Попередній день   Наступний день

15:37
США на цьому тижні введуть обіцяні санкції щодо компаній російської нафтової галузі, обмеживши поставки обладнання для нетрадиційної видобутку нафти.

15:11
У селі Верхній Майдан Надвірнянського району розпочались роботи з добудови підвідного газопроводу, які були заморожені впродовж останніх двох років.

14:54
news-image: Ляшко відвідав Петра Шкутяка у госпіталі
Одіозний нардеп Олег Ляшко відвідав поранених бійців у військовому медичному реабілітаційному центрі, що у Львові.

14:11
news-image: У Франківську затримали ще одного крадія комунального майна
Вчора інспектори патрульно-постової служи Івано-Франківського міськвідділу міліції під час патрулювання вулиць обласного центру затримали «на гарячому» 54-річного івано-франківця, який викрав люк каналізаційного колодязя.

13:44
news-image: Як працівники ДАІ Івано-Франківщини вистояли під свист куль
Місяць під свистом куль працівники ДАІ Івано-Франківщини вистояли на блокпостах в зоні АТО. «Головне було вистояти,» - розповідає командир загону майор міліції Віталій Пасяка.

13:16
news-image: В Івано-Франківську шахраї викрадають гроші з банківських рахунків
Минулої доби в Івано-Франківський міськвідділ міліції надійшли одразу дві заяви про злочини аналогічного змісту. Заявники повідомляли про шахрайство, пов’язане з продажем товарів через сайт безплатних оголошень про продаж речей.

12:56
news-image: Івано-франківські чиновники "просувають" ковальське мистецтво
В Івано-Франківську триває робота над проектом «Відновлення ковальського мистецтва, як

12:45
news-image: Розпочато реалізацію проекту «Івано-Франківська область – край для туризму»
Івано-Франківською обласною державною адміністрацією за фінансової підтримки Європейського Союзу розпочато реалізацію проекту «Івано-Франківська область – край для туризму»

12:15
 
В Івано-Франківську кілька років гострою є проблема щодо влаштування малюків у садочки. Зокрема, показниками цього є величезна нестача місць, або черги на кілька років вперед.

11:49
 
Для того, щоб вгамувати алкогольну жагу, 35-річний чоловік забрав чужу бензопилу, яку відразу продав і придбав горілку.

11:23
news-image: У прикарпатському батальйоні Нацгвардії - 60% східняків та кримчан
На Прикарпатті формують новий батальйон Національної гвардії. Наразі у ньому налічується 130 чоловік віком від 18 до 55 років, які вже незабаром розпочнуть навчання і поїдуть на Схід.

10:56
news-image: Як у прикарпатських ВНЗ завершилась вступна кампанія-2014
Приймальні комісії прикарпатських ВНЗ закінчили прийом документів та заяв на вступ 1 серпня опівдні.

10:29 | Коментарів: 1
news-image: З Карпатських гір передають "привіт" Путіну
На одній із найвищих вершин Українських Карпат – горі Піп Іван також не забули про Путіна. Невідомі виклали із каміння надпис "Путін ху*ло".

10:25
Співробітники калуського підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили місцеву жительку, яка скористалася своїм службовим становищем у злочинних намірах. Йдеться, зокрема, про підробку нею документів та їх використання з метою привласнення чужого майна.

10:03
Політика і економіка не завжди розуміють одне одного. Якби розуміли, то, можливо, людство не знало б біди Другої світової війни, як і не знало б приходу до влади нацистів, адже після Першої світової були вироблені достатньо ефективні формули по відновленню економіки Австрії і самої Німеччини. Вироблені колишнім професором економіки Чернівецького університету і майбутнім міністром фінансів Австрії, відомим вченим зі світовим ім’ям Йозефом Алоїзом Шумпетером. Ефективна економіка, вирішення соціаль

Попередній день   Наступний день