Попередній день   Наступний день

16:03
news-image: Прикарпатські ЗМІ: Троценко йде у відставку
Наступного тижня в Івано-Франківській облдержадміністрації очікуються кадрові зміни. Новим головою ОДА буде призначено Михайла Довбенка.

15:49
news-image: В Івано-Франківську відкрили музей шани Тараса Шевченка
У приміщенні Івано-Франківського обласного товариства «Просвіта» до 200-річчя з дня народження Тараса Григоровича відкрили музей народної шани.

15:33
news-image: Син Порошенка служить в зоні АТО?
Старший син президента України Петра Порошенка служить в зоні проведення антитерористичної операції

15:04
news-image: В Івано-Франківську розпочинає роботу виставка-ярмарок виробів ковальського мистецтва
В рамках проекту «Відновлення ковальського мистецтва як одного з найстаріших елементів економічного зростання» 7 вересня 2014 року у фортечній галереї Бастіон у місті Івано-Франківську відбудеться відкриття постійнодіючої виставки-ярмарку кованих виробів міста Івано-Франківська.

14:45
news-image: В Івано-Франківську за „круглим” столом говорили про легалізацію зарплати
21 серпня в рамках проведення «круглого» столу «Легалізація зайнятості і заробітної плати, переваги створення і розширення легального бізнесу”, відбулося чергове засідання міської комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення під головуванням заступника міського голови та заступника голови комісії Руслана Панасюка.

14:32
news-image: Добре там, де ми є
На знимці центральна площа містечка Жовква. За останні роки вона помітно змінилася. Площу, як бачите, цілком загосподарювали – тут і гарно вимощена бруківка, і відремонтовані фасади будинків, кав’ярні, літні майданчики. А тепер тут ще й безкоштовний WI-FI. І це вже заслуга ані місцевої влади, ані власників розташованих тут комерційних закладів – усе, починаючи від ідеї і закінчуючи запуском, зробила місцева громада.

14:11
news-image: Росія оголосила вторгнення. Гуманітарною допомогою
Російська колона з гуманітарним вантажем почала рух у напрямку Луганська без дозволу України.

13:46
Прокуратурою Надвірнянського району заявлено до Господарського суду Івано-Франківської області позовну заяву про стягнення з суб'єкта господарювання 27 329 тисяч гривень за договором купівлі-продажу земельної ділянки.

13:32 | Коментарів: 1
Житель району звернувся до Богородчанського РВ УМВС та повідомив про те, що транспортний засіб, який він зберігав в гаражному приміщенні, шляхом пошкодження замка викрадено.

13:08
Вчора під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Семка відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

12:45
Вчора, 21 серпня у зоні АТО отримав поранення боєць 5 батальйону тероборони "Прикарпаття" Володимир Сташків з Долинщини. Про це повідомили представники Івано-Франківського військомату

12:23
21 серпня о 21:20 год. у селі Серафинці Городенківського району загорівся автомобіль «VOLVO-460». Вогнем знищено легковий автомобіль. Врятовано житловий будинок.

12:08
Батальйон ПСМСП УМВС “Івано-Франківськ” запрошує вставати до бою з тероризмом.

11:43
В Іловайську воюють взводи кадрових офіцерів РФ. Про це в Facebook повідомив командир добровольчого батальйону територіальної оборони "Донбас" Семен Семенченко.

11:21
Вчора на засіданні Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО представник Департаменту охорони здоров’я Зоя Ціхонь повідомила про катастрофічний стан із забезпеченням наших солдатів індивідуальними аптечками.

10:56
На носі початок нового навчального року. Зміни в країні, звісно, не могли оминути і школу. Про новації від міністерства, брак підручників і можливу шестиденку – у розмові з начальником управління освіти івано-франківського міськвиконкому Наталією Микулою.

10:39
На Прикарпатті проходить Форум української молоді діаспори «Франківськ-2014», організатором якого виступає Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО).

10:24
Сьогодні, 22 серпня о 17.00 в Івано-Франківську на Європейській площі (біля пам’ятника Степана Бандери) пройдуть богатирські забави за участю богатиря-рекордсмена Назара Павліва.

10:11
Батальйон «Прикарпаття» потребує зброї. Бронежилетами і касками вони повністю забезпечені – дружина бійцяП’ятий територіальний батальйон «Прикарпаття» повністю забезпечений бронежилетами та кевларовими касками.

Попередній день   Наступний день