Попередній день   Наступний день

15:33
12 квітня, у Харкові, визначилися чемпіони України з напівмарафону. Ними стали Роман Романенко та Вікторія Погорєльська.

15:11
Міжнародний кримінальний суд (МКС) в Гаазі отримав від уряду України декларацію з визнанням юрисдикції МКС щодо розслідування подій на Майдані. Йдеться про події в Києві в період з 21 листопада 2013 по 22 лютого 2014 року.

14:54
Антитерористичний центр розробив ряд рекомендацій, покликаних допомогти правильно діяти в надзвичайних ситуаціях. Список правил розміщений на сайті Національної гвардії України.

14:32
При здійснені нагляду за дорожнім рухом у Городенці, інспектори ДАІ зупинили автівку. При перевірці документів у водія в розмову з інспекторами втрутився пасажир.

14:11
У передвеликодні дні транспортне сполучення з міським кладовищем у селі Чукалівці Тисменицького району забезпечуватимуть три міські автобусні маршрути. Про це повідомили у міському відділі транспорту і зв’язку.

13:45
Сьогодні, 18 квітня о 18:00 в приміщенні кафе «Світлиця Мулярова» (вул. Чорновола, 5) відбудеться майстер-клас з писанкарства для учасників проекту «Твоя країна» зі сходу України та всіх бажаючих мешканців міста.

13:29
В Івано-Франківську відбувся перший тур засідання комісії з присудження обласної премії імені Василя Стефаника в галузі літератури з таких номінацій:
• проза (драматургія, переклади);
• поезія;
• документальна і науково - критична література (естетика, літературознавство, мистецтвознавство, українознавство, художня публіцистика, критика, мемуаристика).

13:11
Враховуючи бажання окремих осіб з Криму та південно-східних регіонів проживати на Прикарпатті упродовж тривалого часу, в області створено комісію з інвентаризації житлового фонду, повідомив представникам ЗМІ голова облдержадміністрації Андрій Троценко.

12:49
17 квітня о 20.20 в смт. Делятин по вул. 16 липня, гр., 34-річний житель Закарпатської області, керуючи автомобілем "Volkswagen Golf", допустив зіткнення з рейсовим автобусом "Еталон", сполеченням "Івано-Франківськ – Буковель", під керуванням 49-річного жителя м. Калуш.

12:32
Цілий місяць в Івано-Франківську тривало весняне обстеження доріг. Івано-Франківська ДАІ визначала стан утримання доріг, вулиць і залізничних переїздів після зими і їхньої підготовки до літа.

12:05
news-image: Військові з Криму: «Найважчою була невизначеність»
Військові, які тепер служитимуть на Прикарпатті, розповіли «Дню» про те, як відбувалася окупація Криму

11:49
Центральна виборча комісія зареєструвала довірених осіб кандидата в Президенти України Петра Симоненка у семи округах Івано-Франківської області.

11:31
news-image: Івано-франківські товари завойовують європейські ринки
Якщо в Україні за минулий рік спостерігалося падіння ВВП, то в Івано-Франківську зафіксований приріст. Загальний експорт склав 214 млн. дол.

11:12
Ще навесні минулого року Івано-Франківське комунальне підприємство «Електроавтотранс» за результатами тендеру уклало угоду про закупівлю вживаних чеських тролейбусів.

10:54
У загальноміському реєстрі поступлення дітей в дошкільні навчальні заклади на 2014-15 роки нині зареєстровано 3238 дітей.

10:43
news-image: В Івано-Франківську затримали 60-річного чоловіка з вибухівкою
Працівниками УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області у ході проведення оперативно-розшукових заходів було отримано оперативну інформацію про те, що житель м.Івано-Франківськ незаконно зберігає вибухівку з метою подальшого збуту.

10:35
news-image: У Франківську на облаштування клумб перед ОДА немає грошей
На нещодавній оперативній нараді у міськвиконкомі депутати підняли питання облаштування клумб на відреконструйованій площі перед адміністративним будинком в Івано-Франківську.

10:12
Карітас просить усіх небайдужих людей допомогти дітям та молоді з особливими потребами відчути себе повноцінними членами нашого суспільства. На Інтернет-ресурсі  Української біржі благодійності  зареєстрований проект «Допоможи мені творити чудеса». Заходь  за посиланням -  https://ubb.org.ua/uk/project/920/ - кожен наш внесок для їхніх потреб допоможе особливим дітям здобути віру в себе!

9:51
Сьогодні на території Івано-Франківської області мешкає понад тисячу жителів Криму. Найближчим часом волонтери планують розселити ще майже 250 біженців з окупованого півосторова. Незважаючи на те, що кримчани втратили свої справжні домівки, а їхня прописка стала "недійсною", вони зможуть безперешкодно проголосувати на Прикарпатті.

9:34
Під час прокурорської перевірки встановлено, що однин із місцевих суб’єктів господарювання незаконно зайняв земельну ділянку площею 3,7 га, вартістю 2,3 млн у с. Вовчинцях.

9:18
Встановлено, що посадові особи незаконно передали з державної власності 70 гектарів особливо цінних рекреаційних земель та земель лісового фонду Верховинського району комерційній структурі.

8:59
У Коломийському районі, що на Івано-Франківщині працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримали 60-річного чоловіка, який реалізовував спиртні напої у великій кількості. У підсобному приміщенні приватної садиби міліціонери виявили своєрідний цех із виробництва горілки з етикетками відомої на Прикарпатті торгової марки.

8:43
На території обласного центру в поле зору Івано-Франківських дільничних інспекторів міліції потрапив молодий парубок, який своєю поведінкою викликав підозру у правоохоронців.

8:24
На сьогоднішній день надзвичайно актуальним є питання легалізації заробітної плати. Адже легальна зарплата сьогодні – це завтрашні пенсії, пільги та субсидії, різного роду державні допомоги.


8:05
За словами заступника начальника УМВС України в Івано-Франківській області, працівники міліції здійснять ряд заходів із забезпечення правопорядку, серед яких і профілактичну операцію «Нічне місто».

Попередній день   Наступний день