Попередній день   Наступний день

19:51

У рамках виконання проекту "Івано-Франківська область - край для туризму" 25 листопада у місті Коломиї відбулась зустріч координатора проекту, директора департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації Наталії Гасюк, директора Регіонального фонду підтримки підприємництва по Івано-Франківській області Євгена Микитюка та заступника директора РФПП Миколи Дем’янчука із міським головою міста Коломия Ігорем Слюзарем, заступниками міського голови та головним архітектором міста Юрієм Процюком.

16:13
news-image: Через крадіжки приладів з будинків мешканці Франківська залишились без гарячої води
За останні два тижні у 24-ох будинках було викрадено обладнання для гарячого водопостачання.

Про це сьогодні на оперативній нараді міського голови повідомив керівник «Теплокомуненерго» Василь Рущак.


15:58
news-image: Мер Івано-Франківська знає де шукати керівника фірми «Екватор-ІФ»
Сьогодні під час оперативної наради, начальник ВДІМ Івано-Франківського МВ УМВС Ігор Полив’яний повідомив, що у справах з аферами у підключенні автономного опалення фірмою «Екватор» порушене кримінальне провадження та задіяна група слідчих.

15:45
news-image: Студенти-медики переглянули фільм про Амосова
Обласна організація «Молода Просвіта» спільно зі Студентським парламентом Івано-Франківського національного медичного університету в рамках Мандрівного фестивалю Docudays UA провели для студентів-медиків показ документального кіно «Амосов - сторіччя».

15:29
news-image: За стихійну торгівлю у місті планують впровадити жорсткішу міру покарання
Сьогодні на оперативній нараді в.о. начальника комунального підприємства «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула повідомив, що протягом суботи-неділі відбулося чергування по виявленню стихійної торгівлі в центрі міста.

15:09
news-image: Церква в Івано-Франківську вкотре допомогла батальйону "Айдар"
З благословення Архієпископа та Митрополита Кир Володимира Війтишина батальйону "Айдар" від Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ за сприянням і підтримкою економічного відділу Архієпархії надано чергову допомогу.

14:53

PM354image008

У вівторок, 25 листопада, у зону проведення АТО вирушив черговий загін працівників оперативних підрозділів міліції Прикарпаття, повідомили в облуправлінні УМВС.

14:51
news-image: Міська влада планує чітко визначити місця для збору благодійних пожертв
Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус закликав правоохоронців розібратися із псевдо волонтерами, які збирають кошти на вулицях міста.

14:34
news-image: У Франківську за 7 мільйонів відремонтують частину Галицької
Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому 17 листопада уклало угоду з ТОВ «Івано-Франківськавтодор» на вибірковий капітальний ремонт вул. Галицької від вул. Василіянок до вул. Витвицького. Вартість угоди складає 6,76 млн грн.

14:04
news-image: Багатодітним прикарпатським сім’ям розповіли про пільги, на які вони мають право
Багатодітні сім’ї мають право користуватись пільгами, передбаченими законом України. Насамперед це знижки на користування комунальними послугами та користування житлом.

13:45
news-image: На івано-франківській вулиці знайшли гранату
Івано-Франківськ: ліквідовано вибухонебезпечний предмет.

13:28
news-image: У Нижневі відкрили пам’ятник Героям Небесної Сотні
У селі Нижнів Тлумацького району відкрили пам’ятник Героям Небесної Сотні. Поруч із пам’ятником закладено невеличкий сквер, в якому висадили понад сотню саджанців клена гостролистого.

13:12
news-image: В Івано-Франківську поховали Антона Кучерака, по-звірячому вбитого стоматологом-різником
Минулими вихідними в Івано-Франківську поховали одну з жертв стоматолога-різника – 27-річного мешканця обласного центру Антона Кучерака. Похорон відбувся в суботу, 22 лютого, на цвинтарі в с.Чукалівка.

12:49
news-image: Мешканка Івано-Франківська відзначає 100-літній ювілей
1 грудня свій 100-літній ювілей відзначає Ганна Андріївна Бойко. Народилася Ганна Андріївна на Полтавщині в селі Ромодан, Миргородського району. Має вищу освіту.

12:33
news-image: На прикарпатському подвір'ї виявили ртуть
Косівський район: рятувальники надавали допомогу населенню у побуті.

12:19
news-image: Франківські правоохоронці затримали крадія будівельно-господарських товарів
В Івано-Франківський міськвідділ міліції із повідомленням звернувся директор будівельно-господарського гіпермаркету обласного центру.

11:59
news-image: Путін і перемога екстремізму у всьому світі
Ветеран КДБ, підстаркуватий президент Росії відзначив річницю київського Майдану засіданням Ради безпеки, присвяченої боротьбі з екстремізмом. «Кольорові революції» для Кремля стали червоною ганчіркою, загрозою незмінній команді Путіна, що засиділася у владі країни, яка є форпостом (за словами президента Литви Дали Грібаускайте) світового державного тероризму.

11:45
news-image: Іванофранківець ледь не позбувся велосипеда поки йшов до магазину
В обласному центрі оперативники карного розшуку спільно із дільничними інспекторами міліції Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали 30-річного місцевого жителя. Зловмисник намагався викрасти двоколісника в 24-річного іванофранківця, поки той відійшов до магазину.

11:29
news-image: Чи житимемо за законом?
У проекті коаліційної угоди реформування правоохоронної та судової систем і боротьба з корупцією поставлені на перші місця. Однак ефективність запланованих перетворень викликає сумніви.

11:09
news-image: Прикарпатські прокурори передали бійцям в АТО ще один автомобіль
Військовослужбовцям, котрі захищають нашу Батьківщину в східних регіонах, прокуратура Івано-Франківської області відправить автомобіль "Опель Фронтера". Придбано джип за рахунок добровільних внесків працівників прокуратури області.

10:49
news-image: Франківчанка пенсійного віку задля наживи збувала Метадон
Жінка отримала дозвіл на придбання підконтрольних наркотичних лікарських засобів - «Метадону» та «Соновану» для лікування сина, але, вочевидь, покращити матеріальне становище було важливішим, бо ліки жінка продавала наркозалежним особам.

10:38
news-image: Дорожнє полотно на Мазепи обіцяють відновити до кінця тижня
В Івано-Франківську на Мазепи вже завершили будівництво нового водопроводу. Тепер вулиця чекає асфальту.

10:12
news-image: В центрі Франківська незаконно «виріс» валютний обмінник
В центрі Івано-Франківська на зупинці «Пошта», що по вулиці Січових Стрільців за кілька годин з’явилась металопластикова конструкція.

9:47
news-image: У дитячій лікарні запевняють, що у їхнє “вікно” за 15 років не підкинули жодного немовляти
У Івано-Франківській міській дитячій клінічній лікарні, що на вулиці Чорновола, 44, кажуть, що “Вікно життя”, за допомогою якого можна анонімно позбутись дитини, працює цілодобово. Воно реагує на вагу, а відтак коли залишаєш дитину – справцьовує виклик чергового.

9:35
news-image: В Івано-Франківську “промишляє” банда з Донбасу?
В Івано-Франківську набуває поширення новий вид шахрайства. Щоправда, страждають від нього передусім іноземні громадяни (переважно з Литви та Польщі), або ті з українських громадян, у кого іноземні номери.

9:06
З 25 листопада Національний банк України вводить в обіг монету "75 років Івано-Франківській області".

8:51
news-image: Прикарпатців закликають знизити використання електрики з 17.00 до 21.00
«Укренерго» звертається до споживачів із закликом знизити споживання електроенергії, особливо в години максимального навантаження енергосистеми України, а саме у вечірній час - з 17.00 до 21.00 години.

8:34
news-image: В Івано-Франківському облвійськкоматі датою створення вважають рік окупації Західної України більшовиками і святкують 75-річницю
З цієї нагоди в актовому залі обласного комісаріату роздали подяки за допомогу армії, а перед гостями виступили місцеві мистецькі колективи.

8:04
news-image: Роман Островський про щирість допомоги, «змагання» волонтерів та фронт кожного з нас
Роман Островський – один із найвідоміших громадських активістів Івано-Франківська. Він не тільки не боїться висловити власну позицію найвищим чинам, а й активно слідкує за процесом люстрації. Є одним із представників ініціативи «Громадська люстрація», адже впевнений: якщо не буде контролю народу – не буде й люстрації. Хоча сьогодні головним завданням кожного свідомого українця вважає допомогу армії.

Попередній день   Наступний день