Попередній день   Наступний день

15:57
Україна пропонує Росії встановити як другу державну мову українську, повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

15:45
З приходом теплої весняної погоди береги річок стають традиційним місцем відпочинку іванофранківців. Від так помітні і наслідки такого дозвілля – неприбране побутове сміття.

15:32
news-image: П'яний верховинець вистрілом в голову вчинив самогубство
В Івано-Франківській області у вівторок, 1 березня, близько 01.00 мешканець селища Верховини, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на горищі житлового будинку покінчив життя самогубством.

15:11
news-image: У Франківську активісти вимагають виселити медклініку через аборти
1 квітня на засіданні івано-франківського виконкому вже вкотре повернулися до питання оренди приватним підприємством «Галдіагност» площі у пологовому будинку.

14:46
news-image: Ще три прикарпатські райони залишились без керівників
1 квітня в.о. президента України Олександр Турчинов підписав укази про звільнення з посад ще трьох голів районних державних адміністрацій в Івано-Франківської області.

14:32
news-image: В Івано-Франківську горів «Volkswagen Passat»
Вчора, 1 квітня о 15:40 год. в обласному центрі по вулиці Галицькій виникла пожежа автомобіля «Volkswagen Passat

14:11
news-image: Укрзалізницю очолив уродженець Франківщини Борис Остап'юк
Кабінет Міністрів призначив Бориса Остап'юка генеральним директором Державної адміністрації залізничного транспорту України (Укрзалізниця).

13:54
news-image: Перед Великоднем в Івано-Франківську організовують ярмарки
5 та 12 квітня в області проводитимуться передсвяткові ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції, повідомляють у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації.

13:33
Щоправда, цього разу через поважну причину, про яку він повідомив суд відповідним документом.

13:19
Онкологічні захворювання займають друге місце, після серцево-судинних, за смертністю. У європейських країнах з різних причин щорічно помирає приблизно 1% населення. На рак, хвороби серця та інсульти припадає біля 75% випадків смерті. Півстоліття тому від онкозахворювань помирав кожен десятий. Зараз це співвідношення наближається до позначки 1:5.

12:59
Громадяни з кожним днем все більше довіряють «Всесвітній павутині»: знайомство через Інтернет, купуємо-продаємо речі тощо. Забуваючи при цьому, що Інтернет, попри свою доступність і масовість, приваблює й різного роду аферистів. Для пройдисвітів він зручний передовсім тим, що ти не знаєш в обличчя людини, з якою маєш справу, тож зловмисник може себе видати за кого захоче.

12:45
У неділю, 25 травня, іванофранківці обиратимуть не тільки президента, а й свого представника у Верховній Раді.

12:29
Прокуратура розслідує факт одержання державним реєстратором 10 тисяч гривень неправомірної вигоди

12:19

Днями у Івано-Франківську звільнилося приміщення, у якому у давні часи розміщувалася кав’ярня «Едісон», про що ще й досі говорить не замальований надпис на фасаді. Ще кілька днів тому площу на першому поверсі у парку Міцкевича орендував Сбербанк Росії, але на початку квітня «сбербанківці» переїхали із історичної польської будівлі у один з торгових центрів міста.

11:59
Під час перевірки, проведеної прокуратурою Надвірнянського району у Лоївській сільській раді з питань дотримання вимог законодавства щодо оплати праці установлено, що сільський голова умисно не виплачував заробітну плату.

11:44

Усі, хто насолоджувався вільним простором у середмісті Івано-Франківська важко зітхають. Вже з вчорашнього дня згідно дозволів міської влади у обласному центрі Прикарпаття дозволено встановлювати літні майданчики від закладів громадського харчування. Більшість з них майже одразу розпочали монтувати свої конструкції, адже цьому сприяє хороша погода.

11:29

ДІВЧАТА,ОСТЕРІГАЙТЕСЬ ЦЬОГО МУЖЛАНА!!!
Який щодня стоїть на зупинці на Будівельників,уважно спостерігає в який пижик сідає найбільше дівчат,і заходить туди завжди останній!

11:15
За минулу добу на території області зареєстровано 13 пожеж, з них 10  - загорання  сухої трави та сміття на відкритій території.

10:59
У рамках реформи місцевого самоврядування, яку зараз розробляє віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман, будуть ліквідовані місцеві адміністрації і замість них з'являться виконавчі комітети.

10:45
В Івано-Франківській ОДА громадськість уже другий місяць протестує, щоб ставленики Партії регіонів покинули свої кабінети. Проте, якщо верхівка у складі заступників Чуднова пішли, то з начальниками управлінь та департаментів ситуація складніша. Ті вперто тримаються за крісло, сподіваючись на вибори Президента України 25 травня 2014 року.

10:32
31 березня о 14:50 год. до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області поступило повідомлення про те, що поблизу с. Космач Богородчанського району  внаслідок втручання сторонніх осіб до центральної (корінної) засувки обв’язки свердловини № 29 с. Космач НГВУ «Надвірнанафтогаз» ПАТ «УКРНАФТА» виникла її розгерметизація з послідуючим витоком газо-водяної суміші в атмосферу.

10:02
news-image: Нардеп Купчак відстоювати свою честь та гідність до суду не прийшов
Щоправда, цього разу через поважну причину, про яку він повідомив суд відповідним документом.

9:45
news-image: Прикарпатських чиновників замість звільнення відправили у відпустку
В Івано-Франківській ОДА громадськість уже другий місяць протестує, щоб ставленики Партії регіонів покинули свої кабінети.

9:33
news-image: В Івано-Франківську провели "незаконний" тендер на будівництво вартістю 14 млн. грн.
Прокуратурою м. Івано-Франківська проведено перевірку додержання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» при проведенні тендеру на будівництво об’єкту соціальної сфери поблизу обласного центру Прикарпаття.

9:15
Днями минає рік, як Івано-Франківський академічний муздрамтеатр ім. Івана Франка існує в стані ремонту. Попри значні фінансові втрати минулого сезону через відсутність власної сцени, примарні надії на завершення реставраційних робіт і неясні перспективи колектив театру сьогодні і не думає плисти за течією.

8:59
До міської ради надійшло звернення Вороха Віталія Миколайовича, президента „Української Асоціації заготівельників та переробників вторинної сировини”, члена наглядової ради ВГО „Зробимо Україну Чистою”, національного координатора по роботі з переробниками вторинної сировиниу рамках всеукраїнського екологічного проекту „Зробимо Україну Чистою”.

8:45
Інформація для громадян, які приїхали з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь. Для отримання всіх видів державної соціальної підтримки, зокрема пенсії, допомоги, компенсації тощо, вам необхідно звернутися до найближчого органу соціального захисту населення або управління Пенсійного фонду України в зручний для вас час.

8:32
Вселенська допомогова організація визнала високий рівень обслуговування біженців на Прикарпатті.

8:19
Нещодавно заступник міського голови м. Івано-Франківська Михайло Верес та директор Департаменту соціальної політики Олександра Заклинська привітали зі сторічним ювілеєм Тимофія Суворова.

8:04
Випікання ритуального печива — благовісників відроджує в обласному центрі журналістка Юлія Боєчко.

Попередній день   Наступний день