Попередній день   Наступний день

16:08
Координаційний громадський центр допомоги бійцям АТО вже володіє необхідною сумою для придбання тепловізора для десантників з Калуша, які воюють у зоні АТО.

15:49

Мешканку Донецька, яка постраждала від рук російських бойовиків і сепаратистів ДНР, звуть Ірина Довгань.

 


15:34

 Координаційна рада з питань надання допомоги населенню під час виникнення надзвичайних ситуацій при Управлінні ДСНС в Івано-Франківській області організовує експрес-курси для вимушених переселенців зі Сходу.


15:12

До правоохоронців звернулась 36-річна мешканка обласного центру та повідомила про пограбування. Жінка описала прикмети нападника, котрий на одній із вулиць Івано-Франківська зірвав у неї золотий ланцюжок.

14:57

В рамках проекту «Відновлення ковальського мистецтва як одного з найстаріших елементів економічного зростання» 7 вересня 2014 року у фортечній галереї Бастіон у місті Івано-Франківську відбудеться відкриття постійнодіючої виставки-ярмарку кованих виробів міста Івано-Франківська.

14:37

http://www.blitz.if.ua/include/img/medium/vino%2004.jpg

В останні дні літа для мешканців і гостей Івано-Франківська місцева влада організовує свято винограду та вина.

14:09
В суботу, 30 серпня, у Музеї мистецтв Прикарпаття відбудеться чергова акція «Ніч у музеї». Щоправда, організатори трохи змінили формат заходу.

13:49

http://propolis.if.ua/upload/video/thumbs/medium/2012/06/19/miroslav-karab-n1340121298-4fe0a0d2190a9.jpg

Відділення Національного олімпійського комітету в Івано-Франківській області отримало нового-старого голову.

13:29
Вчора, 27 серпня Координаційний центр швидкого реагування Прикарпаття передав чотири дизельних джипів спецпідрозділам в зоні АТО.

13:12
news-image: Яценюк просить скликати засідання Радбезу ООН і заморозити російські гроші
Прем'єр Арсеній Яценюк просить західних партнерів скликати термінове засідання Ради безпеки ООН у зв'язку з діями Росії на сході України.

13:07

 Кавалькада жовтих шкільних автобусів та стареньких «Уралів» - це і є колона батальйону "Прикарпаття", яка все ближче до рідного дому.


12:49
Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко розповів, з якими вимогами прийшли сьогодні активісти до будівлі Генштабу ЗСУ, де зараз триває пікет.

12:35
 
Кампанія з позачергових виборів народних депутатів України починається 28 серпня 2014 року - з дня, наступного після дня опублікування указу президента.

12:14
news-image: Працівники "Локомотиворемонтного заводу" просять франківських депутатів не допустити зміни керівництва і звернутися до Кабміну
В Івано-Франківську розпочалось друге пленарне засідання 47 сесії міськради.

11:58
news-image: Вночі на Прикарпатті горіли господарські будівлі
В селищі Обертин Тлумацького району виникла пожежа комплексу господарських будівель.

11:45
news-image: ДАІ Прикарпаття проводить операцію "Увага! Спецсигнал!"
Працівниками Державтоінспекції проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Спецсигнал!», які спрямовані на виявлення та документування фактів ненадання водіямиавтомотранспорту переваг у русі оперативним транспортним засобам з увімкненими спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями, в т.ч. автомобілям швидкої допомоги.

11:21
news-image: Прикарпатець влаштував у власному будинку наркопритон
Про це правоохоронці дізналися, виявивши апарат для викурювання марихуани під час санкціонованого обшуку у жителя с. Ст. Лисець Тисменицького району.

10:49
news-image: В Івано-Франківську проблема з дітьми біженців
Вересень наближається, тому батьки поспішають зібрати своє чадо, щоб відправити у садочки та школи. Якщо з школами проблем у місті немає, то куди гірша ситуація з садочками. Місць у садочках не вистачає для франківських дітлахів, а от дітей переселенців зі сходу чи АР Криму влаштовують позачергово.

10:32
Учора до правоохоронців надійшло повідомлення від 30-річного жителя м. Коломия. Чоловік повідомив, що в Івано-Франківську, в міському парку ім. Т. Шевченка з його автомобіля було викрадено мобільний телефон.

10:12
Мешканці вулиці Горбачевського, що в районі АС-2 часто цікавляться чи скоро на ній планується капітальний ремонт. Адже, за їхніми словами, ця вулиця кілька років вперто ігнорується комунальниками.

9:51
Станом на 26 серпня на території області перебуває 1497 осіб, котрі з певних причин переселилися сюди з Луганської та Донецької областей, а також з півдня України.

9:34
У поле зору івано-франківських оперативників потрапив 24-річний мешканець Івано-франківська, який ніде не працює та раніше судимий за крадіжки. Цього разу молодик поцупив велосипед.

9:12
Питання ціни на енергоносії припинило бути «політичним» питанням для керівників країни, на якому завжди спекулювали до, під час і після виборів, і перейшов у економічну площину. Єдино правильне рішення прийняте - тарифи повинні бути бездотаційними і відображати ринкову вартість енергоносіїв. Цей болючий шлях пройшли всі цивілізовані держави.

8:56
Працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Коломийського міськвідділу міліції виявили та припинили функціонування ще одного нелегального грального залу у райцентрі.

8:35
news-image: 15 військових з 5 батальйону "Прикарпаття" залишилося в зоні АТО
15 військовослужбовців з Прикарпатського батальйону територіальної оборони і досі залишають в зоні АТО повідомив один із солдат.

8:19
За використання води платники області сплатили 11,2 млн. гривень, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 0,8 млн. гривень більше. Про це повідомили в управлінні оподаткування та контролю окремих об'єктів і операцій Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області.

8:04
news-image: Прикарпатця, який вчинив наїзд на трьох дітей "закрили" на сім років
Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 27-річного мешканця села Гвідз Надвірнянського району, котрий вчинив наїзд на трьох дітей.

Попередній день   Наступний день