Попередній день   Наступний день

11:11
Важко чекати ефективності від спроб координувати діяльність 803 вишів, підпорядкованих 13 різним міністерствам і відомствам. Така модель як мінімум ускладнює процес управління розвитком вищої освіти і забезпечення єдиних вимог до її якості.

10:39
news-image: ДТП під Івано-Франківськом: Автівка врізалась у стовп
У селі Угринові поблизу Івано-Франківська 26-річний місцевий житель за рулем автомобіля Chery Amulet, рухаючись вулицею Галицькою, не справився з керуванням та заїхав у бетонний стовп огорожі.

10:21
news-image: Майже 2,4 млрд. гривень сплачено до бюджету Івано-Франківщини
З початку року до зведеного бюджету прикарпатського краю надійшло податків і зборів в сумі 2 357,1 млн. гривень. З них до державного бюджету поступило коштів в сумі 1383,5 млн. гривень, до місцевих бюджетів - 973,6 млн. гривень.

9:51
news-image: В Івано-Франківську "тепловики" готуються до опалювального сезону
ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» проводить підготовку до нового опалювального сезону. Тепловики міняють зношені труби та застаріле обладнання, замінюючи його на більш енергоефективне.

9:32
 
Громадяни з кожним днем все більше довіряють «Всесвітній павутині»: знайомство через Інтернет, купуємо-продаємо речі тощо. Забуваючи при цьому, що Інтернет, попри свою доступність і масовість, приваблює й різного роду аферистів.

9:12
news-image: Франківець розгулював по місту з марихуаною в кишені
Інспектори патрульно-постової служби Івано-Франківського міськвідділу міліції спільно з дільничними інспекторами міліції під час патрулювання вулиць обласного центру виявили молодого хлопця, який зберігав при собі наркотичну речовину – марихуану.

8:49
Україна переживає важкі часи, кожен громадянин, незалежно від статку, намагається зробити свій внесок для забезпечення потреб армії. Тому головним завдання влади нині є створення фінансової стабільності, а також пошук можливостей допомоги нашим військовим на Сході.

8:24
news-image: Прикарпатські правоохоронці затримали крадія золотих прикрас
Працівники міліції Рожнятівщини за обґрунтованою підозрою у вчиненні крадіжки з помешкання напередодні затримали місцевого 24-річного жителя. Згодом виявилося, що рожнятівець причетний ще до одного злочину.

8:05
Нещодавно Івано-Франківським міськвиконкомом було ухвалене рішення про розподіл зупинок між маршрутами міських автобусів на вулиці Дністровській.

Попередній день   Наступний день