Попередній день   Наступний день

15:59
29 березня, вже під вечір вихідного суботнього дня, під час рибоохоронного рейду виявлено факт вилову "червонокнижної" риби мешканцем м. Бучач на пригирловій ділянці річки Золота Липа (на території Івано-Франківської області).

15:42
31 березня о 14:50 год. поблизу с. Космач Богородчанського району внаслідок втручання сторонніх осіб до центральної (корінної) засувки обв’язки свердловини № 29 с. Космач НГВУ «Надвірнанафтогаз» ПАТ «УКРНАФТА» виникла її розгерметизація з послідуючим витоком газо-водяної суміші в атмосферу.

15:29
31 березня о 15.30 в с. Хом’яківка Тисменицького району по вул. Грушевського, зіткнулися автомобілі Renault Master та ВАЗ-2108.

15:09
Відсьогодні в Україні почав діяти закон про усунення фінансової катастрофи. Він передбачає суттєве збільшення податків, акцизів та зборів, але має ліквідувати небезпеку краху України.

14:53
Секретар міської ради Микола Вітенко просить керівництво міліції навести лад із ДАІ Івано-Франківська.

14:36
Військова загроза зі Сходу заставляє думати про боєздатну армію у державі. Нашу армію важко назвати забезпеченою спорядженням і зброєю через відсутність коштів. Саме тому на військову мобілізацію спрямовують кошти як державні підприємства, так і приватні особи.

14:23
Духовне виховання військовослужбовців поряд з воєнно-ідеологічною підготовкою відіграє неабияку роль у патріотичному вихованні захисників нашої Вітчизни. Особливої ваги дане питання набуває у світлі останніх подій у Криму, на наших східних та південних рубежах.

14:09
 
1 квітня о 03:37 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №7 м. Коломия поступило повідомлення про надання допомоги водію автомобіля швидкої медичної допомоги, який з’їхав в кювет по вул. Мельничука в Коломиї.

13:54
news-image: Марк Лівін читав прозу в Коломиї
У суботу у Коломиї відбулося авторське читання сучасного українського письменника-прозаїка Марка Лівіна. Організатором зустрічі виступила Молодіжна рада.

13:32
В деяких маршрутках Івано-Франківська перевізники оголошують, що з 1 квітня не возитимуть безкоштовно пільгові категорії населення з 10.00 до 16.00.

13:17
Стажери проекту «Молодь і влада» отримали сертифікати про проходження ознайомчої практики в структурних підрозділах облдержадміністрації.

12:59
Прокуратурою м. Івано-Франківська проведено перевірку в управлінні освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

12:45
Івано-Франківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України застерігає: не станьте жертвами шахраїв!

12:32
Минулого тижня правоохоронці доповідали про ліквідацію п’яти закладів нелегального грального бізнесу у Івано-Франківську. Сьогодні начальник відділу дільничних інспекторів міліції Івано-Франківського МВ УМВС Ігор Полив’яний повідомив про ліквідацію ще двох таких закладів.

12:14
Минулого тижня деякі перевізники почали оголошувати у міських автобусах, що з першого квітня припиняють перевезення пільгових категорій пасажирів з 10.00 по 16.00.

11:55
29 березня о 23:53 год. до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області поступило повідомлення про те, що в м. Івано-Франківську на перехресті вулиць Микитинецька і Незалежності сталася дорожньо-транспортна пригода,  в результаті якої зіткнулися 2 іномарки - «VOLKSWAGEN Passat» та «BMW». Внаслідок ДТП виникла ймовірність загорання автомобілів. Рятувальники, які прибули до місця виклику, від’єднали акумуляторні батареї на автомобілях та вжили заходи по недопущенню виникнення загорань авто.

11:42
Чи не найбільше скарг звучить щотижня у Івано-Франківську на перевізників твердих побутових відходів. Оскільки в місті тривають роботи по формуванню крон дерев, контейнерні майданчики загромаджені гіллям.
Заступник міського голови Руслан Гайда повідомив, що у Івано-Франківську знайшли місце для гілля. Це територія колишнього асфальтного заводу. Тут підключать дві установки для дроблення та будуть звозити гілля на переробку.

11:22
29 березня о 19:41 год. в с.Космач Косівського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Внаслідок пожежі знищено покрівлю, перекриття господарської споруди, 0.5 т грубих кормів. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11:08
Сьогодні на оперативній нараді в міського голови працівники муніципальної інспекції з благоустрою, спільно з правоохоронцями, отримали доручення навести лад на Вічевому майдані Івано-Франківська. Мешканці міста уже декілька років скаржаться на веломобілі та ігрові автомати, які загромаджують один з центральних майданів.

10:54
На сьогоднішній оперативній нараді міський голова Віктор Анушкевичус сказав, що згідно розпорядження, у Івано-Франківську з 1 квітня мало бути припинене теплопостачання. Проте, за даними Гідрометцентру, ще декілька днів у місті зберігатиметься холодна погода. Незважаючи на те, що вдень температура повітря сягає 15-16º С, ночі досить прохолодні. Тому до кінця тижня у Івано-Франківську продовжуватимуть опалювальний сезон.

10:35
Застосування фінансових знань створює труднощі  для багатьох дорослих, не кажучи вже про дітей та підлітків. Їм особливо важко навчитися зрозуміти значення економії в наші дні, коли живемо в еру миттєвого задоволення потреб. Щоб діти росли практичними, в хорошому значенні цього слова та могли в майбутньому правильно будувати свій сімейний бюджет, економити та заощаджувати, в рамках проекту «Соціально-психологічна допомога для дітей та підлітків з труднощами в навчанні та соціалізації» працівники Карітас провели 3 навчально-просвітницькі заняття на тему фінансової грамотності.

10:17
28 березня о 15:09 год. в обласному центрі по вулиці Є.Коновальця виникла пожежа залишків бітуму в металевій ємності  на відкритій території. Вогнем знищено залишки бітуму. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

10:02
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прогнозує, що українці подякують за антикризові закони через п'ять років, коли буде досягнутий значний результат.

9:48
Москва буде наполягати на федералізації України і розраховує, що ця ідея дійде до Києва через західні столиці, заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров у суботу, 29 березня.

9:33
В Івано-Франківську відбулося вручення щорічної премії Ярослава Лукавецького в області архітектури, дизайну, образотворчого і народного мистецтва.

9:18

31 березня в Івано-Франківську встановили «пам’ятник» російським окупантам. Трьох диктаторів імперії активісти посадили у клітку та виставили на Вічовому майдані. В такий спосіб молоді націоналісти засудили агресію північно-східного сусіда. 

9:03
У обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулася презентація біографічного довідника краєзнавця Романа Діди „Вони народилися в Івано-Франківську (Станиславові, Станіславі)”.

8:48
На базі обласного фтизіопульмонологічного центру відкрили кафедру фтизіатрії і пульмонології з курсом професійних хвороб.

8:33
З 1 по 28 березня п.р. з обласного бюджету профінансовано видатки:

8:19
Акцент на вдосконаленні роботи зі зверненнями громадян ставлять у головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області. Як практично здійснити це завдання, дала відповідь проведена семінар-нарада зі спеціалістами відділів (секторів) з обслуговування та розгляду звернень громадян.

8:05
Днями на запрошення Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» представники управління зовнішніх економічних зв’язків і туризму облдержадміністрації, Регіонального туристично-інформаційного центру, Долинської райдержадміністрації взяли участь у конференції з відкриття мікропроекту «Стратегія розвитку рекреаційного туризму польсько-української частини Карпатського Єврорегіону», яка проходила в місцевості Клімкувка (Підкарпатське воєводство, Польща).

Попередній день   Наступний день