Попередній день   Наступний день

16:11
Екс-суддя Верховного Суду України домігся збільшення пенсії до 27 тис. грн. У своєму позові до Пенсійного фонду суддя вказав, що розмір його пенсії занижений і не відповідає закону.

15:55
Під час позачергового засідання сесії Івано-Франківської міської ради депутати прийняти рішення безоплатно передати Військово-морському ліцею матеріально-технічну допомогу.

15:33
 http://vikna.if.ua/images/n/gallery/22401/batalyon-frankivsk-viyskovi-zbroya-biytsi-ato-galka.if_.ua_9836-890x395__large.jpg.pagespeed.ce.7je5hqdd5s__large.jpgОдин працівник батальйону спеціального призначення "Івано-Франківськ" досі знаходиться в полоні у терористів.

15:12
Осінь – пора весіль, час сповнення мрій закоханих завжди, і в горі, і в радості, бути разом. Український народ був переконаний в тому, що перші ж години подружнього життя складають долю молодої родини. Отож обряд весілля - це радісне, святкове торжество. Йому властиві колоритна декоративність, бадьора, гучна музика, динамічні танці, які сповнені життєстверджуючого ритму, дзвінкий сміх дотепів і жартів.

14:54
Лауреатом Нобелівської премії світу 2014 року стали пакистанська правозахисниця Малала Юсуфзай і індійський борець за права дітей Кайлаш Сатьярти. Премія присуджена "за їх боротьбу проти гноблення дітей та молоді та за право дітей на освіту".

14:34
Днями на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному з супермаркетів Івано-Франківська.

14:28

https://pp.vk.me/c617729/v617729767/1face/Wxng2JWfc0M.jpg

Cьогодні 20 бійців батальйону спеціального призначення Івано-Франківськ прийняли присягу.

14:11
До Коломийського міськвідділу міліції звернувся мешканець міста та повідомив про те, що у нього викрали автомобіль.

13:47
В Івано-Франківську відкриють сучасний ресторан в урбаністичному стилі, який об’єданє соціально активних людей навколо ідеї розвитку свого міста. Наразі Urban Space 100 шукає цікавих працівників для закладу.

13:23
На переконання голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука, наведення порядку в господарці області, забезпечення справедливого розподілу коштів між районами та створення умов для їх динамічного розвитку має бути протиставлене вже звичній для Прикарпаття мові політичних гасел та спекуляціям на ціннісно-світоглядному грунті.

12:56
news-image: Звинувачувати бійців "Прикарпаття" в Іловайській трагедії несправедливо – військовий експерт
Журналіст і військовий експерт Юрій Бутусов вважає несправедливим звинувачувати добровольчий батальйон «Прикарпаття», який самовільно залишив позиції, у виникненні Іловайського котла.

12:34
news-image: Цієї неділі в центрі Івано-Франківська буде частково обмежено рух транспорту
Увага! У неділю, 12 жовтня 2014 року, буде частково обмежено рух транспорту в центральній частині міста Івано-Франківська.

12:05
Директор івано-франківського комунального підприємства "Рекламно-Інформаційний центр" Вікторія Шахоріна пропонує франківцям зібратись на толоку та прибрати місто від політичного сміття.

11:43
news-image: Тетяна Чорновіл в Івано-Франківську пояснила чому б не пішла на вибори з Блоком Порошенка
Сьогодні до Івано-Франківська завітала громадський діяч, журналістка та кандидат в народні депутати від партії "Народний фронт" Тетяна Чорновіл.

11:21
news-image: На Прикарпатті згорів "Скорпіон"
9 жовтня о 16:45 год. в Бурштині Галицького району виникла пожежа в барі «Скорпіон».

10:49
news-image: Три самогубства у вівторок
7 жовтня, близько 20 год. 55 хв. до Івано-Франківського МВ УМВС України в області поступило повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на вул. Набережна в м. Івано-Франківську з вікна будинку випав чоловік.

10:35
news-image: В Косові кандидата в нардепи Шинкарука «підтримали» організації, які його не підтримали
В Косові кандидат в народні депутати в одномандатному виборчому округу №89 Ярослав Шинкарук на свою підтримку використав місцеву організацію ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) без їхнього дозволу.

10:14
news-image: В Івано-Франківську відбудеться благодійний концерт на підтримку української армії
13 жовтня у приміщенні обласної філармонії о 17.30 відбудеться благодійний концерт за участю колективів Міського центру дитячої та юнацької творчості під назвою „Так, я люблю Україну”.

9:46
У четвер, 9 жовтня, в облмудрамтеатрі відбулась прес-конференція присвячена відкриттю нового 76 театрального сезону. Відкриватимуть його 12 жовтня веселою та патріотичною виставою «Шаріка або кохання Січового Стрільця». А вже через тиждень 18 жовтня театрали порадують новою прем’єрою – виставою «Змішані почуття».

9:26
news-image: Люстрація: чеський досвід для України?
Люстрація – lustratio, з латинської дослівно «очищення», зараз одне з найуживаніших, але також і зловживаних слів, яким аргументують, доводять, нападають і захищаються... При цьому поза сумнівом залишається одне: люстрація зачепила чи не найважливішу сторону громадського, політичного, суспільного життя українців – їхню мораль, прагнення жити інакше – чистіше.

9:15
news-image: За два дні на Прикарпатті виявили ще чотири гральні заклади
Два факти надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу було виявлено в Івано-Франківську, ще два в м. Яремче та в м. Коломия. Вилучено 74 одиниці комп’ютерної техніки.

8:47
Те, що називається КПУ, з Україною не повинно асоціюватися, окрім хіба що місця реєстрації

8:29
news-image: Прикарпатець обладнав у власному помешканні нарколаболаторію
В черговий раз виготовивши у себе вдома психотропну речовину, громадянин збув амфетамін покупцеві, після чого був затриманий працівниками ВБНОН УМВС.

8:11
Вибори до Верховної Ради вже не за горами. Цьогоріч мешканцям Івано-Франківська є з кого вибирати, адже охочих стати нардепами а ж 13 осіб. За даними ЦВК, що до сотні івано-франківских виборчих дільниць повинні з’явитись та віддати свої голоси понад 167 тисяч людей.

Попередній день   Наступний день