Попередній день   Наступний день

11:54
Ще не встигло висохти чорнило на паперах із судовими рішеннями по махінаціям Ігоря Писклинця, як чиновник вже знову намагається повернутися до владної вертикалі. Днями його помітили на громадських слуханнях кандидатів на посаду голови Надвірнянської РДА. Чиновник, який «протирав штани» у владних кабінетах надвірнянської адміністрації ще за часів Януковича знову хоче дістатися до владних кабінетів. А люди ж пам’ятають!

10:09
news-image: «Спрощенці» Прикарпаття сплатили майже 146 млн. гривень єдиного податку
Платники податків, які взяті на облік в органах фіскальної служби Івано-Франківщини, перерахували до місцевих бюджетів 145,6 млн. гривень єдиного податку, що на 18,4 відсотки більше минулорічного періоду.

9:48
news-image: В Івано-Франківську розпочинається конкурс молодих ковалів
Сьогодні розпочався конкурс молодих ковалів, а також дизайнерів та художників, чиї розробки можуть стати основою для кованих композицій. Проходитиме він в ПТУ № 21 і в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

9:33
news-image: Нічне ДТП в Івано-Франківську: Водій збив дівчину і втік з місця події
На перехресті вулиць Василіянок та Дністровська сталося чергове ДТП. Водій Opel Vectra збив дівчину та втік з місця події.

9:05
news-image: Василь Скрипничук: Якби не добровольці, війна була б уже і в нас...
"Я переконаний: якби не добровольці, то війна була б уже і тут, на Прикарпатті. Тому що наша держава не була готова до війни, яка триває на сході України", — сказав голова обласної ради Василь Скрипничук на прес-конференції.

8:43
news-image: Франківець намагався відпочити у нічному клубі задарма
Відмова від сплати рахунку за відпочинок чи замовлення – випадок, який трапляється час від часу майже у кожному відпочинковому закладі. Персонал, який обслуговує заклад не в змозі змусити горе-клієнтів сплатити рахунок, тому до вирішення таких ситуацій залучають працівників Державної служби охорони.

8:23
news-image: Місто хоче власної міліції
Безрезультатна боротьба із незаконною торгівлею, порушення елементарних правил благоустрою та рівень злочинності, що різко зріс. Івано-Франківська міська рада вирішила просити допомоги у президента та прем’єр-міністра.

8:04
news-image: Талановитий прикарпатець, прикутий до інвалідного візка представив роботи на фестивалі «Горицвіт»
На нещодавно проведеному фестивалі творчої молоді «Горицвіт» свої фотороботи представляв Роман Генсіцький з Тлумаччини.

Попередній день   Наступний день