Попередній день   Наступний день

15:49
news-image: В Івано-Франківську обговорювали майбутнє інфраструктурних проектів області
Сьогодні в Івано-Франківську відбулась міжобласна нарада з питань підготовки інфраструктурних проектів до Програми ЄС «Румунія-Україна 2014-2020».

15:32
news-image: 12 серпня в Івано-Франківську не буде води через ремонтні роботи
З п’ятої години ранку 12 серпня до п’ятої години ранку 13 серпня в Івано-Франківську не буде холодної води в усьому місті.

15:05
28 липня до Коломийського МВ УМВС надійшло повідомлення про ДТП в смт. Печеніжин. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

14:45
news-image: DZIDZIO передав на схід тепловізори та національну символіку
Улюбленець молоді гурт DZIDZIO взимку та навесні у час буремних революційних подій проїхався майже 20-ма містами України із всеукраїнським туром єднання на підтримку патріотичного духу громадян.

14:29
news-image: За матеріалами СБУ на Прикарпатті засуджено двох міліціонерів-хабарників
Тисменицький районний суд Івано-Франківської області визнав винними у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара службовою особою за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням хабара) двох колишніх працівників міліції.

14:11
news-image: МВС купить у Коломойського бронежилетів і касок на 55 мільйонів
Міністерство внутрішніх справ акцептувало пропозиції ТОВ “ВКФ “Авіас” на постачання бронежилетів та касок на загальну суму 55,32 мільйона гривень. Про це повідомляє “Вісник державних закупівель”, пишуть “Наші гроші“.

13:43
news-image: Фірма має повернути державі 600 тисяч, присвоєних на ліквідації зсуву ґрунтуС
уд стягнув з ПП «Галнафтогазмонтаж» на користь Івано-Франківського обласного управління водних ресурсів 602 тис грн. боргу, а також 225тис грн. пені іштрафу.

13:23
news-image: Для школярів Калуського району придбають навчальні автомати та пневматичні гвинтівки
Голова Калуської районної ради Василь Дзундза на прес-конференції розповів, як відновлювати свою армію, щоб не годувати чужу,

12:54
Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO оголошує додатковий Конкурс з відбору сільських громад, у яких буде

12:33
news-image: США не озброюватимуть українців, проти Росії достатньо санкцій - Обама
Американська влада й надалі підтримуватиме українців, утім, поки не йдеться про поставки зброї, яку просить Україна.

12:12
news-image: На Івано-Франківщині ще одне ДТП за участі мотоцикла та авто
Внаслідок зіткнення мотоцикла Mustang з автомобілем Volkswagen Jetta від отриманих травм у Косівській ЦРЛ помер 35-річний пасажир мотоцикла.

11:51
news-image: «Місто починає оживати. I ми разом із ним»
Слов’янськ: життя після окупації

Ми прибули до Слов’янська 23 липня з журналістом із Голландії,  Теном Саде. Колега висвітлював у Харкові процес відправки тіл загиблих співгромадян із «Боїнгу-777» і захотів побачити, що відбувається у звільненій від терористів частині Донбасу. Вирішили відвідати Слов’янськ, який знаходиться від Харкова за дві з половиною годин їзди.  Увечері їхали Ізюмською трасою, зустрічаючи українські БТРи з солдатами, які поверталися із зони АТО.


11:37
news-image: Олександр Сич порадив українцям прочитати книгу про КГБ і Путіна
Віце-прем’єр розповів, які 10 книг варто почитати українцям, щоб мати змогу орієнтуватись в основних геополітичних процесах в Україні та світі.

11:12
news-image: Минулої доби на Прикарпатті виникло 6 пожеж, 1 особу травмовано
29 липня о 11:29 год. в селі Фитьків Надвірнянського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено 10 м.кв вагонки та пошкоджено котел, стелю на площі 2 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

10:49
Антитерористична операція на Сході України триває. І що більше хлопців з Прикарпаття – військовослужбовців служби за контрактом, військовослужбовців, призваних у зв’язку з мобілізацією на доукомплектування військових частин, до складу батальйонів територіальної оборони тощо – беруть у ній участь, то все гостріше постає у людей питання: чи не забуде держава про тих, хто сумлінно і самовіддано, не шкодуючи власного життя і здоров’я, захищає її інтереси у кривавій боротьбі з сепаратистами та російські найманці

10:26
news-image: Прикарпатець спокусився на каструлі старенької односельчанки
«Заготовач брухту» з Долинського району залишив свою стареньку односельчанку без алюмінієвого посуду. Днями в Долинський райвідділ міліції звернулася 76-річна жителька села Старий Мізунь Долинського району.

10:11
news-image: Прикарпатським воякам АТО найбільше бракує тактичного забезпечення
Франківські самооборонівці повернувшись з сходу країни, куди відвозили допомогу для прикарпатців розповіли чого зараз бракує воякам.

Попередній день   Наступний день