Попередній день   Наступний день

15:45

Головне управління статистики інформує. Чисельність населення області на 1 липня 2014 року становила 1 381,9 тис. осіб, у тому числі в міських поселеннях проживало 601,1 тис., в сільській місцевості – 780,8 тис. осіб.

15:23

 За сім місяців поточного року суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності імпортовано 194 тисяч тон вантажів на суму 324,9 млн. доларів.


14:54

14 серпня 74-літня мешканка Калуша поїхала збирати гриби у ліс поблизу села Середній Угринів. Додому жінка так і не повернулася. Стривожені родичі звернулися з проханням про допомогу до рятувальників.

14:36

В складних умовах, які склались сьогодні у державі, доволі часто можна почути нарікання на неефективну роботу митниць. Є декілька причин, які ускладнюють функціонування митниць.


14:12

http://ukranews.com/uploads/article/2014/05/06/09/f497500e6549f6dd7386924b2190ed74f5a8c059.jpg

Перемовини в Донецьку між Кучмою, Шуфричем, Царьовим, Медведчуком та сепаратистами щодо припинення вогню, кілька наступних раундів переговорного процесу, недавня зустріч глав МЗС України, Франції, Німеччини, Російської Федерації стали тільки картинкою для світу та імітацією переговорного процесу з боку Президента Росії.

13:54
news-image: Франківське сміття "подало" на еміграцію
На вулиці Набережній сміттєві баки "переселили" на автобусну зупинку. На таке нововведення окремих жильців комунальні служби не реагують.

13:32
news-image: На Прикарпатті презентували «Сніг без грат»
У Будинку культури с. Витвиця Долинського району презентовано книгу «Сніг без грат: Поезія, епістолярій, публіцистика, спогади, документи» відомого прикарпатського поета, прозаїка, перекладача та публіциста, політв’язня отця Ярослава Лесіва, який народився у с. Лужки на Долинщині.

13:08
news-image: 5-й батальйон обстрілюють “Градами” з території Росії
Про це повідомив журналіст Євген Гапич, який щойно повернувся із зони АТО, куди їздив разом із коломиянами із гуманітарною місією.

12:45
news-image: У Коломиї затримали чоловіка, який влаштовував на вулицях стрілянину
Затримавши 24-річного мешканця Коломиї, якого підозрюють у причетності до вчинення крадіжки, працівники міліції з’ясували, що він скоїв ще й кілька хуліганських витівок.

12:27
news-image: До якої зими затягнеться війна на Донбасі
Головним силам української армії доведеться провести не одну зиму на Донбасі

12:09
news-image: У бою за Іловайськ поранили комбата "Донбасу" Семенченка
У бою за місто Іловайськ отримав осколкове поранення комбат "Донбасу" Семен Семенченко.

11:45
news-image: Вакарчук впевнений - тим, хто стріляє по біженцях, прощення ніколи не буде
Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи", прокоментував страшні вчинки терористів, які обстріляли колону біженців

11:32
news-image: На Івано-Франківщині розпочато 10 кримінальних проваджень за фактами самовільного вивозу гравію
Прокуратурою Тисменицького району спільно з іншими правоохоронними органами протягом 2014 року активізовано роботу по виявленню фактів незаконного забору гравію із русел рік, які протікають на території району.

11:09
news-image: В Івано-Франківську вперше пройде фестиваль волі "Довбушфест"
Сьогодні відбулась прес-конференція, присвячена фестивалю волі «Довбушфест».

10:45
news-image: Нацбанк викинув 8 мільйонів на меблі для бази відпочинку на Івано-Франківщині, приховавши ціни
Управління Національного банку України в Івано-Франківській області 12 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Житлобуд-І» на оснащення оздоровчого комплексу «Прикарпаття» меблями за 7,64 млн грн.

10:28
news-image: Франківські тепловики готують місто до опалювального сезону
ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» активно готуються до опалювального сезону.

10:08
Барвисті вивіски і недолуга реклама, що дратує око, – на тлі такого різнобарв’я кам’яниці міста невпинно втрачають європейську вишуканість. Сітілайти, банери та спотикачі перетворюють середмістя на осучаснену торговицю, а новоспечені бутіки – наввипередки змагаються у кислотності прописаних на вивісках буквиць

9:44
news-image: Загиблі герої АТО. Прикарпатець Сергій Лисенко перед смертю віддав рідним свою військову форму
Похоронна процесія прямує вулицями Коломиї… В середині ходи восьмеро міцних чоловіків несуть на плечах дерев’яну труну, завиту в синьо-жовтий прапор. Під звуки духового оркестру військові пронесли домовину з тілом загиблого Сергія Лисенка до місця поховання.

9:22
news-image: В Івано-Франківську перекриють залізничний переїзд
Залізничний автомобільний переїзд по вул. Хриплинській закривається для руху автотранспорту у зв’язку з капітальним ремонтом!

9:09
news-image: Володимир Добровольський, батальйон “Донбас”: Щоб воювати, треба вижити
Володимир Добровольський у батальйоні спеціального призначення “Донбас” із перших днів. Разом із товаришами пройшли Артемівськ, Часів Яр, Попасну.

8:39
news-image: «Свободівці» вшанували пам'ять прикарпатського дисидента Михайла Дяка
17 серпня відбулася панахида за Михайлом Дяком – дисидентом з Івано-Франківщини, одним з засновників підпільного «Українського національного фронту». Захід зібрав небайдужих поблизу барельєфу, що розташований на будівлі «школи міліції» (вул. Національної Гвардії).

8:24
news-image: Івано-Франківськ знову шукає "феноменів"
ГО «Молодіжна Мистецька Формація “Форумс”» та Літературна агенція «Discursus» за підтримки програми і3 «Ідея – Імпульс – Інновація» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» оголошують конкурс на осіннє покликання до Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен».

 


8:04
news-image: Сім’ї загиблих прикарпатських військовослужбовців в АТО отримають житло
На придбання житла сім’ям військовослужбовців, які загинули внаслідок проведення антитерористичної операції на сході України, Уряд виділив 23 617,36 тис. гривень. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України №729-р..

Попередній день   Наступний день