Попередній день   Наступний день

15:45
 
На Донбасі зник фотокореспондент Євген Гапич з Коломиї, який отримав тревел-грант ГО «Телекритика» (кошти фонду «Відродження») на висвітлення подій на сході та поїхав у відрядження від івано-франківської газети «Репортер».

15:12
news-image: Скільки прикарпатці сплачуватимуть за газ з 1 травня?
З 1 травня цього року ціна на газ для населення зросте на 50%. Про підвищення ціни на газ в Україні ще наприкінці березня повідомляв Арсеній Яценюк на засіданні Верховної Ради.

14:54
news-image: Трагічне ДТП на Прикарпатті: двоє юнаків загинуло
23 квітня о 04:47 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №15 м. Снятин надійшло повідомлення від чергового Снятинської центральної районної лікарні про те, що в селі Хутір Будилів сталася дорожньо-транспортна пригода.

14:34
Влада Івано-Франківська просить виборчі штаби кандидатів у президенти не розміщувати агітаційні матеріали поза межами визначених місць.

14:11
news-image: На Франківщині згоріла стодола
22 квітня о 13:13 год. в селі Гончарів Тлумацького району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі.

13:49
news-image: «Наше місто» зібрало для військових Прикарпаття понад сто тисяч гривень
Активісти громадської організації «Наше місто» під керівництвом Віктора Кімаковича, до яких також долучився колишній мер Івано-Франківська Зіновій Шкутяк, вирішили допомогти військовим Прикарпаття.

13:21
Працівниками УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області у ході проведення оперативно-розшукових заходів було отримано оперативну інформацію про те, що житель м. Івано-Франківськ незаконно зберігає вибухівку з метою подальшого збуту.

12:55
За оперативними даними правоохоронцям Надвірнянщини стало відомо, що в одного з мешканців району у приватному будинку знаходиться незареєстрована вогнепальна та холодна зброя.

12:35
Нещодавно в Україні стартував третій сезон співочого шоу «Голос країни. Перезавантаження». Івано-франківська співачка Ірина Шабан, побувавши учасницею «сліпих» прослуховувань», розповіла кореспонденту «Бліц-Інфо», що не показали телеглядачам.

12:14
15 квітня Долина увійшла в п’ятірку міст України (Львів, Славута Хмельницької обл.., Коростень Житомирської обл., Кременчук Полтавської обл..), де офіційно зареєстрували перші в нашій державі індустріальні парки.

11:55
Донечка інспектора Верховинського РВ УМВС України в Івано-Франківській області лейтенанта міліції Наталії Джелеми – Андріанка Джелема потребує матеріальної допомоги, аби вилікуватися від страшного недугу.

11:45
19 квітня о 12:45 год. в Івано-Франківську по вулиці Василя Симоненка виникла пожежа в квартирі одного із багатоповерхових житлових будинків. Вогнем знищена пральна машина. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11:24
Хлопці, які приїхали із Вінниці до Івано-Франківська минулої суботи насправді не є сепаратистами, вони не мали на меті вчиняти провокації та влаштовувати бійки.

11:21
Працівниками групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області вилучено з місць знахідок та знищено 2 одиниці застарілих боєприпасів часів минулих воєн:

10:54
18 квітня о 06:39 год. в Долині по вулиці Степана Бандери горіло побутове сміття в недіючому приміщенні. Вогнем знищено підлогу та сміття на площі 2 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

10:32
Сьогодні 23 квітня координаційна рада громадських об'єднань Прикарпаття вкотре продемонтрує свою позицію стосовно кадрових призначень в силових структурах.

10:11
18 квітня о 00:05 год. до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області  надійшло повідомлення про те, що в Івано-Франківську по вулиці Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода: перекинувся автомобіль "Chery Amulet". Внаслідок ДТП отримали травми 2 особи.

Попередній день   Наступний день