Попередній день   Наступний день

10:11
news-image: На Прикарпатті відкрили анотаційну дошку Герою Сергію Дідичу
В місті Городенка Івано-Франківської області відбулося відкриття анотаційної дошки в рамках програми "Івано-Франківськ - місто Героїв".

9:49
Вчора дружини прикарпатських військових перекрили одну з центральних вулиць Франківська, вимагаючи від влади, щоб їхніх чоловіків передислокували.

9:28
 

Втілити проект в життя виявилось дуже непросто. Адже в країні активно проводились збори коштів на армію. Та завдяки сприянню влади міста та спонсорів проект було успішно реалізовано.

9:09
 рикордонники зупинили пересування колони, що прорвалася крізь Державний кордон в районі пунктів Щербак-Новоазовськ.

8:44
В селі Остриня Тлумацького району місцеві мешканці спільно з активістами "Волі" відновили найбільше зображення герба України, викладене з каменю воїном УПА в 1992 році.

8:19
24 серпня у селі Подолянці Чуднівського району Житомирської області на 44-му році життя померла найвища у світі людина – Леонід Стадник.

8:04
news-image: Під час сходження на Говерлу туристці з Рівного стало погано
Рятувальники Ворохтянського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області в складі 6 осіб на 1 одиниці техніки виїжджали для надання допомоги 42-річній жительці м. Дубно Рівненської області.

Попередній день   Наступний день