Попередній день   Наступний день

14:21 | Коментарів: 1
news-image: Сьогодні у Франківську можуть вимкнути світло
Сьогодні, 30 жовтня, іванфоранківці можуть сподіватися на вечерю при свічах.

14:07

Після півторарічної перерви, пов’язаної з травмою, Роман Вірастюк повертається в баскетбол. 22-річний син відомого прикарпатського атлета, активіста та віднедавна політика гратиме у Франції за клуб четвертого дивізіону «Гаронн».

13:44
news-image: Терористи «ДНР» почали готуватися до війни
Самопроголошений "прем'єр-міністр" "ДНР" Олександр Захарченко заявляє, що терористів не влаштовує автономія у складі України, тому вони готові воювати за повну незалежність

13:06
news-image: Івано-Франківськ отримав нові конструкції для реклами
В центрі Івано-Франківська з’явились нові конструкції з розміщення реклами.

12:44
news-image: У конфлікті між «Галичиною» та Ткачівським обласна «Свобода» - на боці газети
Обласна організація партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода» заявила про свою цілковиту підтримку редакції газети «Галичина» в конфліктній ситуації з депутатом обласної ради Ярославом Ткачівським.

12:29
news-image: Калущина вже допомогла армії на 1,4 мільйона гривень військового збору
За два місяці, з початку запровадження військового збору від калуських платників податків поступило 1,4 мільйони гривень цього платежу.

12:09
news-image: Руслану здивували результати виборів: Над нами залишаються царі
Співачка та громадська активістка Руслана була неприємно здивована результатами парламентських виборів. Адже сама вона голосувала за політичну силу, яка врешті не пройшла до Ради.

11:45
news-image: В Івано-Франківську насаджують дерева
Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку проводяться роботи з капітального ремонту об’єктів благоустрою, у тому числі й садіння на вулицях міста дерев на місці зрізаних, зокрема на місці викорчуваних пнів.

11:21
news-image: Чи будуть українські нардепи "найбіднішими" в світі
Новоспечений депутат від «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм нещодавно заявив, що не буде працювати за 5 тисяч гривень у парламенті.

10:54
news-image: Тіло, замотане в целофан та скотч знайшли в каналізації Івано-Франківська
В каналізаційному колодязі на вулиці Гаморака (район вулиць Пулюя та Набережна) в Івано-Франківську, вчора, 29 жовтня, виявили тіло чоловіка.

10:32
news-image: Прикарпатців закликають приєднатись до «Фронтового вертепу»
Група добровольців за підтримки Комісії Душпастирства охорони здоров'я Івано-Франківської архієпархії УГКЦ та участі Івано-Франківської Духовної семінарії ім. Священномученика Йосафата організовує для українських воїнів Святу Вечерю з Вертепом в зоні АТО з 6 по 8 січня 2015 року.

10:11
news-image: Ще одне смертельне ДТП на Прикарпатті: один чоловік загинув, двоє – у лікарні
Трагічне ДТП трапилось на Івано-Франківщині в середу, 29 жовтня.

9:45
news-image: Мешканець Рівного вчинив смертельне ДТП на Прикарпатті
На Івано-Франківщині, між смт. Лисець та селом Стебник Тисменицького району, водій автомобіля Hyundai, 31-річний житель Рівного, вчинив наїзд на пішохода.

9:29
Минулої доби в області зареєстровано 3 пожежі.

9:13
news-image: Важку зиму маємо пережити
А. Яценюк закликав керівників областей не лише рапортувати про те, що «все включено», а й доручити підлеглим вибірково перевірити об’єкти медицини, освіти та соціальної інфраструктури, аби впевнитися, що їм, як написано у звітах, справді подали тепло.

8:54
news-image: Горбатому могила, або Про душу східняка
Минули вибори, і після райдужних для декого екзит-полів з’ясувалося, що райдуга має складні пропорції. Блок Порошенка, звичайно, свого не віддасть, і за рахунок мажоритарників таки зможе сформувати кулак в парламенті. Але «Народний фронт» не тільки нічим не поступився президентському блоку, а ще й обігнав його.

8:34
news-image: Прикарпатські правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав пенсіонерку
До Рожнятівського райвідділу міліції із повідомленням про крадіжку звернулась 86-річна жителька одного із сіл району. Правоохоронцям жінка розповіла про те, що з її помешкання зникли 2 тис. гривень.

8:11
За фактом незаконного видобування води із артезіанської свердловини розпочато кримінальне провадження.

0:09
У рамках проекту «Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні», що реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини в партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та департаментом міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013, Асоціація оголошує набір представників малих і середніх підприємств та представників органів місцевої влади на участь у міжнародному семінарі «Практичні аспекти залучення інвестицій і супровід інвестиційних проектів».

Попередній день   Наступний день