Попередній день   Наступний день

19:33
Дорогі туристи та мандрівники, які відпочивали, подорожували, оздоровлювались чи просто відвідували близьких та друзів на Івано-Франківщині!

15:59
Очільник прикарпатської міліції Микола Семенишин та начальник Івано-Франківського міського відділу міліції Віктор Шкутов вручили подяку відважному франківцеві.

15:45

http://news.chortkiv.net.ua/wp-content/uploads/2012/09/20120620141431jpg29082012104249_w300.jpg

3 жовтня з 09:00 до 20:00 в Івано-Франківській області закрито рух транспорту дорогою державного значення Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів, км 374+833.

15:26
У рамках проекту «Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні», що реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини в партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та департаментом міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013, Асоціація оголошує набір представників малих і середніх підприємств та представників органів місцевої влади на участь у міжнародному семінарі «Практичні аспекти залучення інвестицій і супровід інвестиційних проектів».

15:21

 

У Коломиї працівники міліції затримали підпільного продавця наркотичних засобів, котрий нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де уже відбував покарання за вчинення наркозлочинів.


14:56
4 жовтня в Івано-Франківську відбудеться Фестиваль пам’яті, організований сім’ями Небесної сотні.

14:39
В Івано-Франківську стартував Третій Фестиваль метареалістичної літератури «Карпатська Мантикора». Триватиме він 2 дні.

14:26
Завдяки фінансовій допомозі від благодійної фундації «Люди в потребі» ( Німеччина) БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» отримав можливість допомогти хворому Володимиру Тонковському з Городенківщини. Цими днями Володимир отримав благодійну фінансову допомогу в розмірі 17823,00 грн для оплати за оперативне втручання з метою трансплантації нирки.

14:11
news-image: Поранені військовослужбовці можуть проходити реабілітацію в лікарнях Івано-Франківська
На сьогодні дуже важливим є питання лікування та реабілітації військовослужбовців, які повернулися із зони АТО. Такі поранені мають отримувати медичну допомогу у закладах охорони здоров’я, які підпорядковані воєнній медицині.

13:45
Під час штурму донецького аеропорту загони бойовиків понесли важкі втрати, знищено кілька танків, був розгромлений російський спецназ.

13:24
Сьогодні через звернення головних лікарів івано-франківського пологового будинку та перинатального центру під головування заступника міського голови Зіновія Фітеля відбулось позачергове засідання виконавчого комітету.

12:56
news-image: Що заради "теплого" крісла готові пообіцяти франківцям кандидати в народні депутати?(Частина 1)
До виборів залишається близько трьох тижнів, тож кожен свідомий українець задумується над тим, яку партію чи кандидата підтримати. Претендентів на теплі місця в парламенті багато,тож вибір є. Щоб допомогти франківцям визначитись зі своїм «мажоритарником» кореспондент «Бліц-Інфо» детально проаналізував передвиборчі програми кандидатів у народні обранці.

12:37
Нещодавно до правоохоронців звернувся житель м. Долина. Чоловік розповів, що його брат неодноразово погрожував йому та його родині фізичною розправою.

12:19
news-image: Хто пропагує «патріотичний» стриптиз в Івано-Франківську?
Нещодавно управління торгівлі виконавчого комітету спільно з управлінням економічного та інтеграційного розвитку провели спільну нараду з керівниками спортивно-оздоровчих та нічних клубів. На ній керівникам розважальних закладів порекомендували утриматись від проведення шоу-програм та обмежити розважальні заходи в місті. Адже на сході фактично триває неоголошена війна...

11:58
За даними Головного управління ДФС в Івано-Франківській області у вересні п.р. жителями Івано-Франківщини сплачено 10 847,1 тис. гривень військового збору, що на 65 відсотки більше, ніж в попередньому місяці. Загалом за серпень-вересень до бюджету надійшло 16 601,8 тис. грн. збору.

11:39
news-image: ДТП: двоє пасажирів загинули в автобусі, що їхав з Івано-Франківська до Санкт-Петербурга
На автотрасі Київ-Чоп перекинувся автобус, який віз пасажирів з Івано-Франківська в Санкт-Петербург - є загиблі

11:21
На Прикарпатті чимала проблема з шкільними автобусами, які возять дітей із гірських районів на уроки.

10:51
news-image: Янукович, Азаров та Пшонка офіційно стали росіянами - радник Авакова
Президент Росії Володимир Путін видав російське громадянство екс-президенту Віктору Януковичу і його соратникам.

10:34
http://www.blitz.if.ua/include/img/DSCN7163.JPGСьогодні в Івано-Франківську по вулиці Мазепи на фасаді будинку, в якому проживав Роман Гурик встановили меморіальну дошку герою Небесної сотні.

10:16
Нещодавно глава уряду Арсеній Яценюк на засіданні Кабінету Міністрів повідомив, що «коли ми додатково не придбаємо природного газу, нам треба буде істотно скорочувати обсяги споживання, в першу чергу в секторі хімії і промисловості, щоби не дати замерзнути країні».

9:53
За словами Віце-прем’єр-міністра Олександра Сича в Міністерстві охорони здоров’я України кілька внутрішніх проблем, які потребували негайного вирішення. Крім того, були проблеми із затягуванням проведення тендерних закупівель.

9:34
http://www.blitz.if.ua/include/img/031020141392.jpg
Сьогодні, 3 жовтня, близько 10 год. на вулиці Коновальця, в районі мікрорайону Опришівці, сталася ДТП, внаслідок якої мікроавтобус «Пежо», оминаючи «пиріжок» «Рено», на великій швидкості злетів із траси.

9:15
Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич розповів, що реабілітаційні центри для військових створюватимуть у тих областях, яка надасть кращі можливості та умови.

8:56
news-image: В Чукалівці розпочали ремонт аварійного мосту
Із понеділка розпочали ремонтні роботи на мості при в’їзді в Чукалівку. Дорогу перекрили, пройти можуть лише пішоходи, автомобілем дістатися в приміське село реально тільки об’їзною дорогою зі старої частини Чукалівки.

8:32
В Івано-Франківську до Всесвітнього Дня паліативної допомоги презентували фотовиставку «Життя, яким воно є…».

8:11
Для об’єктивного розгляду обставин аварії, в якій загинуло троє хлопців, справу передали в суд Івано-Франківська

Попередній день   Наступний день