Попередній день   Наступний день

15:59
З ініціативи Голови Правління ПАТ «Прикарпаттяобленерго» сьогодні в компанії відбувся круглий стіл на тему: «Створення єдиного інформаційного простору взаємодії з клієнтами». Учасниками заходу стали керівники «Івано-Франківськтеплокомуненерго», «Івано-Франківськводотехпрому», ЄРЦ, «Івано-Франківськгаз», «Міськсвітло», «СТЕКу» та заступник міського голови Руслан Панасюк.

15:47

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_0030_0.JPG

Сьогодні, 15 липня, у франківський обласний комісаріат прийшла допомога від благодійного фонду Олега Бахматюка у вигляді бронежилетів, касок та біноклів. Загалом фонд витратив на амуніції понад 200 тисяч гривень.

15:32
В Івано-Франківській області в реанімаційне відділення Долинської ЦРЛ доставили з береги річки Свіча 18-річну жительку села Мала Тур’я з попереднім діагнозом “утоплення”.

15:13
Прокуратура Косівського району в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду Держмайна України по Івано-Франківській області звернулась до суду з позовом про розірвання договору оренду з підприємцем, котрий не сплачував орендної плати за користування державним майном.

14:54
Трагедія в мосовському метро не випадковість і не співпадіння, а теракт ФСБ. Таку думку на своїй сторінці у ФБ висловив депутат Івано-Франківської облради Юрій Романюк.

14:32
Міжнародне рейтингове агентство Standard & poor's Ratings Services підтвердило кредитні рейтинги Києва, Львова, Дніпропетровська та Івано-Франківська на рівні «ССС» підвищивши прогноз за рейтингами з «негативного» до «стабільного».

14:12
У Москві був відкритий військкомат терористичної організації "Донецька народна республіка". Про це йдеться у повідомленні посольства США в Україні.

13:56
За даними фінансового управління міський бюджет з власних доходів виконано за І півріччя 2014 року до планових показників на 110,3%.

13:39
На Прикарпатті є перспектива для створення на базі Будинку дитини у Надвірній реабілітаційного центру для дітей.

13:16
15 липня відбулося засідання тимчасової комісії з проведення внутрішнього службового розслідування щодо виявлення можливих фактів використання своїх службових повноважень окремими посадовими особами Калуської райдержадміністрації та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації під час подій, пов’язаних з масовими акціями суспільно-політичного протесту, що відбувалися в Україні з 21 листопада 2013 року.

12:57
news-image: На Франківщині пенсіонера жорстоко побив колишній зять
Учора близько 01 години ночі по спецлінії «102» поступило повідомлення від чергового лікаря Бурштинської МЛ про те, що із діагнозом:струс головного мозку, перелом кісток носа за медичною допомогою звернувся 77-річний місцевий житель.

12:34
Ні для кого не секрет, що оплачувати проїзд водію, а не у касах автостанції, іноді дешевше. Але квиток – це страхівка кожного пасажира в дорозі. І у разі будь-яких незручностей, квиток – доказ, що Ви маєте право висловлювати своє невдоволення, з тих чи інших причин, перевізнику.

12:11
news-image: З батальйону "Івано-Франківськ" батьки забирать хлопців, бо "прикарпатців на сході вбивають"
Нещодавно при міліції громадської безпеки УМВС був створений батальйон спеціального призначення «Івано-Франківськ».

11:43
news-image: На Франківщині автівка злетіла в гірську річку: 1 особа загинула, 2 травмовані
У Верховині Івано-Франківської області в середу, 16 липня, близько 03.00 на вул. Жабівській 24-річний водій автомобіля Renault Kangoo, місцевий житель, не впорався з керуванням, з'їхав з автодороги, що призвело до падіння автомобіля з дамби висотою 6 м в річку Чорний Черемош.

11:21
news-image: Франківець "на дому" продавав психотропні речовини
24-річного мешканця обласного центру, котрий торгував наркотиком синтетичного походження - амфетамін викрили оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Івано-Франківського міськвідділу міліції.

10:54
 
Власник одного із відпочинкових комплексів у прикарпатському селі Делятин, що поблизу курортного Яремче, вигнав із готелю двох біженців з Донбасу.

10:32
news-image: Андрія Шудравого, що загинув на сході поховають завтра в  Яремче
У четвер, 17 липня, об 11:00 годині у місті Яремче відбудуться похорони Андрія Шудравого, який загинув на сході України під час антитерористичної операції,

10:11
Станом на 09.00 16 липня найбільш складною та загостреною обстановка зберігається в містах Донецьк, Луганськ, Лисичанськ, Антрацит, Сєвєродонецьк та Краснодон, де бойовики готують опорні пункти у захоплених адмінбудівлях

9:51
 
Росія дала вказівку своїм терористам в Донбасі цілеспрямовано знищувати господарські об'єкти та інфраструктуру

9:34
news-image: На Івано-Франківщині автомобіль в’їхав у бік поїзда
Незважаючи на постійні заклики та роз’яснення магістралі й автоінспекції, водії продовжують нехтувати правилами дорожнього руху на залізничних переїздах. Так, 14 липня о 7:15 год. на перегоні Делятин – Коломия легковий автомобіль в’їхав у бік дизель-поїзда, який прямував за маршрутом Ворохта-Коломия.

9:12
 
У вівторок, 15 липня, у диспетчерський пункт ДПРЧ-10 міста Долина від невстановленої особи надійшло повідомлення про те, у с. Гошів Долинського району, на березі річки Свіча виявлено тіло чоловіка, особа якого невідома.

8:41
news-image: Прикарпатських "Соколів" відправили у зону бойових дій
Вчора в повному складі працівники відділу швидкого реагування «Сокіл» УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області відправились у зону АТО для несення служби.

8:19
 
Близько сотні родичів військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції, пікетують Адміністрацію президента.

8:04
news-image: В АП пояснили, чому не хочуть вводити воєнний стан на Донбасі
В Адміністрації президента не бачать необхідності вводити воєнний стан на сході України

Попередній день   Наступний день