Попередній день   Наступний день

15:49
Як повідомляють фахівці ГУ Міндоходів області, протягом першого півріччя 2014 року до місцевого бюджету Івано-Франківщини надійшло 69,9 млн. грн. єдиного податку, що на 13,7 відсотків більше І півріччя 2013 року. Це одна з найбільших складових в наповненні місцевого бюджету, яка складає 8,4 відсотків у загальній структурі місцевих податків і зборів.

15:32
Повернувшись опісля другої поїздки на Схід, де точиться війна Росії з Україною, спробую передати досвід та дати відповідь на найбільш поширені запитання. Сподіваюся, ця інформація буде цінною тим родинам тих хто на передовій, волонтерам, котрі хочуть допомагати нашим воїнам, а також пожертводавцям, котрі готові віддати від гривні до мільйона на цю ж таки справу.

15:11
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом дорожньо-транспортної пригоди у смт. Верховина.

14:57

 До чергової частини Рогатинського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонувала 27-річна жителька району, яка повідомила, що з приміщення кафе, викрадено електро-генератор, редуктор до нього та газовий балон.


14:35

 Голова Одеської обласної державної адміністрації Ігор Палиця забезпечив відпочинок в Карпатах 56 талановитих дітей.


14:12
У пасажирському поїзді № 135/136 сполученням «Одеса – Чернівці» по прибуттю до ст. Івано-Франківськ 30-річний громадянин Камеруну виявив крадіжку свого планшета марки «Ipad mini» в корпусі та зарядного пристрою до нього.

13:45
Обстрілюючи український прикордонний пункт в Луганській області, терористи залповим вогнем витіснили 15 українських прикордонників на територію Росії, де їх заарештували представники ФСБ.

13:21
Українська влада має плани запропонувати Брюсселю та Москві організувати демілітаризовану зону (смугу шириною до 30 км) на російсько-українському кордоні на сході України, пише видання "Ділова столиця".

12:54
У Сполучених Штатах не стали чекати рішення Європейської Ради. Новину оприлюднило видання Deutsche Welle, передає Еспресо.TV.

12:32
Батьки й дружини військових 5-го батальйону територіальної оборони "Прикарпаття" звернулись до народного депутата Юрія Дерев’янка.

12:11
 
Благодійний фонд оборони Прикарпаття разом із Координаційним центром швидкого реагування розпочинає нову акцію по акумулюванню коштів для закупівлі трьох БТРів для прикарпатців, які воюють в зоні АТО.

11:43
news-image: Жінки терористів скуповують нерухомість на Галичині
За повідомленням рієлторських компаній, як Тернополя так і сусідніх обласних центрів, їхні офіси останнім часом часто відвідають російськомовні жінки. При детальному розпитуванні вони зізнаються, що скуповують нерухомість на Західній Україні за кошти, які заробляють їх чоловіки, воюючи на стороні терористів.

11:12
news-image: Що нам робити з Порошенком?
Українці знову можуть втратити контроль над центральною владою. Цей невтішний висновок напрошується з сигналів, які надходять від нового глави держави: виявилося, що Петро Порошенко, як і його одіозний попередник, може говорити одне, а робити – зовсім інше.

10:43
Вчора мешканці одного із будинків, що в місті Коломиї біля вхідних дверей власної квартири побачили немовля. Новонароджений хлопчик був загорнутий у жіночий халат та знаходився в коробці від цукерок «Roshen».

10:28
 Коломийські активісти та фотокореспондент газети "Репортер" Євген Гапич відвезли у зону АТО гуманітрану допомогу. Що вони бачили в дорозі, з ким говорили і про що мовчали? Живий репортаж із зони АТО.

10:13
news-image: Україна стане союзником США, без членства в НАТО
Згідно з прийнятим Конгресом США у двох читаннях законопроектом про запобігання російської агресії, Україна, Республіка Молдова і Грузія отримають статус союзників США, не будучи членами НАТО.

9:56
Гроза, град та шквальний вітер, що пронеслися територією області 16-17 липня спричинили перебої з електропостачанням по всій області.

9:32
news-image: На Франківщині горіла багатоверхівка
Галицький район: вогнеборці ліквідували пожежу в підвальному приміщенні багатоповерхівки

9:08
 
Літо це улюблена пора для дітей, адже немає уроків і не потрібно вставати зранку та йти в школу. Це час коли діти набираються сил та готуються до наступного навчального року. В розпалі літа актуальною для батьків є тема дитячого відпочинку.

8:47
news-image: В Івано-Франківську міліція розшукує злодія автівки Mercedes Vito
«Mercedes Vito» про зникнення якого повідомив власник авто, мешканець Івано-Франківська. Транспортний засіб був припаркований у дворах будинків по вулиці Вовчинецька.

8:29
Після отриманого повідомлення про крадіжку, оперативники Калуського міськвідділу міліції протягом однієї години встановили та затримали громадянина, який таємно проник не тириторію однієї з приватних фірм райцентру та викрав алюінієвий радіатор.

8:14
Кожен франківчанин уже відчуває на власному гаманці курс іноземної валюти, яка виросла у геометричні прогресії за останні декілька місяців. І ціни у супермаркеті на деякі речі уже обпікають долоню. Зараз наше суспільство переживає важкі часи, а виживати якось треба із мінімальною зарплатнею

Попередній день   Наступний день