Попередній день   Наступний день

15:43
У лютому Марія Ткачук лишилася вдовою. Її чоловіка Ігоря вбили на Майдані. Сама, з трьома дітьми, у старезній хаті, якій вже 108 років. Вони з чоловіком мріяли збудувати нову, не встигли.

15:12
Івано-Франківська обласна міліція виявила 4 цехи із підробною горілкою.

14:54

 Президент Петро Порошенко запропонував фракції БПП підтримати Арсенія Яценюка на пост прем'єр-міністра.


14:35

http://www.statusyblog.ru/1/6/shahmati.jpg

У мас-медіа Прикарпаття жваво обговорюють, чи поміняють теперішнього голову ОДА Олега Гончарука на керівника обласного виборчого штабу Петра Порошенка під час президентських виборів Анатолія Матвієнка.

14:21

https://pp.vk.me/c623626/v623626767/74f6/h5FDt2adx9E.jpg

Івано-Франківськ традиційно відзначив день створення ЗУНР урочистою ходою.  Хода, участь в якій взяли держслужбовці та студенти, стартувала від приміщення облдержадміністрації та пройшла вулицями Грушевського – Грюнвальдська до пам’ятника діячам ЗУНР де пройшла панахида та громадське віче.

14:11 | Коментарів: 1

http://tomenko.ua/wp-content/uploads/2014/07/vr1.jpg

 

ЦВК ще не підрахував всі протоколи на парламентських виборах, але за результатами обробки 99.73% голосів виборців можна підрахувати скільки мандатів отримає кожна партія з тих, що подолали 5% бар’єр.


13:47
Анонсованих на вчорашній вечір вимкнень електропостачання на Прикарпатті не відбулося завдяки мешканцям області, які знизили споживання електроенергії у пікові години.

13:32
news-image: Історія «кіборга» з Івано-Франківщини, який захищає донецький аеропорт
"Я був тим, кого називають офісним планктоном", – посміхаючись, починає свою розповідь Борн, колишній інженер з Коломиї. Рік тому він розлучився з дружиною, був на Майдані, бився з тітушками. Повернувся додому, але в офісі всидіти не зміг.

13:02
news-image: Ремонт гінекологічного відділення Тлумацької ЦРЛ завершиться найближчим часом
Ремонтні роботи у цьому відділені тривають з 2013 року.

12:41
news-image: На укріплення Лімниці дадуть на півмільйона більше через брак папірців у дешевшого конкурента
Ясенська сільська рада Рожнятівського району Івано-Франківської області 27 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «ПМК-77» на укріплення правого берега річки Лімниця за 4,53 млн грн.

12:21
news-image: Вже семеро прикарпатських чиновників у списку на люстрацію
Минулого тижня Міністерство юстиції створило та запустило у відкритий доступ на своєму сайті реєстр люстрованих чиновників. До цього списку потрапили вже перші прикарпатці.

11:56
Ініціативна група щодо підтримки української армії «Заради життя» закликає всіх небайдужих допомогти зігріти воїнів та докластись до придбання необхідних речей.

11:45
Військова прокуратура Львівського гарнізону розпочала досудове розслідування за фактом викрадення 200 літрів дизпалива військовослужбовцем Старицького гарнізону

11:23
news-image: На Франківщині жінка перекинула на себе каструлю з кип'ятком
Вчора, 30 жовтня о 14.45 год. на ПЗЧ ДПРЧ-16 м. Рогатин від чергової медсестри Рогатинської ЦРЛ надійшло повідомлення про те, що о 12.38 год. в Рогатинську ЦРЛ поступила жителька села Діброва Рогатинського р-ну з діагнозом термічний опік 1, 2 ступенів шкіри обличчя та шиї.

10:51
У неділю, 2 листопада, о 16:00 годині в Обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Франка, на 4 поверсі відбудеться показ фільму “Остання поїздка додому” режисера Романа Крика. Вхід вільний.

10:33
Вчора, 30 жовтня в м. Калуш по вул. Лепкого вчинила самогубство пенсіонерка.

10:11

news-image: На 91-му році життя відійшов у вічність Єпископ-Емерит Софрон Мудрий

В ніч з 30 на 31 жовтня на 91-му році життя відійшов у вічність Єпископ-Емерит Івано-Франківський Софрон Мудрий.

9:49
news-image: Франківець спробував "скупитись" у супермаркеті без грошей
Днями в місті Івано-Франківську, охоронник одного із супермаркетів міста сповістив управління ДСО про факт крадіжки. Виїхавши за сигналом, наряд групи затримання Державної служби охорони затримав молодика, який здійснив крадіжку.

9:34
Поки у ЦВК закінчують підрахунки, українці намагаються перетравити неприємну новину.

9:11
Дев’ятнадцятирічний надвірнянець, який уже встиг попастися на крадіжках і відбути за них покарання, посеред ночі розбив вікно в кіоску з продажу продуктів, розташованому на ринку по вулиці Коновальця, що в Івано-Франківську та вчинив крадіжку.

8:45
news-image: Вибори швидкого реагування
«Вражаюча» перемога проєвропейських політичних сил за партійними списками має конвертуватися у швидкі незворотні зміни, інакше все дуже швидко обернеться не менш розгромною поразкою

8:26
За прогнозами Укргідрометцентру, на Прикарпатті найближчими днями очікується хмарна погода, туман.

8:05
news-image: Обман - на довірі
Прикарпатські правоохоронці в черговий раз застерігають громадян та дають поради, як не потрапити у тенета пройдисвітів і не стати жертвою телефонних шахраїв.

Попередній день   Наступний день