Попередній день   Наступний день

16:25
Прикарпатські деревообробники погрожують заблокувати трелювальними тракторами і лісовозами обласну держадміністрацію, якщо не буде ухвалене рішення про повну заборону експорту лісу-кругляка з області. Про це повідомили сьогодні представники Асоціації деревообробних підприємств Прикарпаття.

16:11
ДПС в Івано-Франківській області нагадує, що 11 лютого 2013 року – останній день подання податкової звітності юридичними та фізичними особами-підприємцями за ІV квартал минулого року та в цілому за 2012 рік. Центри з обслуговування платників податків державних податкових інспекцій на період приймання звітності працюють з подовженими робочими днями та у вихідні: суботу – з 9 до 16 год., неділю – з 9 до 14 год., понеділок – з 9 до 20 год.

15:57
Київ, Україна – Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», провідного телекомунікаційного оператора в країнах СНД, Генеральний партнер Олімпійської збірної України, оголошує статистику використання смартфонів серед своїх абонентів по регіонам країни на початок 2013 року.

15:44
6 лютого 2013 року розпочав свою діяльність проект «Школа лідерів». Цього дня відбулося відразу три  презентації проекту, які відвідало 102 людини. Координатор проекту Олег Касіянчук описав програму діяльності Школи. Для учасників щосереди  проводитимуться навчальні тренінги та фільми, а також  зустрічі з лідерами Прикарпаття в галузях: політика, ЗМІ, мистецтво, бізнес.

15:28
Попри постійні розмови про брак грошей, наші бюджети, як державний, так і місцеві, залишаються бездонними бочками для підприємливих чиновників. Під виглядом різного роду «ремонтів, реконструкцій та капітальних робіт» досить вражаючі суми бюджетних, тобто наших з вами, коштів течуть незрозуміло куди.

15:09
Цього разу до рубрики «Фотофакт» потрапляє світлина від наших уважних читачів, які зазнимкували «новітнє архітекторське ноу-хау» - зумисне заляпані штукатуркою ластів’ячі гнізда на одній зі знакових величних будівель історичної частини міста. Нагадаємо – це черговий ремонт за кошти громади…

14:56
Компанія розробки мобільних додатків та веб продуктів Лезгро спільно з Growthup, першим та найкращим українським інкубатором стартапів погодили проведення регіонального туру ділової гри “Залізний Підприємець”.

14:31
| :0
У попередніх випусках Репортера повідомлялось про події навколо фільму про звільнення міста Станіслав у липні 1944 році. На сьогодні фільм вже від цифровано. Щоправда у одній бабині виявилось багато порожньої плівки, тому тривалість фільму становить не 15, а 11 хвилин.

14:14
З початку грудня 2012 року КП «Водотеплосервіс» (м. Калуш) не проводить оплату за спожиту електроенергію в повному обсязі. Станом на 05 лютого заборгованість комунальної установи становить більше 1,6 млн. грн. (в тому числі заборгованість за грудень 2012 – 610,5 тис. грн., за січень 2013 – 1010,9 тис. грн.).

13:56
   
У чернівецької команди КВН «Берегомет» є коротесенький номер, який давно став фаворитом інтернету. Там така собі білявка по мобільному волає до своєї колєжанки Галі, пояснюючи, що їде в маршрутці. Смішно, бо дуже правдиво. Певно, кожен хоч раз був свідком такої сценки. Ми теж. Навіть назбирали колекцію і зробили свою суб’єктивну класифікацію.

13:38
Про кохання люди масово згадують саме на День святого Валентина. Нагадаємо і ми — кількома історіями освідчень. Може, щось стане у пригоді? Свято це західне, але й у нас уже вкоренилося, бо красиве. Отож, 14 лютого — багато квітів, подарунків, милих листівочок-сердечок і слів кохання. Саме цього дня купа закоханих набирається мужності для освідчення. Натомість, у івано-франківському міському РАГСі кажуть, що цьогоріч охочих розписатися в день усіх закоханих — лише чотири пари. Минулого року було 14 пар, у позаминулому — дев’ять.

13:22
Влада литовського міста Тракай, яке є містом-побратимом Івнао-Франківська висловила ініціативу про обмін учнями. Таку інформацію під час засідання виконавчого комітету озвучив міський голова обласного центру Прикарпаття Віктор Анушкевичус.

13:08
Матеріальний резерв міста Івано-Франківська на випадок надзвичайних ситуацій забезпечено сьогодні лише на 50%. Про це розповів днями начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-франківської ОДА Володимир Стебницький, пише Бріз.

12:51
Сьогодні в Івано-Франківському міському суді відбуваеться слухання у кримінальній справі проти начальника департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківського міськвиконкому, ставленика «Свободи» Олега Гаркота.

12:36
09 лютого 2013 року   ТК «Буковель» надає  гостям курорту  унікальну можливість   не лише ознайомитися з традиціями святкування Нового року в Китаї, а й безпосередньо взяти участь у  дійствах, які є невід’ємним елементом новорічних святкувань на Сході.

11:56
Вже в цьому році абоненти «Київстар» зможуть користуватися мобільною версією онлайн-енциклопедії - Wikipedia Zero - без плати за інтернет-трафік. Це стало можливим завдяки партнерству глобальної телеком-групи VimpelCom Ltd. та Wikimedia Foundation.

11:38
Директор комплексу “Буковель” Олександр Шевченко розповів про своє бачення в інвестування центрального стадіону в місті Івано-Франківську.

11:21
В Івано-Франківську вчергове засідає Наглядова рада міжнародного проекту «Карпатська мережа кулінарної спадщини», друге розширене засідання (перше відбулося в обласному центрі Прикарпаття 5-6 травня 2012 року).

11:06
Міський голова Івано-Франківська нещодавно кинув палити. Про це він розповів учора на міськвиконкомі. Віктор Анушкевичус зауважив, що відколи прийняли новий закон про заборону куріння в громадських місцях, людям, які хочуть кинути курити, стало легше.

10:49
Шостого лютого на автошляхах Прикарпаття сталися три дорожньо-транспортних пригоди, в яких постраждали люди.  В усіх випадках потерпілими є пішоходи. Увечері в реанімаційному відділенні обласної клінічної лікарні внаслідок отриманої в ДТП політравми помер 26-річний мешканець Івано-Франківська. Як інформує АП, молодого чоловіка привезли в лікарню після того, як на нього в селі Чукалівка Тисменицького району наїхав автомобілем «Ісузу» його одноліток з обласного центру

10:34
Доволі незвичне рішення прозвучало минулого тижня під час засідання колегії Тлумацької райдержадміністрації. Там планують об’єднати в одну структуру одразу два комунальні підприємства району – «Дирекцію теплопостачання» та «Тлумач-водоканал». Разом з цим влада сподівається, що їй вдасться мінімізувати проблеми, які є у цих підприємств. Наразі до подібного кроку в Україні ще не вдавалися. Як пише газета "Західний кур’єр", це суто тлумацька ініціатива.

10:19

7 лютого в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні було госпіталізовано 29-річного чоловіка. Як повідомили Паралелі в ТУ МНС в області, жителя села Сілець Тисменицького району було госпіталізовано з діагнозом «загальне переохолодження організму».


10:11
Ми часто порівнюємо українську міліцією з поліцією в інших країнах. Нерідко нам здається, що там стражі закону не так брутально затримують учасників акцій протесту, більш ввічливо спілкуються з людьми, поважають закон і неухильно дотримуються його вимог. А чи можна дійсно компетентно й об’єктивно порівняти роботу українських міліціонерів та їх закордонних колег?

10:11
Днями у Краснику, що на Прикарпатті здійснила самогубство 13-річна дівчинка, учениця 7-го класу місцевої ЗОШ І-ІІст. Вона повісилася в старій хаті по-сусідству, де ніхто не жив. Померлу знайшла її сестра. Як розповіли у Верховинському районному Центрі соціальних служб для молоді (РЦССДМ), повідомляє сайт «Верховина», сім'я дівчинки, що наклала на себе руки, знаходилася під супроводом їхньої служби.

9:51
У неділю, 10 лютого, клуб «Виноградарі Прикарпаття» проводить у Івано-Франківську Четвертий з'їзд виноробів. З’їзд традиційно супроводжує виставка-дегустація вин домашнього виготовлення. Цього року франківський з’їзд збере кращих виноробів з усього західноукраїнського регіону.

9:36
Відкрити кримінальну справу проти Арсенія Яценюка вимагає регіонал Владислав Лук'янов. Зараз нардеп готує офіційне звернення до Генеральної Прокуратури. Про це він заявив на брифінгу у Верховній раді.

9:21
Наказом Національної академії медичних наук депутат Івано-Франківської обласної ради Зіновій Митник призначений виконувачем обов’язків директора Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О. Шалімова.

9:08 | Коментарів: 2
У Долині міські перевізники збунтувалися й відмовилися їхати до кінцевої зупинки маршруту, а довозили пасажирів тільки до церкви у старій частині міста. Адже той кусок дороги, та й зрештою не тільки там, для прикладу, біля кільця — справжнісінький екстрим для автівок. Зрозуміло, увага дорожніх служб до автошляхів мала б бути посилена не тільки, коли сніг замітає. І якщо за державними дорогами ще якось стежать, то про місцеві — тільки і мови.

8:51
Днями в м. Івано-Франківську близько 22 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в гіпермаркеті по вулиці Коновальця. Наряд групи затримання в складі прапорщика міліції Володимира Лущака та старшини міліції Юрія Мартинюка за лічені хвилини прибув на місце події, де до них підійшов старший охорони і вказав на невідому особу, яка вчинила крадіжку.

8:36
16 лютого Земляцтво івано-франківців в м. Києві (міжнародна громадська організація) проведе традиційну Розколяду за участю артистів Прикарпаття та кращих фольклорних колективів краю, зокрема Долинського району. Звучатимуть автентичні колядки вертепників та фольклорно-етнографічні колядки.

8:21
У процедурі оплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху відбулися зміни. Відтепер у квитанції необхідно вказувати не тільки код платежу, ПІБ платника, а й серію та номер протоколу про адміністративне правопорушення, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

8:07
Шостого лютого біля пилорами в селі Космач Косівського району люди натрапили на мертвого 46-річного місцевого жителя.
 Небіжчик проживав сам у незадовільних умовах, в старенькій хаті неподалік пилорами. За словами односельців, зловживав спиртними напоями. Як інформує АП, біля трупа виявили недопиту пляшку горілки. Точна дата смерті чоловіка невідома, бо в селі не зауважили, коли він пропав.

Попередній день   Наступний день