Попередній день   Наступний день

17:42
 
news-image
13 серпня в приміщенні обласної ради відбулося засідання наглядової ради з реалізації проекту «Івано-Франківська область – край для туризму».

15:49

Працівники підрозділу захисту прав інтелектуальної власності та високих технологій управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області виявили та припинили незаконну діяльність грального закладу, котрий функціонував у місті Долина.

15:19

Днями працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали чергового велосипедного злодія.

14:59
Кабмін України додатково виділить 10 млн гривень на закупівлю товарів першої необхідності для жителів Сходу України та выдправляэ туди колону гуманітарки.

14:42

Ростова-на-Дону готується відправка ще одного, дублюючого "гуманітарного конвою" в Україну.


14:13

"Фіртка" уже повідомляла, що 19 київських дітей віком від 8 до 13 років потрапили до інфекційного відділення Яремчанської міської лікарні через отруєння. Вони оздоровлювалися в одній із приватних садиб міста Яремче.

13:51

 Степан Процюк святкує ювілей


13:34
 

Івано-Франківська облдержадміністрація спільно з обласною радою збирає інформацію про сім'ї загиблих та поранених військовослужбовців.

13:11
news-image: Іванофранківець оцінив товариша «iPhone-4» у три сотні грвень
Наше сьогодення важко уявити без пристроїв стільникового зв’язку, адже це вже давно не розкіш, а необхідна річ. Утім, як свідчить міліцейська статистика, для злодійкуватих громадян мобільні телефони – нове джерело доходів, бо одна вкрадена і продана перекупникам найдешевша трубка гарантовано принесе сотню гривень. І не дивно, що крадіжки мобілок є поширеним видом майнових злочинів.

12:44
news-image: Ще один мешканець Івано-Франківська 90-річний ювілей
12 серпня 2014р. відзначив 90-річний ювілей житель міста Івано-Франківська Твердохліб Петро Пантелеймонович.

12:12
news-image: Затриманий донецьким “Оплотом” — Віталій Орлов із 5-го батальйону “Прикарпаття”
У Youtube з'явилось відео, поширене від радикальної організації "Оплот", у якому фігурує побитий чоловік. Сепаратисти стверджують, що це — мобілізований боєць Національної гвардії з Івано-Франківська.

11:45
news-image: Прикарпатські матері просять застрахувати бійців, що воюють на сході
Сьогодні в Івано-Франківській облраді проходять збори депутатів, адже для проведення запланованої сесії в залі немає кворуму.

11:21
news-image: Прикарпатські депутати хочуть заборонити діяльність «перефарбованої» ПР
Сьогодні в Івано-Франківську мали зібратись депутати облради, щоб провести засідання сесії щодо забезпечення 5-го батальйону територіальної оборони Прикарпаття.

10:45
news-image: Керівництво Тлумаччини подбало про захист військовослужбовців
Наприкінці минулого тижня делегація керівництва райдержадміністрації та районної ради відвідала військовослужбовців з Тлумацького району, які мобілізовані відповідно до Указу Президента України від 21 липня 2014 року № 607 «Про часткову мобілізацію» та на сьогодні проходять навчання у Центрі підготовки Збройних Сил України у місті Мукачеве Закарпатської області.

10:12
news-image: Діти, які отруїлися в Яремче, перебувають у задовільному стані
Діти, госпіталізовані внаслідок отруєння у Яремче, знаходяться у задовільному стані.

9:46
news-image: Будівництво по-франківськи: прокуратура забороняє, а департамент містобудування сприяє
З квітня 2014 року в Івано-Франківську ведеться будівництво за адресою вулиця Озаркевича, 22. Забудовник – купив одну із квартир у триквартирному будинку, і не дочекавшись дозволів від сусідів взявся будувати собі добудову.

9:21
news-image: Івано-франківський депутат закликає мешканців вийти на пікет під Білу хату
На наступну сесію Івано-Франківської міської ради в порядок денний внесене питання, яке дозволить забудувати територію центрального озера 8 га в межах вулиць Гурика-Південний Бульвар-Ленкавського.

8:45
news-image: Голова Івано-Франківської ОДА висловлює співчуття з приводу загибелі Володимира Данилюка
Івано-Франківська обласна державна адміністрація та обласна рада щиро сумують з приводу загибелі під час проведення антитерористичної операції на сході України бійця 5-го батальйону територіальної оборони України, жителя села Черніїв Тисменицького району Володимира Володимировича Данилюка.

8:25
news-image: На Івано-Франківщині заблукав грибник з Львівщини
Долинський район: рятувальники надали допомогу грибникові, котрий заблукав у горах

8:04
news-image: «Гуманітарний конвой» везе приховані системи наведення вогню. Готується масштабна провокація, - джерела
В авто з путінського «гуманітарного конвою» приховані маячки для наведення вогню систем «Град»

Попередній день   Наступний день