Попередній день   Наступний день

16:04

 

http://k-z.com.ua/images/stories/ukraina/650x362xbatalion_prikarpattya.jpg.pagespeed.ic.SYceboUJ__.jpg

Обвинувачення у дезертирстві зняті з тих бійців 5-го батальйону територіальної оборони Прикарпаття, які на сьогоднішній день залишись служити.


15:54

 

26 жовтня 2014 року одночасно з позачерговими виборами народних депутатів до Верховної Ради України, в Галицькому районі проводилися позачергові вибори сільських голів в селах Дорогів, Бринь та Старий Мартинів.

 


15:38

В Україні варто ввести віковий ценз на право голосу.

15:07
Молода жінка з Рогатинського району прокинулася о другій годині ночі й з жахом помітила, що в ліжечку нема її чотирирічної доньки. Двері в будинку були відчинені.

14:45
news-image: Почалась українська вітчизняна війна. Війна за незалежність України!
27 серпня 2014 року почалася війна. Масштабна війна між Україною та Росією.Путін хоче виходу до Чорного моря та створення поясу нестабільності на південному-сході України.

14:33
news-image: Самі собі майстри
Уже наступного тижня в Івано-Франківську відкривається така собі сувенірна фабрика «Буквиця». Тут люди власноруч робитимуть «теплі» саме франківські сувеніри.

14:12
news-image: Прикарпатець обікрав односельців, коли ті ходили голосувати
В одному з сіл Тлумацького району молодий місцевий мешканець скористався відсутністю господарів будинку та поцупив 2700 гривень.

14:09

http://galka.if.ua/wp-content/uploads/2014/10/Vistavka-NYU-YAna-Stefanishin-ogoleni-divchata-N-fotovistavka_1649.jpgФотограф Яна Стефанишин презентувала у книгарні "Є" в Івано-Франківську виставку своїх робіт "N", до якої увійшли знімки дівчат у стилі ню.

 


13:55
news-image: Михайло Ноняк вважає свій результат на виборах "достойним"
Сьогодні відбулась підсумкова прес-конференція Михайла Ноняка, кандидата в народні депутати від політичної партії «Народний фронт».

13:34
Станом на 12:10 паралельний підрахунок голосів, який проводить штаб ВО «Свобода» на позачергових виборах до парламенту, показує, що в абсолютних цифрах націоналістичне об’єднання набирає (опрацьовано 67% протоколів з «мокрими» печатками) 651 331 голос українських виборців.

13:12
news-image: Анушкевичус не проти вуличних музикантів в центрі Івано-Франківська
На сьогоднішній оперативній нараді міський голова Віктор Анушкевичус наголосив на проблемі несанкціонованої торгівлі в Івано-Франківську.

12:49
news-image: У сніг та дощ асфальт на Набережній не стелять
Сьогодні відбулася чергова виїзна робоча нарада щодо стану виконаних робіт капітального ремонту вулиці Набережна імені В. Стефаника.

12:34
news-image: Розпочато досудове розслідування у справі депутата-сепаратистки Калетник
Слідчий відділ управління СБУ у Вінницькій області розпочав досудове розслідування проти Оксани Калетник у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України, вчинене особою, яка є представником влади) КК України.

12:09
Цими вихідними в місті Івано-Франківську в одному з кафе Івано-Франківщини, працівники Державної служби охорони затримали невідомого – «дебошира».

11:44
Чи варто купувати б / в авто? Якщо вдало вибрати – безумовно, а в разі непотребу – гроші на вітер. На базарах часто бачимо: продавець ніби байдуже стоїть поруч, а покупець зачаровано споглядає «шаманство» запрошеного знавця, поки той оглядає авто. Насправді убезпечити себе від придбання «автобарахла» нескладно – достатньо знати кілька основних правил.

11:21
news-image: На території франківської лікарні палав магазин
28 жовтня о 00:42 год. в Івано-Франківську по вулиці Матейка виникла пожежа магазину на території МКЛ №1.

10:59
news-image: ЦВК опрацювала понад 84% протоколів: «Свобода» поза межами парламенту
ЦВК опрацювала 84,49% електронних протоколів дільничних виборчих комісій. Згідно з цими підрахунками, 5-відсотковий бар'єр, необхідний для проходження у парламент, долають шість політичних сил.

10:41
 
news-image: Родини франківських бійців, що загинули в АТО до кінця року отримають обіцяне житло
Сьогодні відбулась нарада щодо забезпечення житлом родичів військовослужбовців, які загинули під час проведення АТО.

10:21
news-image: Колишній комуніст перемагає в мажоритарному окрузі на Франківщині
Висуванець від "Блоку Петра Порошенка" Михайло Довбенко здобуває перемогу в одномандатному виборчому окрузі №84 з центром у Тисмениці.

9:54
news-image: Представник ТОВ СТЕК "дістав на горіхи" від міського голови
Сьогодні на оперативній нараді у міського голови комунальним службам міста, що мають справу з поданням тепла в оселі дісталось «на горіхи». Особливо ТОВ «СТЕК».

9:35
Сьогодні вночі спостерігач ОПОРИ став свідком того, як член ДВК №260030 заповнювала протоколи про підрахунок голосів в коридорі ОВК №87 (центр -- Надвірна) і мала при собі печатку. Протоколи були підписані членами ДВК, але заповнені були лише частково і не були скріплені печаткою.

9:09
news-image: На Івано-Франківщині після пожежі виявили тіло пенсіонерки
Минулої доби в області виникли 5 пожеж, 1 людина загинула

8:51
Здійснюючи нагляд за безпекою дорожнього руху у Верховині, працівники Державтоінспекції помітили в придорожній посадці чоловіка з бензопилою.

8:33
news-image: На Івано-Франківщині шукають, хто віддав "Синьогору" Януковичу
Івано-Франківською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері проведено перевірку з питань додержання вимог земельного законодавства в Гутянській сільській раді Богородчанського району.

8:19
 Про це на оперативній нараді в МВК повідомив представник МНС.

Попередній день   Наступний день