Попередній день   Наступний день

15:59
 Зростає кількість наших співвітчизників, які приїжджають на Прикарпаття з тимчасово проблемних територій Криму, м. Севастополя, Донецької і Луганської областей, та звертаються до управлінь Пенсійного фонду із проханням допомогти їм в отриманні пенсії.

15:48

На Прикарпатті другу добу шукають 74-річну жінку, яка пішла збирати гриби і не повернулася додому.

15:29
В Івано-Франківську, як і в більшості обласних центрів України, щороку гостро стоїть питання влаштування дитини у дошкільний навчальний заклад.

15:09
 У понеділок, 18 серпня, на міжбанківському валютному ринку України торги по долару відкрилися котируваннями 13,00-13,20 грн/дол.

14:49
  У Івано-Франківську за адресою вул. Грушевського, 18 (Народний дім „Просвіта”) працює регіональний штаб, який координує роботу з тимчасової реєстрації і тимчасового поселення осіб з південно-східних областей та АР Крим.

14:32

http://www.mrada.if.ua/images/47_sesia/001.jpg

 Івано-Франківська міська рада сесійно зобов'язала Департамент комунального господарства, транспорту і зв'язку розпочати роботи з улаштування острівців безпеки пішоходів у місцях концентрації дорожніх пригод.


14:12

У «Кримінальному кодексі», що прийняли у ДНР, передбачена смертна кара.


13:51
news-image: Міноборони вчитиме українців партизанити
В Міністерстві оборони розробляють програму загальновійськової підготовки для громадян України.

13:32
 
Сьогодні в Івано-Франківську відбулась прес-конференція щодо створення короткометражного фільму "Несказані слова".

13:14
news-image: Постраждалим на Майдані виплачуватимуть грошову допомогу
6 серпня Кабінетом Міністрів України прийнято порядок виплати одноразової грошової допомоги особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі в масових акціях громадського протесту в період з 21 листопада 2013 по 21 лютого 2014 року.

12:51
news-image: Бойовики обстріляли біженців російськими Градами
В РНБО підтвердили те, що бойовики обстріляли колону мирних жителів в Луганській області.

12:33
Народний депутат Руслан Марцінків на свої сторінці у Фейсбук прокоментував акт вандалізму на могилі Степана Бандери в Мюнхені.

12:14
Співачка та письменниця Ірена Карпа вирішила продати свій автомобіль "Пежо", щою допомогти українським військовим в зоні АТО.

11:59
Новообраний предстоятель Української православної церкви Московського Патріархату, митрополит Онуфрій може спровокувати ще один розкол в українській церкві.

11:45
news-image: В Івано-Франківську "мінували" військкомат
В Івано-Франківську у неділю, 17 серпня, о 15.24 до оперативно-координаційного центру облуправління ДСНС поступила інформація від чергового Івано-Франківського міського військового комісаріату про те, що невідома особа повідомила по телефону про вибух, який станеться увечері в будівлі міськвійськкомату.

11:28
Цьогоріч 23-24 серпня в Івано-Франківськ, на площі перед адмінбудинком відбудеться патріотичне дійство, приурочене до Дня Незалежності України – фестиваль волі «Довбушфест».

11:12
Сьогодні, 18 серпня 2014 року, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус передав представнику 4-го батальйону Нацгвардії технічне спорядження вартістю 80 тис. грн. - 4 прилади нічного бачення, 4 нічні біноклі.

10:56
news-image: На Івано-Франківщині - конкурс світлин до Дня незалежності України
Проведення фотоконкурсу до Дня незалежності та Дня державного прапора України зініціювали у Верховинському районі.

10:41
16 серпня у с. Любківці Снятинського району 23-річний водій вантажного автомобіля "Volkswagen LT 46", здійснюючи маневр повороту не подал сигнал покажчика повороту, внаслідок чого відбулося ДТП за участю трьох авто.

10:25
 
Антитерористична операція, як сором’язливо українська влада називає війну у Донецькій та Луганській області, породжує нові легенди та героїв. Однією з легенд цієї війни є добровольчий батальйон «Айдар», який діє на півночі Луганщини і став відомий тим, що звільнив місто Щастя. Один з героїв батальйону є вихованець Пласту, тернополянин, активний учасник Самооборони Майдану (теж легендарної 15-тої сотні, сформованої переважно з пластунів) 24-річний Тарас Ковалик

10:12
Літо у розпалі, тож 28-річна мешканка Яремчі, попрямувавши зранку по справах, вікно в помешканні залишила відчиненим. Та коли повернулась, виявила зникнення усієї дорогоцінної техніки.

9:48
news-image: На Івано-Франківщині завершився «Чорний ліс»
Днями відбулося урочисте закриття обласної молодіжної патріотичної науково-пізнавальної програми «Чорний ліс», приуроченої відзначенню сторіччя Січового стрілецтва та вшануванню пам’яті Героїв Небесної сотні.

9:33
news-image: На Івано-Франківщині у ДТП постраждав підліток
У селищі Перегінську Рожнятівського району Івано-Франківської області у суботу, 16 серпня, автомобіль збив 13-річного хлопця

9:13
news-image: У Мюнхені взірвали могилу Провідника ОУН Степана Бандери
17 серпня у Мюнхені взірвали могилу Провідника ОУН Степана Бандери. Про це на своїй сторінки у фейсбук повідомив депутат Київської обласної ради Олександр Аронець.

8:55
news-image: Львівський злодій утік на Прикарпаття
У Тлумачі міліцейський патруль затримав львівською злодія, котрий переховувався від правосуддя.

8:37
 
Мабуть у кожного українця, де б він не проживав, котрий думає хоч трохи про добро власної нації та держави, перед святкуванням річниць незалежності проявляються певні почуття та роздуми.

8:19
news-image: Франківські політологи дали свою оцінку діям Олександра Шевченка
Нагадаємо, нещодавно позафракційний народний депутат Олександр Шевченко вдарив лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

8:05
Про це на засіданні Координаційного центру допомоги пораненим в ході проведення АТО розповіла заступник директора департаменту соціальної політики – начальник управління праці Ярослава Ульванська.

Попередній день   Наступний день