Попередній день   Наступний день

16:01
Управлінням СБУ в Івано-Франківській області передано Івано-Франківській єпархії Української Греко-Католицької Церкви матеріали архівних справ репресованих священнослужителів УГКЦ – єпископа Григорія Хомишина та єпископа Івана Лятишевського.

15:45
1 жовтня о 15:47 год. в Івано-Франківську по вулиці Симона Петлюри загорівся автомобіль «Chevrolet Niva». Вогнем пошкоджено моторний відсік, фари, панель та вітрове скло автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

15:28
 

http://kurs.if.ua/media/gallery/intxt/s/h/shevch3.jpg

ТзОВ "Інвестиційна будівельна компанія "Ніка", яка ремонтує вулицю Шевченка, заборгувала постачальнику світильників 238 тисяч гривень.

14:57
news-image: В Івано-Франківську говорили про проблеми людей з обмеженими можливостями
Проблеми людей з обмеженими можливостями‚ які проживають на Прикарпатті‚ розглянули впродовж засідання обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

14:39
news-image: Майже на 61 відсоток зросли надходження збору за користування радіочастотним ресурсом на Прикарпатті
На обліку в органах ДФС в Івано-Франківській області знаходить 105 платників збору за користування радіочастотним ресурсом України.

14:14
news-image: Прикарпатським підприємством незаконно «привласнено» 270 тисяч гривень державних коштів
Як повідомили у відділі боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, за наслідками проведеного дослідження одного з суб'єктів господарювання Івано-Франківщини встановлено завищення вартості виконаних робіт по об'єктах бюджетної сфери. В результаті чого, зазначеним суб’єктом безпідставно отримано та легалізовано близько 270,0 тис. грн. державних коштів.

13:54
 
В місті Івано-Франківську в одному з ресторанів в центрі Івано-Франківська, працівники Державної служби охорони затримали молодика, який влаштував погром.

13:31
news-image:  Сьогодні Герою Небесної Сотні Роману Гурику мало б виповнитись 20
Сьогодні Роману Гурику мало б виповнитись 20 років. Та понад 8 місяців тому його життя зупинила куля снайпера. Роман поїхав на Майдан захищати свою країну, адже вірив у її краще майбутнє, жив мріями та був патріотом. Останні слова які були написані на його сторінці в соцмережі звучали так : «зараз або ніколи. всі на грушевського. на смерть.»

13:13
Мешканці Івано-Франківська скаржаться на затори, які утворюють вантажівки, що доправляють продукти до супермаркетів у центральній частині міста.

12:45
news-image: Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич привітав прикарпатських освітян з професійним святом
Сьогодні з нагоди Дня працівника освіти в обласній державній адміністрації провели урочистості.

12:15
На Верховинщині було обговорено питання будівництва греблі. Про це йшлося під час І Гуцульського бізнес-форуму, що проходив минулого місяця в селі Верхній Ясенів.

11:43
news-image: У Франківську народне ополчення запрошує добровольців
В Івано-Франківській області створили громадську організацію «Народне ополчення Прикарпаття» (НОП). Це — з’єднання, яке має чотири загони із центрами в Івано-Франківську, Коломиї, Калуші та Надвірній.

11:21 | Коментарів: 1
news-image: У Кривому розі вночі "люстрували" Леніна
У Кривому Розі вночі знесли пам'ятник Леніну. Хто саме повалив пам'ятник, поки невідомо. Адже "люстрацію" Леніна тут ніхто не анонсував.

10:56
news-image: Прикарпатська влада намагається зберегти комунальні аптеки
Обласна влада зацікавлена у збереженні аптек комунальної власності. На цьому наголосив заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Адамович під час наради з проблемних питань аптечних закладів муніципальної власності.

10:38
news-image: На Прикарпаття з робочим візитом завітав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич
До Івано-Франківська завітав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич. На Прикарпаття від перебуватиме протягом двох днів.

10:17
Розхідні матеріали для лікування пацієнтів з інфарктом міокарду отримало відділення малоінвазивної діагностики і лікування Центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківська. Допомога поступила в рамках акції, проведеної міжнародним благодійним фондом „Віртус” спільно з японською компанією „Terumo Corporation”.

9:57
В Україні все більшої популярності набуває тенденція громадського фінансування цікавих та суспільно-корисних проектів. Якщо в США краудфандинг є звичною ініціативою, то в Україні практика збору коштів на підтримку перспективних стартапів є досить новою.

9:35
news-image: Спроба "досолити" конкурентам чи самопіар? В Івано-Франківську згоріла автівка активіста зі штабу Ляшка
Цієї ночі в Івано-Франківську вщент спалили авто активісту виборчого штабу Радикальної партії Олега Ляшка

9:11
news-image: На Франківщині 27-річний чоловік загинув у вогні
Минулої доби в області виникло 9 пожеж, у вогні загинула 1 людина

8:44
news-image: Прикарпатська теплоелектростанція готова до зими
Бурштинська ТЕС готова до роботи в осінньо-зимовий період і повністю забезпечена паливом. Про це повідомив керівник станції Андрій Шувар.

8:25
news-image: На Прикарпатті вилучили понад 100 тонн незаконно видобутого гравію
Прикарпатські правоохоронці відновили заходи спрямовані на викриття кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним видобутком гравію.

8:11
На Прикарпатті в незадовільному стані залишається й робота щодо стану лісового господарства.

Адже за звітний період часу, тобто сто днів перебування на посаді начальника УМВС в Івано-Франківській області Миколи Семенишина відкрито 8 кримінальних правопорушень у сфері лісового господарства, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».


Попередній день   Наступний день