Попередній день   Наступний день

16:11
Команда волонтерів БО "Дім Сірка" спільно з австрійським фондом "4 лапи" ("Four Paws") вже вдруге організовує  благодійний аукціон зустрічей "Добра кава" в соцмережі Facebook.

15:58
Замість стіни з кіно та театральними афішами біля Головпоштампту в Івано-Франківську буде чергове кафе. Про це у Фейсбуці написала директор "Івано-Франківського міського рекламно-інформаційного центру" Вікторія Шахоріна.

15:45
В Івано-Франківську пам’ятник під будівлею ОДА та Меморіальний сквер по вулиці Богдана Лепкого в аварійному стані.

15:21
В одній із аптек мережі «Доброго дня», що в Івано-Франківську, 29-річний мешканець обласного центру разом із товаришем вчинили крадіжку товару, що знаходився без нагляду.

15:12
У Івано-Франківську завершено первинну інвентаризацію велопарковок.

14:54
Готівковий курс долара різко подорожчав після вчорашнього падіння курсу гривні на міжбанківському валютному ринку.

14:32
На об’їзній дорозі міста Бучач автотраси Тернопіль – Івано-Франківськ трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій VW POLO – житель міста Калуш допустив зіткнення з автомобілем HONDA CRV через порушення правил дорожнього руху, а саме неправильний проїзд перехрестя.

14:12
news-image: Міський голова Івано-Франківська : Або працюйте, або ідіть під три чорти
Під час оперативної наради міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус звернувся до директора парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка з вимогою навести порядок на озері.

13:54
news-image: На Прикарпатті повернули  земельну ділянку вартістю у 157 тисяч гривень
За позовом прокурора Снятинського району в інтересах держави рішенням Господарського суду Івано-Франківської області Товариство з додатковою відповідальністю зобов’язано повернути Снятинській міській раді земельну ділянку площею 0,32 га, вартістю 157 тис. грн.

13:31
news-image: Франківські комунальники обіцяють навести лад у місті до Дня Незалежності
Головний комунальник міста Михайло Смушак зазначив, що цьогоріч враховуючи складну суспільно-політичну та фінансову ситуацію в країні акцентуватимуть не на відкритті великих об’єктів, а в першу чергу на порядку в місті.

13:09
news-image: На Івано-Франківщині горіла фабрика дерев'яних виробів
Івано-Франківська область: рогатинські рятувальники ліквідували пожежу у виробничому приміщенні з обробки деревини

12:44
Путінський «гуманітарний конвой», який сьогодні таки вирушив з Підмосков’я, має продемонструвати росіянам миролюбність і гуманізм кремлівського вождя та стати черговим фактором дестабілізації на Донбасі.

12:21
За прогнозами Гідрометцентру найближчим часом на Прикарпатті очікується штормове попередження: погіршення погодних умов.

11:49
news-image: Чернега і Доній не голосували за закон про люстрацію. Витягнули карточки і зробили вигляд, що їх немає у залі – Сікора
Щойно в першому читанні був проголосований закон про очищення влади.

11:21
Відомий український політтехнолог Тарас Березовець вважає, що Верховна Рада не зможу прийняти закон про відкриті списки.

10:49
Сьогодні, 12 серпня, депутати Верховної Ради не погодили жодного з предсталених на розгляд законопроектів про вибори.

10:31
news-image: На Івано-Франківщині, "гостюючи у принца", отруїлось 19 дітей
Вчора, 11 серпня, в місті Яремче Івано-Франківської області до міської лікарні потрапили 19 дітей, які оздоровлювалися в комплексі «В гостях у принца».

10:13
 
Найбільш дієвими для запобігання пожеж в населених пунктах області є «відпрацювання» населених пунктів – заходи, під час яких спеціальна комісія у складі працівників Управління ДСНС в області, органів місцевого самоврядування, представників газового господарства, РЕМу, міліції здійснює планові перевірки протипожежного стану житлових будинків та господарських споруд сільських населених пунктів, роз’яснює людям, яку небезпеку таїть у собі вогонь, навчає усіх правил безпеки життєдіяльності.

9:45
news-image: Ремонт вулиці Шевченка вкотре обіцяють завершити до Дня незалежності
До Дня незалежності маємо завершити ремонтні роботи на вулиці Шевченка, якщо профінансує казначейство.

9:21
news-image: Франківчани скромно відсвяткують 23-й День незалежності
До відзначення 23-ї річниці з Дня Незалежності України в Івано-Франківську заплановано півтори десятки різноманітних заходів. Крім того, франківська делегація братиме участь у параді вишиванок в Києві.

8:56
news-image: Прикарпатці отримали нагороди чемпіонату України з кульової стрільби
Три бронзові медалі здобули представники команди з Івано-Франківщини на відкритому літньому чемпіонаті України з кульової стрільби серед спортсменів 1994 року народження і молодше, який днями відбувся у Львові.

8:32
news-image: Військовослужбовцю з Івано-Франківщини кулею роздробило стопу
Юрій Малишев — родом із села Бабина Калуського району. Йому 24 роки. Закінчив військову службу у 2010 році. У ході війни на Сході України був мобілізований у травні 2014 року згідно із Указом Президента. Футболіст, учасник калуської команди із футзалу .

8:05
Комунальники міста взялись впорядкувати діючі та закриті кладовища, пам’ятники, пам’ятні знаки та меморіальні дошки.

Попередній день   Наступний день