Попередній день   Наступний день

15:49
news-image: Шухевич vs Звягільський
Юрій Шухевич не прийде на урочисте перше засідання новообраної Верховної Ради, якщо текст присяги для депутатів зачитуватиме Юхим Звягільський.

15:33
news-image: На Івано-Франківщині горіла літня кухня
Минулої доби в області виникло 3 пожежі.

15:12
news-image: ДТП під Франківськом: "Опель" збив велосипедиста
11 листопада, о 21:05 год. у Тисменицькому районі трапилася дорожньо-транспортна пригода.

14:49
news-image: Івано-Франківська міськрада відповідатиме за приховування Генплану у Євросуді
Східноукраїнський центр громадських ініціатив подав скаргу до Європейського суду з прав людини з проханням визнати порушенням прав людини факт обмеження в доступі до Генерального плану Івано-Франківська.

14:33
На Прикарпатті перевірять системи централізованого оповіщення із запуском сирен та передачею мовної інформації до населення по електронних засобах масової інформації і вуличних гучномовцях.

14:12
11 листопада 2014 року о 07.20 год. в чергову частину Коломийського MB УМВС України в області поступило повідомлення про те, що в м. Коломия на вул. Богуна на дереві виявлений повішеним житель м. Коломиї, 1990 р. н.

14:02

В Івано-Франківську запрацював центр духовно-психологічної допомоги для родин учасників АТО.

13:58
news-image: ЄС про візи: у України значний прогрес, але скасування віз поки не буде
Технічно залишається можливість того, що Україна доб'ється надання безвізового режиму з Євросоюзом у першій половині 2015 року, проте на практиці досягти цієї мети нереально.

Про це "Європейській правді" заявив інформований європейський дипломат, який побажав залишитися неназваним.


13:42
news-image: Господарьский суд стягнув з "Беркуту" понад 32 тисячі гривень
Прокурор Косівського району звернувся до господарського суду Івано-Франківської області з позовом до спортивного клубу єдиноборств “Беркут” ім. В. Олійника про стягнення заборгованості по орендній платі за землю в сумі 32 704, 63 гривень на користь Кутської селищної ради.

13:26
news-image: До свята на Івано-Франківщині вирубають близько 140 тисяч ялинок
На Прикарпатті розпочато роботу із підготовки до передноворічної ялинкової кампанії.

13:12
Є відомий вислів Винниченка, що «там, де починається українське питання, зникає російський демократ».

12:58
Кількість вихідців з інших країн, які навчаються у вузах Івано-Франківська, з кожним роком зростає. Тож правоохоронці зі свого боку роблять усе, щоб їх перебування в нашому краї було безпечним.

12:35
news-image: Люстрація. Можна звільнити всіх
Люстрація, виявляється, добра, коли стосується твоїх ворогів. Або якоїсь абстрактної категорії службовців. А коли це зачіпає людей, яких добре знаєш і віриш, що вони не зрадники і не ледарі, струнка картина світу починає розсипатися. Когнітивний дисонанс, як то кажуть.

12:12
Увечері 10 листопада бригада швидкої медичної допомоги доставила в обласну клінічну лікарню 32-річного жителя Чернівецької області.

11:59
news-image: Коли прикарпатці зможуть отримати біометричний паспорт?
Уряд України виділяє 150 мільйонів гривень на придбання понад 600 терміналів для видачі біометричних паспортів, яка повинна розпочатись з січня 2015 року. Таку заяву зробив 5 листопада прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду.

11:45
news-image: В Івано-Франківську через кросівки «Adidas» йдуть на крадіжку
Днями в одному з торгових центрів Івано-Франківська було виявлено крадіжку дорогого спортивного взуття.

11:29
news-image: Рецепт по-франківськи : Як "зелену зону" перетворити у житловий квартал
Громадські слухання у законодавстві України покликані вирішувати важливі питання на місцях, важливі для людей та враховуючі їхні інтереси. Така собі демократія. Та от івано-франківські реалії, та й у більшості в Україні, показують, що це стосується лише тих питань, які в принципі не є важливими для владних структур та бізнесових кіл, які їх фінансують.

11:09
100 днів біля керма - критичний термін для кожного керівника. Хоч би чим він керував: державою або Церквою. Інтронізація глави УПЦ МП митрополита Онуфрія пройшла майже три місяці тому. Але місцеблюстителем Київської кафедри митрополит Онуфрій став ще в лютому. Майже дев'ять місяців тому.

10:43
news-image: На Прикарпатті жінка привласнила речі сплячих друзів сина
В одному з сіл Долинського району 48-річна жінка обікрала друзів свого сина.

10:25
news-image: На Франківщині в дорожній сумці знайшли новонароджене маля
10 листопада у Бурштині, близько 20:00 години, під дверима квартири, в одній із багатоповерхівок, виявлено в дорожній сумці темно-синього кольору новонароджену дитину.
Дівчинка була загорнута в ковдрочку рожевого кольору та одягнута в рожеву шапочку. Дитина народжена у спеціалізованому лікувальному закладі. Міліція звертається до мешканців краю з проханням допомогти встановити особу матері дитини.

10:02
news-image: На Прикарпатті профінансовано перший транш виплати державних соціальних допомог
В області завершено фінансування державних соціальних допомог І траншу листопада 2014 року на суму 137,8 млн. грн.

9:48
news-image: Олександр Сич: Мільйонні витрати на гуманітарну сферу сьогодні - у перспективі скоротять видатки українського бюджету на мільярди
Чиновники не розуміють, що нинішні мільйонні витрати на гуманітарну сферу у перспективі скоротять видатки українського бюджету на мільярди.
Про це заявив Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич у програмі «Сьогодні. Про головне» на каналі ТВі 10 листопада 2014 року.

9:33
news-image: Виділено кошти для забезпечення житлом в Івано-Франківську родин загиблих військовослужбовців
За повідомленням департаменту фінансів облдержадміністрації, станом на 11 листопада на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.08. 2014 № 729-р профінансовано 767,9 тис. грн. для забезпечення житлом в м. Івано-Франківську сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичних операціях.

9:12
news-image: Чого чекати від новобраного парламенту?
Центральна виборча комісії завершила підрахунок голосів, тож вже незабаром відбудеться перше засідання новообраного парламенту. Тож всіх небайдужих цікавить одне: чи буде ця Верховна рада працювати на користь держави.

8:56
news-image: Екс-голова РДА часів Януковича, який попадає під люстрацію, отримав керівну посаду в Івано-Франківську
Кілька днів тому призначили нового проректора з науково-педагогічної роботи та соціально-економічного розвитку Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника .

8:41
news-image: У Франківську син депутата побив таксиста?
У неділю, 9 листопада, в Івано-Франківську побили таксистів служби «15-54».

8:19
Франківчанка Юлія Косинська — колишній фахівець міської соціальної служби, зараз пенсіонерка, але без діла не сидить. За прикладом жінок-волонтерок з інших областей вирішила робити «сухі борщі» для вояків, котрі зараз в зоні АТО.

8:07

news-image: Через аварію на тепломережах без тепла залишились 25 франківських багатоповерхівок
11 листопада, виникла аварійна ситуація на тепломережі «Станіславської теплоенергетичної компанії».

Попередній день   Наступний день