Попередній день   Наступний день

15:54

Експерт: «Сьогодні потрібно дорожити солдатом, а не снарядом чи танком»

15:34
14 серпня 74-літня мешканка Калуша поїхала збирати гриби у ліс поблизу села Середній Угринів. Додому жінка так і не повернулася.

15:12
Волонтери організації "Чотири лапи" приїхали до Івано-Франківська, щоб разом з БО "Дім Сірка" провести стерилізацію собак.

14:51
Протягом кількох місяців ціна на хліб може вирости як мінімум на 20 відсотків. Таку думку під час прес-конференції висловив президент Союзу сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів Іван Томич.

14:35
За обсягом прийнятого в експлуатацію житла Івано-Франківська область займає третє місце серед регіонів після Київської та Одеської областей. Так, в Київській області здано 726,5 тис.м2 житла, з них 391,3 тис.м2 (53,9%) – у м.Києві, в Одеській – 497,1 тис.м2 житла.

14:12
Гурт «Океан Ельзи» на чолі зі Святославом Вакарчуком відіграють закритий концерт для воїнів, які поїдуть в АТО. Завтра, 21-го серпня колектив виступить перед бійцями 79 аеромобільної бригади.

13:46
Вчора, 19 серпня, в Івано-Франківську відбулася презентація дизайн-студії «Теплиця».

13:21
21 серпня в Івано-Франківську пройде третій благодійний аукціон творів образотворчого мистецтва «За Україну, за її волю!».

12:54

23 серпня з 10:00 до 22:00 год. в туристичному комплексі "Буковель" відбудеться 12-годинний благодійний пісенний марафон, присвячений Дню Незалежності України.


12:50
Прихильники радикальної партії Олега Ляшка в Івано-Франківську пікетували приймальню народного депутата Олександра Шевченка, котрий минулого четверга в колуарах Верховної Ради облаяв та побив лідера РПЛ.

12:32
Керівники Прикарпаття відвідають поранених у зоні проведення АТОСьогодні, 20 серпня керівництво області вирушить до Львівського військового госпіталю, щоб навідати мешканців Прикарпаття, які постраждали на Сході України внаслідок проведення антитерористичної операції.

12:12
Сьогодні, 20 серпня Івано-Франківськ отримає гуманітарну допомогу від порідненого міста Свідніца (Республіка Польща).

11:56
19 серпня приблизно о 22.20 год. водій, житель м. Ужгород, керуючи автомобілем марки "Opel Meriva", рухався автодорогою Н-18 сполученням "Івано-Франківськ-Тернопіль", проїжджаючи між населеними пунктами м. Івано-Франківськ - м. Тисмениця, у напрямку м. Тернопіль, на неосвітленій ділянці дороги вчинив наїзд на пішохода, що рухалась з інвалідним візком, у якому перебував громадянин.

11:39
19 серпня о 17.43 год. на на пункт зв'язку державної пожежно-рятувальної частини № 6 м. Калуш поступило повідомлення про те, що в с. Хотинь в р. Лімниця втопився житель с. Підмихайля.

11:12
У Івано-Франківську ЗОШ №15 переведуть на індивідуальне опалення.

10:54
news-image: Івано-Франківськ прикрасять синьо-жовтими прапорами
З 20 серпня ПРАТ «Зелене господарство» розпочне розміщувати на опорах і на фасадах державних установ державні прапори, прикрашаючи Івано-Франківськ до Дня Незалежності.

10:38
news-image: Франківчанини поцупив у киянки гаманець і закупився в супермаркеті
Жінка перебувала в одному із супермаркетів міста, коли помітила відсутність гаманця. У ньому, за словами потерпілої, була чимала сума грошей - близько 7 тисяч гривень, 470 доларів США та 100 євро, а також посвідчення водія.

10:12
news-image: На День Незалежності в Івано-Франківську буде багато забав з патріотичними мотивами
В Івано-Франківську щороку чиновники намагаються зробити святкування річниці Дня Незалежності України веселим та особливим для гостей та мешканців міста. Та цьогоріч, зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в країні, святкування будуть здебільшого патріотичні.

9:53
news-image: Прикарпатець допоміг жінці нести пакунки і втік разом із ними
Випадковий перехожий запропонував свою допомогу 45-річній жительці Калуша, яка несла нелегкі пакунки. Як тільки майно опинилося в його руках, зловмисник накивав п’ятами.

9:34
news-image: В Івано-Франківську наприкінці літа продовжують «рости» незаконні літні майданчики
Нещодавно на площі біля міської ратуші з’явився ще один літній майданчик. Його вже майже змонтували, а от дозвільних документів власники ще не мають.

9:11
news-image: Квитки-візитівки Івано-Франківська готують до затвердження владою
Численні скарги іванофранківців на перевізників на низьку якість послуг пасажирських перевезень у громадському транспорті дали свій результат.

8:54
news-image: Прикарпатець побив до смерті пенсіонера після застілля
Працівники міліції Івано-Франківська розкрили вбивство місцевого мешканця, що трапилося під час суперечки між захмелілими чоловіками.

8:34
news-image: Франківськ поділиться вишиванками з "східняками"
Педагогічна громадськість міста оголосила акцію до Дня незалежності України "Одягнемо Схід у вишиванки!"

8:11
 
До чергової частини Снятинського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонувала жителька міста, яка повідомила, що з її будинку вчинено крадіжку, викрадено – грошові кошти в сумі 500 доларів США та 5 000 гривень.

Попередній день   Наступний день