція на якій буде оголошено про початок проекту «ART people».
Проект започаткований для популяризації творчості митців-аматорів. Представлений він буде у двох напрямках: намальовані та вишиті картини. Взяти участь зможе будь-хто крім професіоналів та людей які мають професійну освіту у цих напрямках.
У прес-конференції візьмуть участь відомі івано-франківські художники Тетяна Павлик і Микола Джичка та один з ініціаторів проекту Андрій Волик.

9:49
Податком на нерухоме майно буде обкладатися тільки житлова площа об’єкта житлової нерухомості. Для фізичних осіб-громадян Податковим кодексом передбачені пільги зі сплати цього податку, який вперше буде сплачуватися у 2013 році.

9:33

Набув чинності вирок Івано-Франківського міського суду у кримінальній справі, порушеній та розслідуваній Генеральною прокуратурою України, стосовно колишнього першого заступника голови правління НАК «Надра України». Чиновник вимагав від підприємця 115 тис. доларів США за можливість отримати у власність земельну ділянку, що належала структурному підрозділу НАК «Надра України» – Калуській нафтогеологорозвідувальній експедиції, а також сприяти купівлі господарських споруд на цій ділянці, які на праві власності належали приватному підприємству.


9:19
Енергокомпанія вже вдруге представляє свої напрацювання у сфері волонтерства на конкурс, який оголошується  Фондом Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України, Європейською Бізнес Асоціацією, Американською Торгівельною Палатою та Українським форумом благодійників. Торік ПАТ «Прикарпаттяобленерго» перемогло у конкурсі з програмою корпоративного волонтертсва «Наш суперагент» - у сфері популяризації дитячої електробезпеки. Новий проект, поданий на  конкурс «Корпоративне волонтерство в Україні-2012», описує діяльність працівників ПАТ «Прикарпаттяобленерго», що є добровольцями природоохоронної програми «Лелека».

9:05
Вчора на прес-конференції міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зізнався, що ще не визначився із кандидатурою, яка має посісти крісло департаменту містобудування та архітектури Олега Гаркота. Адже той написав заяву на звільнення одразу після корупційного скандалу, який відбувся 9 жовтня.

8:49
Нещодавно Івано-Франківський міський суд завершив розгляд низки кримінальних справ про обвинувачення осіб у вчиненні ними наркозлочинів. З-поміж інших, розглядали справу про контрабанду наркотиків.  Влітку минулого року уродженець Росії, а на той момент мешканець Полтави, раніше судимий за пограбування, шляхом приховування від митного контролю намагався провезти 30 г марихуани. Вигадливий чоловік заховав канабіс в упакування з-під лаврового листа.

8:33
Знову в Івано-Франківську стартує унікальний соціальний проект – Шкільний турнір з футзалу «Кубок Президента НФК „Ураган” Олександра Бубена». Футзальні баталії об’єднали кращі футзальні колективи загальноосвітніх навчальних закладів міста.

8:19
Вищий адміністративний суд визнав законним указ колишнього президента Віктора Ющенка про визнання воїнів ОУН та УПА учасниками боротьби за незалежність України. Таким чином, Вищий адмінсуд підтвердив рішення судів нижчих інстанцій, якими визнано законним указ Ющенка. Рішення суду є остаточним і оскарженню не підлягає, пише «Кореспондент».

8:06
Вчора, 5 лютого, центральними вулицями Івано-Франківська пройшла колона на підтримку родини Павліченко. Марш розпочався в меморіальному сквері, далі учасники вийшли на вулицю Незелажності, пройшли повз ратушу і вийшли до будівлі облдержадміністрації.

Попередній день   Наступний день