Попередній день   Наступний день

9:12
 
Франківські комунальники активно взялись за встановлення та заміну ламп ліхтарів, щоб зробити місто безпечним і «світлим» у вечірній та нічний час.

8:44
Прокуратура Снятинського району здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вимагання та одержання лісничим неправомірної вигоди.

8:27
 
За останні кілька днів українська армія звільняє від терористів все більше і більше сіл та містечок. Серед звільнених, такі «гнізда» сепаратистів, як Слов'янськ та Краматорськ.

8:11
news-image: Інформаційний аналітик Ігор Ткач: На сході кожен має отримати бажаний «шмат м’яса», щоб відчути себе людиною
Останні кілька днів українська армія на сході активно йде вперед і звільняє від терористів все більше сіл та містечок. Тим не менше, місцеве населення не стає від того проукраїнським. До прикладу, в Слов’янську навіть у черзі за хлібом і ковбасою, привезеними українськими військовими, люди продовжують відстоювати інтереси так званої ДНР та федералізації. Багато хто говорить про те, що не вважає себе українцем і не хоче визнавати свою Батьківщину територією Незалежної України.

Попередній день   Наступний день