Попередній день   Наступний день

15:59
24 липня станом на 09.00 год., у зв’язку з інтенсивними опадами в гірській частині області, які спостерігались 21-22 липня, на автомобільних дорогах місцевого значення відсутній проїзд до 2 населених пунктів.

15:45
"Удар" та "Свобода" оголосили про вихід з парламентської коаліції. Про це на засіданні парламенту заявили лідери фракцій "Свобода" Олег Тягнибок.

15:31
Протягом місяця 26-річний зловмисник нападав на перехожих та зривав золоті ланцюжки із хрестиками, підвісками, отримуючи не тільки прикраси жінок, а й своєрідний драйв, адже схема злочину проста та напрочуд зухвала.

15:09
news-image: Прикарпатці потрапили в засідку під Волновахою
Під Волновахою терористи із засідки розстріляли два мікроавтобуси з прикарпатськими активістами, які доставляли гуманітарну допомогу бійцям в зону АТО.

14:49
news-image: "Правий сектор" стріляв в франківському DJ cafe
Чергова стрілянина трапилася в DJ cafe, що на площі Міцкевича в Івано-Франківську.

14:34
news-image: Мешканку Івано-Франківська знайшли мертвою на даху
Вчора, 23 липня о 12.43 год. на пункт зв’язку АРЗ СП надійшло повідомлення надати допомогу працівникам швидкої медичної допомоги піднятися на дах кафе «Галактика» за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Молодіжна.

14:09
news-image: Брати Балагури з Івано-Франківська пожертвували 200 000 гривень на придбання кевларових касок
Координаційний центр швидкого реагування повідомляє, що на рахунок Благодійного фонду оборони Прикарпаття надійшла благодійна пожертва - 200 тисяч гривень від братів Володимира та Василя Балагурів.

13:47
news-image: Очільники Прикарпаття висловили співчуття з приводу загибелі прикарпатців в зоні АТО
Івано-Франківська обласна державна адміністрація та обласна рада глибоко сумують з приводу загибелі під час АТО на Сході України військовослужбовців –жителя села Вікно Городенківського району Андрія Миколайовича Галая та уродженця села Старий Косів Косівського району, жителя міста Лисичанськ Луганської області Олексія Васильовича Лепкалюка і висловлюють найщиріші співчуття родинам та близьким покійних.

13:25

В зоні проведення АТО бойовики захопили у полон чотирьох активістів Майдану.

13:11
news-image: Для прикарпатських бійців купили третій тепловізор
Координаційний центр швидкого реагування спільно з Благодійним фондом швидкого реагування купили у Києві вже третій тепловізор для наших бійців в зоні АТО.

12:45 | Коментарів: 1
В зоні АТО вбили керівника Городенківського районного осередку Правого сектору Юрія Дутчака.

12:29
У Івано-Франківську планують обмежити заїзд транспорту на площу Шептицького. Згідно рішення комісії із безпеки руху, на цій площі буде виділена територія для автомобілів мешканців навколишніх будинків.

12:11 | Коментарів: 1

І знову понеділок, і знову чорна звістка зі Сходу України. Під час бойових дій у зоні атитерористичної операції загинув наш краянин, житель с.Вороненко Яремчанської міської ради — Павло Миколайович Ільчук.

11:49
На Верховинщині працівники радіо вирішили привчити водіїв автобусів до української музики та записали кілька флешок з патріотичними хітами.

11:32
news-image: Турчинов оголосив про розпуск фракції КПУ
Сьогодні, 24 липня, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов оголосив про розпуск фракції КПУ у парламенті

11:12
В Івано-Франківську у зв’язку з частими проливними дощами та буревіями продовжують падати старі дерева.

10:46
news-image: Хто робить диверсії на Прикарпатті?
За останні кілька днів прикарпатці повстали проти часткової мобілізації. Жінки виходять на загальні протести, щоб їхніх чоловіків не забирали на війну, а «східняки» самі захищали свою землю та свій дім. В соцмережах поширюють повідомлення про начебто «нічну» мобілізацію. Мовляв, чоловіка моєї колежанки серед ночі забрали воювати на схід. «Гуляють» повідомлення про спалені розлюченими жінками військкомати.

10:29
 
В редакцію "Бліц-Інфо" звернувся прикарпатець зі скаргою на те, що на вулиці Незалежності 67, в дворі провалилась земля та посеред дороги утворилось небезпечне провалля.

10:14
Співробітники карного розшуку Долинщини в ході проведення оперативно-розшукових заходів затримали місцевого жителя, підозрюваного у крадіжці з крамниці в одному із тамтешніх сіл. Не виявивши коштів у касі, зловмисник забирав з полиць все, що потрапляло під руку.

Попередній день   Наступний день