Попередній день   Наступний день

16:03
Фармацевт однієї з аптек Тисмениці здійснила відпуск трьох упаковок медичного препарату «Валокардин», незважаючи на те, що покупець не надав відповідного рецепту.

15:45
 6 липня в селі Сойми на Міжгірщині Закарпатської області працівники ДАІ зупинили автомобіль "Пежо Боксер", яким керував 29-річний водій з Івано-Франківська.

15:27
 Оперативники Калуського міськвідділу міліції викрили 32-річного калушанина, який зберігав пігулки «трамадолу», обіг якого обмежений, а відтак з'ясувалось, що цей громадянин причетний до скоєння ряду крадіжок.

15:11
Матір головного міліціонера Буковини Валерія Зінченка, яка працювала до виходу на пенсію вчителькою молодших класів, виявилася власницею розкішного будинку у Новій Гуті на Прикарпатті. Саме на Івано-Франківщині її син раніше очолював обласну ДАІ. А от сам Валерій Зінченко зараз мешкає у передмісті Чернівців – у розкішному особняку.

14:55
3 липня групою піротехнічних робіт  аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області було знищено 3 одиниці застарілих боєприпасів:  1 (одну) 82 мм мінометну міну, виявлену на відкриті території в селі Коршів, 1 (одну) 81 мм мінометну міну, виявлену на відкритій території в селі Іванівці та 1 (один) 76 мм артилерійський снаряд, виявлений на відкритій території в селі Ценява Коломийського району.

14:34
Український бізнесмен Олег Бахматюк продовжує вражати бізнес-партнерів своєї «відкритістю та прозорістю».

14:16
3 липня о 07:47 год. в селі Вовчківці Снятинського району виникла пожежа будівлі млина. Вогнем знищено покрівлю, стіни та перегородки другого поверху та пошкоджено стіни, перегородки, перекриття першого поверху. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

13:56
За ініціативи Управління ДСНС  в області і за участі  представників Координаційної ради  з питань допомоги населенню  під час виникнення  надзвичайних ситуацій та обласної організації Товариства Червоного Хреста України в Івано-Франківську відбулося семінар-навчання з  громадянами України, які переїхали з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО.

13:29
Музиканти гурту "Фіолет" із Луцька мали виступати на "Купала-фесті", який проводять 5-7 липня біля Пасічнянського озера. Проте через махінації зі збром грошей на заході, нібито для військових, гурт відмовився виходити на сцену.

13:13
Як розповів «Галицькому кореспонденту» член правління ГО «Меморіал» Василь Тимків, цього року постало питання капремонту в одному із класів ЗОШ №5. Адже там були проблеми з підлогою -  просідала в окремих місцях.

12:55
news-image: Прикарпатці, що везли допомогу на схід, потрапили в ДТП
Вчора близько третьої години ночі на трасі Коломия — Івано-Франківськ біля села Раківчик сталося ДТП. Водій легковика BMW врізався у мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter

12:38
news-image: Прикарпатським бійцям збирають гроші у аптеках та перукарнях
У громадських закладах Івано-Франківська розмістили скриньки для збору коштів військовослужбовцям

12:12
news-image: Загрози для Порошенка та загрози для України
Бажання Петра Порошенка сподобатись усім тепер грає проти нього.

11:44
news-image: Андрій Троценко: Попередня влада робила все для того, щоб позбутися українських патріотів
«Упродовж багатьох років владними структурами нашої держави здійснювався тиск, спрямований на знищення України та української нації.

11:29
news-image: В зоні АТО офіцерів СБУ перевіряють на детекторі брехні
Співробітники СБУ на півдні та сході України, зокрема задіяні в АТО, пройшли перевірку на детекторі брехні.

11:14
news-image: Франківські активісти не поділили гроші, зароблені на виборах?
Франківські активісти, які об’єднували молодь за євроінтеграцію перші вивели студентів на івано-франківський «Євромайдан», згодом стали хорошими друзями та соратниками, а зараз посварилися?

10:49
news-image: В Івано-Франківську призначають компенсації за оплату комунальних послуг
З 1 липня поточного року розпочала діяти постанова про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги. Даною постановою визначається порядок призначення компенсацій та визначається перелік категорій, яким надаватиметься право на отримання компенсації.

10:26
В Івано-Франківську стартувала інформаційна виставка від Національного екологічного центру України «За безпечну енергетику».

10:11
Вчора близько третьої години ночі на трасі Коломия — Івано-Франківськ поблизу села Раковецьк трапилося жахливе ДТП. Водій легковика BMW на шаленій швидкості врізався у мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter.

9:48
news-image: Святіший Патріарх Філарет під час візиту на Прикарпаття: Ми не віддамо Росії Донбас. І Крим повернемо
Вчора на Прикарпаття завітав Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

9:33
У неділю, 6 липня, в Івано-Франківську за участі Святійшого Філарета, Патріарха Київського і всієї Руси-України, пройшло освячення новозбудованого храму Святих рівноапостольних Костянтина та Єлени на вулиці Коновальця, 114. Відбулася тригодинна Божественна літургія.

9:11
Міський голова Івано-Франківська передав бійцям батальйону "Айдар", що дислокується під Луганськом, бронемашину, пасажирський автобус і подарунки від прикарпатців.

8:41
news-image: Франківську міліцію очолив підполковник Віктор Шкутов
Позавчора т.в.о. начальника УМВС в області Микола Семенишин представив особовому складу Івано-Франківського МВ УМВС нового керівника.

8:21
news-image: Організатор фесту "Республіка" розповів франківцям про мистецтво на стінах
У неділю, 6 липня, у кав’ярні «Говорить Івано-Франківськ» організатор відомого в Україні фестивалю «Республіка» Андрій Зоін ділився досвідом, як розвивати маленьке місто, зокрема, його спальні райони. Зустріч відбулася в рамках проекту «Wake up»

8:04
news-image: Ольга Деркачова: В житті варто цінувати деталі та миті…
Вона довго роздумує над іменами своїх героїв, тому що кожен з них – окрема особистість. Здає кров, коли не знає, чим може допомогти. Організовує студентів, щоб підтримати військових на Півдні країни. Любить світ довкола і вміє помічати найменші деталі.

Попередній день   Наступний день