Попередній день   Наступний день

16:11
ВО "Батьківщина" оприлюднила декларації про доходи кандидатів у народні депутати на позачергових виборах у Верховну Раду 26 жовтня цього року.

15:49
17 жовтня, івано-франківський гурт Пан Пупец' разом з усіма відвідувачами рок-клубу Madisan (Кривий Ріг) опинився у криворізькому відділку міліції.

15:21
18 жовтня о 00.00 у с. Черемхів Коломийського району відбулося зіткнення автомобіля "ВАЗ 21074", 23-річний водій, житель с. Коршилів Зборівського району Тернопільської області, із автомобілем "Мерседес Бенц", 25-річний водій, житель м. Тисмениця.

14:55
Лондонського кінофестивалю (BFI London Film Festival) як переможець в номінації оригінальних і сильних режисерських дебютів First Feature Competition, повідомляється на сайті кінофоруму.

14:39

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/1913231_813228898719645_2586483422294584865_o.jpg

Як повідомляла "Фіртка", на вулиці Василіянок на пішохідному переході сірий легковик "Шевроле" збив жінку.

14:11

Реалізація Закону «Про очищення влади» (люстрацію) та запровадження відкритих кадрових конкурсів і громадського контролю за призначенням посадовців, як це передбачає ініціатива «Національний кадровий резерв», дозволить залишити в минулому партійні квоти при розподілі державних керівних посад.

14:08

Михайло Ноняк вважає, що Петро Шкутяк і Олександр Шевченко не повинні йти у Верховну Раду.


13:45
Минулої доби в області виникли 3 пожежі

13:29
news-image: Нічне ДТП в Івано-Франківську
Івано-Франківська область: рятувальники надавали допомогу у ліквідації наслідків ДТП

13:09
Виглядає на те, що Путін для підкорення України та Європи вирішив використати ту ж тактику, котрою послуговувався для закріплення влади у Росії. Базувалася вона не стільки на умовній перемозі в Другій Чеченській війні, скільки на страхові.

12:48
У суботу 18 жовтня близько 19 години на вулиці Васильянок, що в обласному центрі, трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю працівника міліції.

12:33
news-image: Влада до кінця року обіцяє придбати квартири сім'ям загиблих військовослужбовців в АТО
Вчора відбулась нарада під керівництвом радника Президента України Ольги Богомолець в рамках її офіційного візиту на Прикарпаття та голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олега Гончарука з проблемних питань сімей військовослужбовців, які загинули в зоні проведення АТО, що потребують вирішення.

12:15
Учора, 19 жовтня, Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про звільнення з посади голови Городенківської РДА Василя Мельничука.

11:51
Вчора, о 22.10 год., в ДПРЧ-13 Городенки поступило повідомлення від чергового диспетчера УЕГГ про те, що на ГРП перекрито газопостачання в с. Тишківці Городенківського р-ну.

11:34
news-image: Переселенців із Донбасу відправлять на громадські роботи та будівництво об’єкту "Стіна"
На будівництві об’єкту "Стіна" та на роботах із відновлення звільнених від бойовиків районів Донецької та Луганської областей Кабмін планує задіяти понад 40 тисяч осіб.

11:11
news-image: Мер Львова Андрій Садовий підтримав Олександра Донія
Мер Львова Андрій Садовий виступив із підтримкою кандидата в народні депутати по 88-му виборчому округу, представника Коломийщини та Городенківщини -Олександра Донія.

10:49
Кілька десятків тисяч виборців будуть позбавлені права голосувати на виборах, якщо не буде ухвалено закон щодо дозволу учасникам АТО голосувати поза місцями постійної дислокації.

10:35
17 жовтня, івано-франківський гурт Пан Пупец' разом з усіма відвідувачами рок-клубу Madisan (Кривий Ріг) опинився у криворізькому відділку міліції.

10:02
У суботу,18 жовтня у відрізок часу з 22.00 до 23.40 в. с. Сопів Коломийського району невідомий водій невстановленого транспортного засобу допустив наїзд на велосипедиста, який їхав додому.

9:33
news-image: На час осінніх канікул з Києва до Франківська курсуватиме додатковий потяг
На період осінніх шкільних канікул Укрзалізниця призначила додаткові поїзди із Києва до Ужгорода та Івано-Франківська.

9:11
Кандидат у народні депутати за 89-м мажоритарним округом (Верховина, Косів, Снятин) Роман Григоришин використав відому ініціативу«Свій з свого», активісти які збирають кошти на користь бійців АТО, у власній політичній рекламі, аби ввести виборців в оману.

8:47
news-image: У Франківську завершили ремонт двох вулиць
У Івано-Франківську завершили вибірковий капітальний ремонт вул. Стуса і Української Дивізії та встановили квітники на вул. Страчених

8:21
http://www.blitz.if.ua/include/img/ZtbteJCEsVU.jpgЧемпіон світу та Європи з фітнесу та бодібілдингу франківець Федір Хашалов виборов золоту нагороду на світовій першості, яка завершилася в канадському місті Монреаль. Федору вкотре не було рівних у чоловічій категорії «Фітнес».

8:05
З настанням холодів у Івано-Франківському будинку нічного перебування зростає кількість відвідувачів.

Попередній день   Наступний день