Попередній день   Наступний день

15:56
4 жовтня о 15.30 у Коломийський МВ УМВС надійшло повідомлення про те, що в полі поблизу с. П’ядики знайдено скелетований труп невідомого чоловіка

15:39
news-image: Рада дозволила конфісковувати майно Януковича і спонсорів тероризму
Депутати підтримали проект закону про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів щодо невідворотності покарання за окремі злочини проти основ національної безпеки, громадської безпеки та корупційні злочини.

15:19
news-image: За день в ході АТО поранили 28 військових, 5 вбили
5 українських військовослужбовців загинули і 28 поранені в ході антитерористичної операції 6 жовтня.

14:56
news-image: Де бруківка, пане голово?
Оце прочитала в газеті «Коломийські вісти» статтю «Деребан іменем міської ради» від 25 вересня про те, що міські чиновники розікрали гроші на бруківку в середмісті і сиджу та аналізую. Мені ж, як нікому іншому, болить ця тема, бо проживаю на цій вулиці, тобто на бульварі Лесі Українки вже давно.

14:39
У с. Загайпіль Коломийського району Івано-Франківської області о 15.10 6 жовтня на 15 км перегону «Коломия – Гвіздець» Львівської залізниці на нерегульованому залізничному переїзді сталось зіткнення легкового автомобілю «Сітроен» з дизельним мотовозом «АГД-1А-430».

14:17
Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА 26 серпня уклав угоду з ТОВ «БК «ТрейдЗахідБуд» на капітальний ремонт вулиці Набережна ім. Василя Стефаника.

13:56
news-image: В Україні з’явиться Нацкомісія із запобігання корупції
В Україні з’явиться Нацкомісія із запобігання корупції

13:39
У понеділок, 6 жовтня, пошуковці Всеукраїнської громадської організації «Союз «Народна Пам'ять» виявили тіла шістьох українських військових поблизу Саур-Могили

13:21
Сьогодні відбулась спільна прес-конференція міського голови Івано-Франківська та представників чотирьох українських традиційних конфесій.

12:58
З вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України в усіх областях держави, в тому числі й в Івано-Франківській області.

12:39
news-image: Прикарпатським дівчатам пропонують знайомство з бійцями, що захищають Україну
Ідея з листами військовим на Схід належить волонтерам Івано-Франківська. Усім охочим пропонують написати бійцям листа, зі свого боку зобов’язавшись передати кореспонденцію на Схід.

12:11
news-image: З початку року прикарпатські піротехніки знищили понад 1,5 тисячі застарілих боєприпасів
Яремчанська МР: знищено 22 одиниці вибухонебезпечних предметів.

11:45
news-image: Мер Анушкевичус пообіцяв, що до кінця року роботи з будівництва скейт-парку будуть завершені
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус запевнив, що цьогоріч питання з скейт-парком для франківських екстремалі закриють.

11:19
У зв’язку з похованням в Меморіальному сквері військових, що загинули в зоні АТО та героя Майдану Романа Гурика, сквер планують передати на баланс КП «Міська ритуальна служба».

10:45
Івано-Франківською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері проведено перевірку з питань додержання вимог земельного законодавства в Гутянській сільській раді.

10:11
news-image: Міська рада витратить 1,5 мільйона на придбання паркоматів?
Саме така пропозиція є в проекті рішення, поданому на наступний виконком.

9:43
4 жовтня, близько 05 год. 30 хв. водій автомобіля марки «БМВ», рухаючись проїзною частиною вул. Грушевського в смт. Заболотів Снятинського району, вчинив наїзд на жінку-пішохода.

9:29
«Ніколи не буде так, як раніше». Ці слова Блаженнішого Любомира, сказані в Києві в листопаді минулого року, коли розпочалися студентські протести, дуже глибокі і значущі. Бо вони вказують, що події, які сталися на наших очах, є свідченням постання нової України. Це початок нового етапу в історії нашого українського суспільства, в історії наших вірян в Україні та діаспорі.

9:09
news-image: Вечірнє ДТП у містечку на Прикарпатті
Минулого тижня на початку вулиці Соборна в центрі міста Надвірна біля обеліску Слави у вечірню пору трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі двох іномарок.

8:46
Урочиста зустріч відбулася в обласному управлінні міліції. Вітали бійців з поверненням додому очільник міліції Прикарпаття, керівники галузевих служб та колеги-правоохоронці.

8:21
В місті Коломиї, працівники Державної служби охорони затримали молодика, який пошкодив майно магазину.

8:05
news-image: Прикарпатців запрошують перевірити персональні дані
Жителів обласного центру Прикарпаття напередодні проведення позачергових виборів народних депутатів України запрошують перевірити достовірність персональних даних, внесених до реєстру виборців, а також нагадують про те, що згідно з постановою ЦВК можливо змінити виборчу дільницю (дільницю для голосування) без зміни виборчої адреси.

Попередній день   Наступний день