Попередній день   Наступний день

15:59
news-image: Рух «ЧЕСНО» визначив найдорожчу агіткампанію на Прикарпатті: Кандидат до ВРУ Галабала витратила майже 1,5 мільйони гривень
Сьогодні відбулась прес-конференція Громадського Руху ЧЕСНО, де активісти презентували підсумки аналізу критеріїв відкритості кандидатів до Верховної Ради по одномандатних мажоритарних округах, які підписали меморандум з Рухом.

15:51
news-image: Лише вісім прикарпатських кандидатів у нардепи виявились «чесними»
Сьогодні відбулась прес-конференція Громадського Руху ЧЕСНО, де активісти презентували підсумки аналізу критеріїв відкритості кандидатів до Верховної Ради по одномандатних мажоритарнихокругах, які підписали меморандум з Рухом.

15:34
news-image: Франківський тенісист виборов дві нагороди чемпіонату України
Днями в Умані (Черкащина) відбулася першість країни з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2000 р. н.

15:19
news-image: Тягнибок вважає, що новообраний парламент "протримається" трохи більше року
Вчора на Прикарпаття завітав лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок. В рамках візиту "свободівець" провів зустріч зі студентами Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

14:51
news-image: Франківських вчителів навчають невідкладної допомоги
В Івано-Франківську тривають курси з підготовки вчителів загальноосвітніх навчальних закладів з основ надання домедичної (невідкладної) допомоги при загрозливих для життя та здоров’я станах

14:34
news-image: На Івано-Франківщині у криниці знайшли мертвими двох  чоловіків
Рожнятівський район: у криниці загинули люди

14:12
Біглому екс-президенту України Віктору Януковичу, який перебуває у розшуку, прислали запрошення на дострокові вибори до Верховної ради України, які відбудуться 26 жовтня

13:43
24 жовтня у житловому фонді Івано-Франківська та у закладах освіти, медицини і культури розпочнеться опалювальний сезон.

13:21
news-image: На Івано- Франківщині горіли хати
Минулої доби в області виникли 5 пожеж

12:56
Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку проводитиме роботи по заміні водопроводу на вул. Мазепи. Роботи триватимуть від вул. Гординського до вул. Червоного Хреста.

12:34
У вересні поточного року прокуратурою м.Івано-Франківська проведено перевірку в діяльності Державної податкової інспекції у Івано-Франківську Головного управління Міндоходів в області щодо додержання та застосування вимог податкового законодавства в частині вжиття заходів по стягненню податкового боргу по платі за землю.

12:09
news-image: Путіну начхати на українські вибори — політолог
Росія тисне силою, щоб Сполучені штати пішли на домовленості щодо ціни на нафту.

11:49
Члени ради обласного громадського об’єднання підприємців і промисловців «Ділові люди Прикарпаття» на спільному засіданні з комісією з економічно-фінансових питань громадської ради ОДА розглянули два актуальні питання.

11:21
news-image: У прикарпатця з авто викрали ноутбук
Із автомобіля «Citroen Jumpy» водій, якого перевозив пасажирів із обласного центру до міста Долина вчинено крадіжку техніки. Чоловік одразу ж зателефонував на спецлінію «102».

10:55
news-image: Аварія за участю міліціонера: дідько ховається в деталях
Суботній вечір 18 жовтня має нагоду стати історичним для жителів Івано-Франківська. З одного боку, він показав не найкращий бік окремих міліціонерів та нешвидку "швидку" медичну допомогу, а з іншого – готовність мешканців міста допомогти ближньому та їхню самопожертву задля справедливості.

10:37
На парламентських виборах, які пройдуть 26 жовтня, українцям слід бути особливо уважними. Питання зараз стоїть руба: або після виборів влада прискорить виконання волі Євромайдану, або і без того слабке просування вперед буде заблоковане новим парламентом, в якому громадянам, можливо, доведеться споглядати багатьох нівроку обридлих осіб.

10:16
До працівників дозвільної системи Коломийського міськвідділу міліції продовжують звертатись жителі міста та району з бажанням здати зброю та боєприпаси.

10:03
Про прецеденти з посвідченнями дружина загиблого героя Галина Шарабуряк розповіла на спільній нараді з керівництвом області та родинами загиблих вояків в ОДА.

9:43

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко завітав на Прикарпаття, щоб підтримати кандидата від Об’єднання «Самопоміч» Василя Кіндія.

9:28
news-image: Мешканців Прикарпаття закликають йти на вибори навіть без запрошення
Сьогодні, на нараді в обласного голови Олега Гончарука відбулось обговорення проблем, які виникають в ході виборчого процесу.

9:09
В Івано-Фрнаківську урочисто відкрили новозбудований Дитячо-юнацький центр, який є спільною працею інвестора будівництва ТОВ «Спілка забудівників» і міської влади.

8:49
news-image: Фітнес. Тріумф Федора Хашалова у канадському Монреалі
16-20 жовтня в Монреалі (Канада) відбувся чемпіонат світу серед жіночих дисциплін і чоловічого фітнесу. Збірна команда України завоювала відразу сім медалей (три золоті і чотири срібних) і здобула перемогу в загальнокомандному заліку. Загалом нашу країну представляли 12 спортсменів у 9 категоріях.

8:34
За результатами зустрічей з родинами прикарпатців, які загинули під час подій на Майдані та в зоні бойових дій на Сході України голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів нараду з керівниками райдержадміністрацій та управлінь соціального захисту.

8:19
news-image: ВО "Свобода" витратила на допомогу солдатам в АТО 40 мільйонів гривень
Вчора на Прикарпаття завітав лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок. В рамках візиту "свободівець" провів зустріч зі студентами Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

8:04
Мешканець гірського села Микуличин побив свою дружину і позбувся раритетної зброї та спокою.

Попередній день   Наступний день