Попередній день   Наступний день

15:56

Перебуваючи вчора, 14 липня, на блок пості з військовими п’ятого батальйону журналіст «Галицького кореспондента» почув залпи, які долинали з боку кордону України з Росією. Військові визначили, що це залпи з установки "Град". Обстріл здійснювався кілька хвилин і потім припинився.

15:39
"Колишніх волонтерів не буває" – цю фразу часто повторюють активісти, які "латають діри" у роботі медицини, армії, ЖЕКів. Після закінчення Майдану волонтери не лише не розбіглися по своїх справах, а й розширили поле діяльності й самоорганізувались у чіткі структури.

15:19
У понеділок, 14 липня, "Ураган" вийшов з відпустки і розпочав підготовку до нового футзального сезону. Під орудою нового головного тренера Івана Скіцка івано-франківці запланували два тренувальні збори та участь у двох передсезонних турнірах - у Хмельницькому та Львові. Завершальний етап підготовки команда проведе у рідному місті - на майданчику Коледжу фізвиховання.

14:58
На Рожнятівщині з діагнозом «укус змії» госпіталізовано 79-річну мешканку села Липовиця. Як з’ясувалося, змія вкусила жінку, коли та поралась на присадибній ділянці, повідомляє управління ДСНС в області.

14:32
Сьогодні директор КП «ДРЕУ» Володимир Юсипів заявив, що ще в лютому,  під час демонтажу барикад, у невідомому напрямку було вивезено 15 комплектів загороджень. Комунальники уже тричі зверталися до правоохоронців, проте жодної відповіді на запити, куди поділися турнікети, так і не отримали.
Проте турнікети і далі числяться за підприємством.

14:18
Під час сьогоднішньої оперативної наради до працівників правоохоронних органів було чимало запитань, на які начальник відділу дільничних інспекторів міліції Івано-Франківська Ігор Полив’яний так і не зміг відповісти.
Так, за минулий тиждень міліціонери не виявили жодного грального закладу. Не знайшли викраденого комунального майна на пунктах прийому металобрухту, не склали жодного протоколу по факту заїзду на дамби річок автомобілями…

13:48
Протягом першого півріччя 2014 року Львівська магістраль надала послуг із перевезення пасажирів пільгових категорій у приміському сполученні на загальну суму майже 35 млн. Однак обласні державні адміністрації компенсували залізниці ледь більше 12,5 млн грн. 

13:22
На сьогоднішній оперативній нараді в.о. начальника КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула повідомив, що у п’ятницю через негоду у Івано-Франківську затопило ряд вулиць – Надрічну, Набережну, Миру, Вовчинецьку, Хіміків тощо. На думку чиновника, з одного боку у затопленні міста винна велика кількість опадів, з іншого – не почищені стічні системи.

13:08
У той час, коли в деяких районах через фінансову скруту вже якийсь час працюють за операціями одного дня — гроші, що надходять від платників податків на казначейські рахунки, тут же ділять на найнеобхідніше — на бензин для «швидких», ліки та інші невідкладні товари, у кредиторській заборгованості багатьох розпорядників бюджетних коштів, як виявляється, «сидять» борги, документальне підтвердження яких відсутнє. Це, не кажучи вже про необхідність дотримання фінансової дисципліни, створює навіть додатковий суто психологічний тиск. Бо виглядає так, що вся країна лише позичає та нагромаджує борги.

12:49

Прикарпаття жнивує. За інформацією департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, цього року до збирання в області підлягає 162,7 тис. га зернових і зернобобових культур.


12:32
 

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2014/07/15/723.jpg

Наступний "Купала фест" пройде під егідою Івано-Франківської міської ради. Про це на ранковій нараді повідомив міський голова Віктор Анушкевичус.

12:12

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10502311_762375590452472_632001058_n.jpg?oh=86aa7c73916a6bd73f03fd29ff832ca1&oe=53C52F05&__gda__=1405466586_4c8e335ab66631a3396449649c8a5eb0

З настанням літа береги Івано-Франківських річок та озер перетворюються на сміттєзвалища.

11:53
Крадіжки комунального майна в обласному центрі Прикарпаття є справою буденною. Крадуть все - від люків і лічильників до катушок та пружин з ліфтів.

11:34

Дороги в обласному центрі Прикарпатті ремонтуються, хоч і не так швидко, як цього б хотілося. Про це на сьогоднішній нараді у міського голови розповів директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку Михайло Смушак.


11:18

http://static.gazeta.ua/img/cache/preview/569/569537_w_300.jpg

Танки, які прорвались у Луганську область з боку Росії, куплені на гроші екс-президента Віктора Януковича. Тому цей факт не свідчить про повноцінне вторгнення РФ в Україну. Більше того, ця техніка вже розбита українською авіацією.

10:59
news-image: На Прикарпатті подорожчає хліб
Причини, які називають виробники, – ріст цін на сировину, газ і паливно-мастильні матеріали.

10:41
news-image: Франківець сховав товар під верхній одяг і вийшов з магазину
Зайшовши до супермаркету, 38-річний житель обласного центру одразу ж «накинув око» на товари побутового вжитку, всі потрібні йому речі склав до візка та відправився до продуктового відділу.

10:25
news-image: Командир прикарпатського батальйону Нацгвардії: Владі вигідно, щоб війна продовжувалася
Створення батальйону оперативного призначення Національної Гвардії залишається під питанням.

10:12
Із автомобіля «ВАЗ-2101» білого кольору вчинено крадіжку техніки. Власник транспортного засобу, житель Калуського району, виявив пошкодження вікна автомобіля, який він залишив біля парку ім. Івана Франка, чоловік одразу ж зателефонував на спецлінію «102».

9:49
Кореспонденту «Бліц-Інфо» вдалось познайомитись та поспілкуватись із унікальною особистістю - Куртом Сімхеном (нім. Kurt Simmchen).

9:32
news-image: На сході прикарпатських військових підтримує місцеве населення
Голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук повернувся з зони антитерористичної операції та місця постійної дислокації 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття».

9:12
21-річний мешканець райцентру влаштував незаконний міні-бізнес, молодик торгував наркотиком природного походження – марихуаною.

8:56
news-image: Міський голова Івано-Франківська зажадав почути ім`я зловмисників, які викрадали велосипеди
Працівники івано-франківської міліції затримали велосипедних крадіїв.

8:39
У франківських комунальників пропали 15 комплектів загорож після очистки площі перед адмінбудинком від барикад.

8:21
news-image: В франківських маршрутках восени з'являться квитки з унікальним дизайном
Керівник Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак повідомляє, що від мешканців Івано-Франківська поступає багато скарг на те, що ціни на перевезення у громадському транспорті зросли, а якість надання послуг не змінилася.

8:08
Оголошено конкурс на визначення переможця ескізних пропозицій пам’ятного знаку Небесній сотні в Івано-Франківську.

Попередній день   Наступний день