Попередній день   Наступний день

15:54
news-image: «Свій за свого»: триває збір коштів для українських військовослужбовців
Триває збір коштів для українських військовослужбовців, ініційований групою «Свій за свого».

15:39
news-image: На Прикарпатті 7-річну дитину вкусила змія
Богородчанський район: 7-річну дитину вкусила змія

15:25
news-image: На Івано-Франківщині чоловік розбив вхідні двері в магазин, щоб там поспати
Днями в Коломиї близько 5 години ранку на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного супермаркету по вулиці Палія, що в місті Коломия. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

15:11
news-image: На Івано-Франківщині тим, хто палив шини, палять машини
Понад місяць на Прикарпатті тривають періодичні підпали, погрози та інші дії, спрямовані проти громадських активістів.

14:43
news-image: У Верховині пройшов Карпатський літфест
У Верховині Карпатський літфест «Письменницька ватра над Черемошем – 2014» зібрав чимало поціновувачів української літератури та музики.

14:29
news-image: Під Луганськом загинув боєць "Айдару" з Прикарпаття Василь Білик
Вчора, 27 липня, під Луганськом загинув боєць батальйону "Айдар" з Городенки Василь Білик (псевдонім "Гуцул").

14:11
news-image: Франківець вчинив ДТП на Житомирщині
Близько 07:20 26 липня на 92 км а/д Київ – Чоп, Коростишівського району трапилось ДТП.

13:59
Для цього група ініціативних молодих людей, серед яких є дизайнери, фотографи, професіонали в сфері IT взялися за проект «Теплі поштівки», що діє на платформі середовища «Тепле місто».

13:44
Збройні сили України взяли під контроль Савур-могилу, що в Донецькій області.

13:26
news-image: На Коломийщині у потічку знайшли труп чоловіка
У потічку села Підгайчики Коломийського району знайшли тіло місцевого мешканця. Чоловікові 49 років.

13:07
news-image: Чи можна територіально розширити Крим?
Вперше думку про необхідність адміністративного злиття Криму та Херсонської області висловив лідер кримських татар Мустафа Джемілєв, коли Меджліс був змушений провести виїзне засідання в Херсонській області. На перший вигляд ця ідея виглядає наївною, але вона ілюструє те, чого сьогодні потребують кримські татари – запасного аеродрому.

12:44
Протягом січня-червня 2014 року суб’єкти господарювання Івано-Франківська сплатили 66,2 тис. грн збору за користування радіочастотним ресурсом України.

12:29
В межах Донецької та Луганської областей обстрілювали позиції прикордонників і з території Росії. Загинули четверо прикордонників

12:03

Несприятливі погодні умови сповільнили темпи проведення польових робіт, нарікають прикарпатські аграрії.

11:45

Журналіст, режисер і депутат Харківської міськради Ігор Піддубний почав роботу над документальним фільмом про Степана Бандеру на російській мові, який буде призначено в першу чергу для мешканців Сходу України і росіян.

11:21

Дані з "чорних скриньок", знайдених на місці авіакатастрофи "Боїнга-777" Малазійських авіаліній, свідчать: фюзеляж літака зазнав численних осколкових уражень внаслідок ракетного вибуху.

10:51
Вчора в Івано-Франківську встановили ще одну анотаційну дошку в рамках програми «Івано-Франківськ – місто Героїв».

10:35

Вчора, о 14.30 в селі  Смодна, Косівського району,  водій автомобіля "ДЕО МАНТІС" вчинив наїзд на велосипедиста.


10:17

Вчора в Івано-Франківську відбулися «Богатирські ігри» в яких взяли участь богатирі із Чернівців, Закарпаття, Львова та різних районів Івано-Франківської області.

9:56
news-image: У Франківську затримали злодія комунального майна
38-річному івано-франківцю було байдуже, що справність ліфтового обладнання – запорука безпеки здоров’я та життя мешканців міста.

9:32
news-image: Мирослав Дочинець:  Франківськ для мене – маленький книжковий Париж
«Український Коельо» – закарпатський письменник й журналіст Мирослав Дочинець зустрівся з читачами, та розповів про найновіші зі своїх книг та відповів на запитання публіки.

9:18
70 років тому, наприкінці липня 1944 року, в горах біля курортного містечка Яремче тривали запеклі бої, під час яких загинули тисячі вояків радянської, німецької й угорської армій. Дотепер у навколишніх горах знаходять гранати, снаряди та міни, а в непозначених братських могилах – людські кістки та солдатські жетони.

8:55
news-image: Чи буде порядок на авторинку?
Може, для когось це буде одкровенням, але івано-франківський автобазар є одним із найбільших у Західній Україні. На вихідні сюди їдуть не лише з усієї нашої області, а і з сусідніх. Натомість сам ринок виглядає недоглянутим. Були тут і чиновники з району та області, і санстанція, ревізували, давали приписи тощо. А в результаті?

8:36
news-image: За викрадений ланцюжок з кулоном франківчанину "світить" 6 років тюрми
Зловмисник серед білого дня на одній із вулиць обласного центру, неподалік торгового кіоску зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок з кулоном, таким чином завдавши потерпілій збитків на суму понад 5 тисяч гривень.

8:19
Із автомобіля «Citroen Jumpy» водій, якого перевозив пасажирів із обласного центру до міста Долина вчинено крадіжку техніки. Чоловік одразу ж зателефонував на спецлінію «102».

8:05
news-image: На Прикарпатті 7-річну дитину вкусила змія
26 липня на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №4 смт. Богородчани надійшло повідомлення про ще одну дитину, яка стала жертвою від укусу змії.

Попередній день   Наступний день