Попередній день   Наступний день

15:56

Жителі Швеції передали для українських військових 90 пакетів новітнього кровоспинного засобу «Celox», яким доукомплектують медичні військові аптечки і передадуть бійцям на передову.

 


15:39

http://static.gazeta.ua/img/cache/preview/468/468835_w_300.jpg

 Враховуючи, що загальний обсяг місцевого боргу та гарантованого територіальною громадою Івано-Франківська боргу від міжнародних фінансових організацій станом на кінець 2014 року знаходиться в межах, визначених Бюджетним кодексом України, 30 вересня 2014р. Міністерством фінансів України погоджено здійснення запозичення міста Івано-Франківська від Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО.


15:19
Народні депутати, що входять в «постянуковичівські фракції і групи» заявляють, що не прийдуть на завтрашнє засідання парламенту, якщо не отримають гарантії безпеки.

14:59
Івано-Франківська Прокуратура виявила незаконну передачу землі Солотвинського лісгоспу.

14:44
Випадок Трапився в дошкільному навчальному закладі «Веселка», що на Городенківщині. У четвер-п’ятницю в інфекційне відділення ЦРЛ звернулися протягом дня 14 дітей, вихованці дитячого садочка «Веселка» з Городенки з ознаками захворювання (підвищення температури тіла, блювота, понос).

14:22
news-image: У Погоні молились за мир в Україна та навернення Росії
У селі Погоня Тисменицького району в рамках ХІХ Міжнародної прощі Вервиці за мир і єдність Церкви відбулась Архієрейська Свята Літургія, яку очолив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир (Війтишин) та Екзарх Харківський Кир Василій (Тучапець).

13:55
news-image: У Коломиї суд відправив за грати на шість років злочинця за посилку співкамерникам
Чоловік, вже судимий за збут наркотиків, посилкою відправив співкамерникам таблетки «Субітекс».

13:38
Енергетики стурбовані станом розрахунків за спожиту електроенергію Івано-Франківської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення. Станом на кінець вересня заборгованість цього споживача за світло становить 174,2 тис. грн.

13:14
Івано-Франківська область: рятувальники надавали допомогу населенню у побуті

12:54
news-image: Прикарпатців таки визнають дезертирами?
Слідство у справі про дезертирство батальйону "Прикарпаття" триває.

12:36
news-image: Франківський суд помістив під варту молоду пару, яка грабувала перехожих
До Івано-Франківського міського суду надійшло клопотання від місцевих правоохоронців, про обрання міри запобіжного заходу двом раніше судимим особам, які обґрунтовано підозрювались у вчинені правопорушення передбаченого частиною 2 статті 186 ККУ (грабіж, поєднаний з насильством, скоєний групою осіб).

12:17
news-image: Всеукраїнський фестиваль дитячого регбі відбувся в Івано-Франківську
Впродовж двох днів, 4 та 5 жовтня, в Івано-Франківську пройшов Всеукраїнський фестиваль з регбі, учасниками якого стали одразу 10 команд зі всієї України.

11:49
З 1 жовтня 2014 року набрала чинності постанова КМУ № 409 від 06.08.2014 р. «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування», де введено нові соціальні нормативи, для нарахування пільг в оплаті за електричну енергію.

11:34
news-image: Що заради "теплого" крісла готові пообіцяти франківцям кандидати в народні депутати?(Частина 2)
До виборів залишається три тижнів, тож кожен свідомий українець задумується над тим, яку партію чи кандидата підтримати. Претендентів на теплі місця в парламенті багато,тож вибір є. Щоб допомогти франківцям визначитись зі своїм «мажоритарником» кореспондент «Бліц-Інфо» детально проаналізував передвиборчі програми кандидатів у народні обранці.

11:12
85-річний працівник Музею визвольних змагань Галицького району з Бурштина Роман Німий продовжує допомагати бійцям АТО.

10:54
news-image: Як це – у 19 років пережити АТО? Історії бійців, що бачили біль та смерть
«Ми знали, куди нас посилають, але не думали, що там буде смерть. Ми не думали, що там загине стільки наших друзів, мирного населення», - слова учасника Антитерористичної операції.

10:35
news-image: У підвалі прикарпатської багатоповерхівки виявили тіло чоловіка
У Бурштині в підвальному приміщенні житлового будинку помер 59-річний чоловік. Кілька днів тому його труп виявили мешканці будинку й викликали міліцію.

10:11
news-image: Олег Гончарук: Маємо перші паростки відродження українського промислового виробництва
Минає півстоліття з часу, коли в Івано-Франківську розпочалося виробництво цементно-шиферної продукції.

10:11
Наприкінці вересня громадська організація «Мами Прикарпаття», благодійний Фонд «Тепле Місто» і департамент містобудування та архітектури Івано-Франківська презентували ідею нового спільного проекту – «Місто дружнє до дітей».

9:45
news-image: Backmy.bike представлятиме Івано-Франківськ на міжнародній конференції «Велофорум 2014»
Команда франківського громадського ресурсу Backmy.bike розповість про боротьбу з велокрадіями в рамках міжнародної міжгалузевої конференції «Велофорум 2014» у Львові.

9:27
 
“Репортеру” вдалось поспілкуватись із дівчиною, яка танцює стриптиз у національному вбранні в одному з нічних клубів Франківська. Ми дотримуємось позиції, що шест і вишиванка – це занадто. Та дівчина на ім’я Ксенія вирішила розповісти, що сама вбачає у таких танцях.

9:01
http://www.blitz.if.ua/include/img/34854219367975f73859c1cda95a6aad__large.jpgВ урочищі Вишня села Поляниця Яремчанської міської ради, що на Буковелі, у дерев’яній будівлі готельного комплексу сталася пожежа.

8:35
news-image: Місце під Сонцем, або хто зібрався до Верховної Ради від округу №88
Після довгих політичних торгів та перемовин виборцям округу №88 подарували нових кандидатів у нардепи. За мандат довіри станом на 1 жовтня боротимуться 18 кандидатів, семеро з них підуть до парламенту від політичних сил, а 11 – самовисуванцями. Традиційно на окрузі не обійшлося без сюрпризів та розчарувань.

8:05
37-річний мешканець Калуша прийшов у місцевий відділок міліції й добровільно здав нарізний карабін марки «Маузер».

Попередній день   Наступний день