Попередній день   Наступний день

15:49
Дострокові перевибори ВР - це справедливо щодо цього парламенту. Переважна більшість громадян України за дострокові перевибори.

15:23
Господарським судом Івано-Франківської області задоволено позов прокуратури області в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській області до ВАТ «Коломийський завод сільськогосподарських машин» про відшкодування збитків в розмірі 940 тис. грн.

15:02
news-image: На Івано-Франківщині автобус збив мотоцикліста
У понеділок, 28 липня, на Прикарпатті офіційно була зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода.

14:42
news-image: Про жахіття АТО розповів 19-річний солдат з Прикарпаття
Йому лише 19 і він уже встиг побувати у "пеклі". Петро Яблінчук з Товмачика більше місяця провів у зоні антитерористичної операції. 11 липня його 24-ту механізовану бригаду розбили терористи з установок залпового вогню «Град».
 

14:14
 
Для відновлення міліції у звільнених від терористів регіонах на Сході необхідно до 20 тисяч осіб.

13:56
news-image: Росіяни Донбасу оголосили себе “бандерівцями” і просять у Порошенка дозволу вбивати терористів
Мешканці Донбасу написали лист-звернення до Президента Петра Порошенка, у якому мешканці Донбасу просять звільнити їх від відповідальності за вбивство терористів/

13:41
Сьогодні Василь Скрипничук дав прес-конференцію для журналістів. Очільник облради відзвітував про основні події та проведену роботу за минулий місяць в області.

13:26
news-image: Олександр Сич: Ми маємо захиститися від російського видавничого продукту, який дестабілізує ситуацію в Україні
Україні критично важливо вибудовувати гуманітарну політику в такий спосіб, аби суспільні цінності не роз’єднували, а об’єднували громадян. Якщо навчитися світоглядно запобігати війні, її не доведеться вигравати ціною страждань, смертей і збитків.

13:09
news-image: Убивці міста сплять спокійно
Поки франківчани тішаться, що їхнє рідне місто традиційно лідирує у рейтингах найкомфортніших для проживання міст України, Івано-Франківськ впевнено втрачає своє унікальне архітектурне обличчя. В першу чергу - через прагнення комфорту його ж мешканцями.

12:45 | Коментарів: 2

https://pp.vk.me/c616129/v616129767/1788d/hWLP1iClxwA.jpg

В Івано-Франківську в Меморіальному сквері поховали загиблого бійця батальйону «Айдар» Василя Білика, який загинув 27 липня цього року в боях антитерористичної операції на Луганщині.

12:32
Вчора в Івано-Франківську відбувся аукціон з метою впорядкування дрібно роздрібної торгівлі в центрі міста та у парку Шевченка. Крім того, послуг електро та веломобілями.

12:12
news-image: Голова Івано-Франківської облради закликає не їхати на схід заради піару
Сьогодні Василь Скрипничук дав прес-конференцію для журналістів. Очільник облради відзвітував про основні події та проведену роботу за минулий місяць в області.

11:56
news-image: Василь Скрипничук йде воювати на схід та кличе депутатів
Сьогодні Василь Скрипничук дав прес-конференцію для журналістів. Очільник облради відзвітував про основні події та проведену роботу за минулий місяць в області.

11:35
news-image: На Івано-Франківщині горів "ВАЗ"
Минулої доби в області винило 2 пожежі

11:12
28 липня у книгарні «Є» пройшла зустріч-розмова з резидентами «Станіславського феномену» Іриною Роік та Романом Повзиком.

10:51
news-image: Франківчанина засудили на 5 років за продаж наркотиків на вулицях міста
Івано-Франківським міським судом було винесено вирок у кримінальній справі 28-річного мешканця Івано-Франківська, якого досудове слідство підозрювало у придбанні, зберіганні та торгівлі наркотичними засобами.

10:34
В Івано-Франківську періодично виникають проблеми з незаконним займанням території для поселення ромів. Відтак, найгострішою проблема є влітку.

10:11
news-image: Франківські міліціонери не можуть зарадити крадіям комплектуючих ліфтів
Франківським правоохоронцям вдалось затримати чоловіка, котрий причетний до викрадання комунального майна. Зокрема, що стосується окремих деталей обладнання ліфтів, через що є непридатними для роботи та несуть загрозу життю та здоров’ю іванофранківців.

9:39
news-image: Все, що відбувається, – давно спланований кимось сценарій
До яких «бандєровцов» я їхала разом з шестирічним сином – дуже добре знала, бо була на Івано-Франківщині ще два роки тому. Саме тоді в країні гостро і проблемно постало питання статусу російської мови.

9:16
Днями із зони бовойових дій повернулися свободівці – депутат Надвірнянської районної ради Віталій Котляров зі своїм побратимом Ярославом Суширибою.

8:56
До батальйону спеціального призначення «Івано-Франківськ», який наразі розташовується в навчально-тренувальному центрі «Лисець» прибули ветерани ОВС, аби забезпечити його працівників досвідом та балаклавами.

8:35
news-image: Навіщо росіяни стріляли в будинок Садового
Кремлівський агітпроп почав міфологізувати наших вояків і добровольців, які, на переконання кісєльовщини, повернуться з АТО і знесуть київську владу

8:18
Європейці почали забувати, чим «обдарував» людство режим Гітлера, якого нині копіює господар Кремля

Попередній день   Наступний день