Попередній день   Наступний день

16:02

http://m.io.ua/img_aa/medium/0402/88/04028885.jpg

 У Верховинському,Снятинському та Косівському районах немає доріг - є напрямки.


15:51

 http://www.ifr.gp.gov.ua/userfiles/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC.jpg Івано-Франківське комунальне підприємство "Водоекотехпром" оголосило конкурс на найкращий слоган.


15:34

Сьогодні в Івано-Франківську журналістам вдалося поспілкуватися з прикарпатським бійцем батальйону Айдар, який наразі після двотижневої відпустки повертається на службу у місто Щастя, Луганської області Андрієм Стандіо.

15:19
Фіртка повідомляла, що у п’ятницю, 14 листопада, в холі манежу коледжу фізвиховання, працівники енергокомпанії провели «Солодкий ярмарок», на якому продавали солодощі та закуски.

14:56

Терористи-найманці привозять в Україну свої родини та заселяються в домівки переселенців, які тимчасово виїхали із зони проведення АТО.

14:39
news-image: Прикарпатців закликають підготувати подарунки українським воїнам
Група добровольців за підтримки Комісії Душпастирства охорони здоров'я Івано-Франківської архієпархії УГКЦ та участі Івано-Франківської Духовної семінарії ім. Священномученика Йосафата організовує для українських воїнів Святу Вечерю з Вертепом в зоні АТО з 6 по 8 січня 2015 року.

14:07
news-image: Родини бійців АТО з Прикарпаття потребують капітального ремонту житла
В Івано-Франківську відбулося чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій та їхнім сім’ям.

13:41
news-image: У Франківську покажуть фільми про Революцію на граніті та Євромайдан
18 листопада у театрі кіно «Люм'єр» (вул. Грушевського, 3, 3-й поверх, Смарагдова зала) відбудеться показ, приурочений до Дня студента та річниці Євромайдану.

13:39

https://pp.vk.me/c623831/v623831767/a34b/RcaQcZ0bLnQ.jpg

95 працівників органів та підрозділів внутрішніх справ Івано-Франківської області у складі зведеного загону змінять бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Івано-Франківськ», які упродовж останнього місяця забезпечували охорону громадського порядку у приморському місті.

13:29
news-image: Поранення у зоні АТО вже отримали 145 прикарпатських вояків
В Івано-Франківську відбулося чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій та їхнім сім’ям.

12:57
news-image: Майдан Шептицького поділять між автомобілістами та пішоходами
Проблема із стихійним паркуванням найбільш актуальна у центрі Івано-Франківська. Однією з таких «парковок» стала площа Шептицького. Чиновники неодноразово заявляли, що зроблять її пішохідною завдяки антипаркувальним стовпчикам.

12:39
news-image: Троє пішоходів постраждали внаслідок ДТП на мості через Бистрицю
16 листопада після опівночі 20-річний житель Калуського району, керуючи автомомбілем "Нива", наїхав на пішоходів.

12:05
 
Минулої доби в області сталися 4 пожежі. 16 листопада о 06:40 год. в селі Коршів Коломийського району загорівся  автомобіль ВАЗ-21099. Вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено салон. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

11:49
news-image: Нардеп Юрій Соловей розповів, що робитиме для свого округу
Відсутність робочих місць, погана інфраструктура та збереження статусу гірських населених пунктів – основні проблемні питання, які нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Юрій Соловей обіцяє вирішити у Верховній Раді.

11:29
Цими вихідними у Івано-Франківську сталася резонансна ДТП. У суботу, близько 17 год., на вулиці Залізничній збили пішохода. Чоловіку було 74, він помер на місці пригоди від отриманих травм.

11:12
news-image: У міськраді Івано-Франківська Юрія Солов’я замінить молодий кардіолог
Після офіційного обрання у нардепи Юрій Соловей автоматично звільняє депутатське крісло у міській раді Івано-Франківська. Його має замінити наступний у партійному списку, за яким пройшов політик. Ним стане №4 в списку партії "Третя сила", молодий кардіолог Андрій Витриховський.

10:45
news-image: Визначено учасників ІІІ фази проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»
Вчора в режимі скайп-конференції відбувся відбір районів на участь в ІІІ фазі проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

10:24
news-image: Донбас поставив хрест на проекті «Новоросія»
Історія з Донбасом, який залишився без промисловості, соціальних виплат і майбутнього – це найкраща ілюстрація того, чому «Новоросію» відтепер можна заснувати лише силою, а не полюбовно.

9:59
news-image: Міліція розшукує водія-втікача який в Івано-Франківську насмерть збив пішохода
В Івано-Франківську в суботу, 15 листопада, близько 17.00 водій невстановленого автомобіля, рухаючись по вулиці Залізничній в напрямку вулиці Незалежності скоїв наїзд на 74-річного пішохода, який від отриманих травм помер на місці події, повідомляє сьогодні прес-служба облуправління ДАІ.

9:45
Два тижні тому громадський діяч Максим Лисицький зібрав речі і переїхав жити з рідної Москви до Івано-Франківська. Каже, Росія нині не надто комфортне місце для тих, хто не згоден з офіційним курсом Кремля. Що, на його думку, сьогодні відбувається в російському суспільстві, чим привабило саме наше місто і що він планує тут робити – у розмові з «Репортером».

9:21
news-image: Літній прикарпатець пішов до лісу та не повернувся
14 листопада у райвідділ Богородчан надійшло повідомлення про те, що 13 листопада близько 13.00 житель села Глибоке Богородчанського району громадянин 1940 року народження, пішов у ліс та не повернувся.

9:09
Рабство належить до тем, які хвилюють і лякають людей на Донбасі. Одна з головних тез російської пропаганди – мовляв, Україна й Америка тільки для того й воюють на Сході, щоб перетворити його жителів на рабів і жити за рахунок їхньої безправної праці. І вона працює.

8:45
news-image: Франківські рятувальники допомогли хворій потрапити до лікарні
Івано-Франківська область: рятувальники надавали допомогу населенню у побуті

8:28
news-image: Оголошення про набір на навчання
Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справ запрошує на навчання за спеціальностями «Правознавство» та «Правоохоронна діяльність».

8:09
news-image: «Підприємливі» франківці крадуть стовпчики на вулиці Шевченка
Невідомі вже кілька разів крали антипаркувальні стовпчики на вулиці Шевченка.

Попередній день   Наступний день