Попередній день   Наступний день

15:54

Як повідомив голова Калуської РДА Микола Жовнір, на Схід мають вирушити 15 правоохоронців з Калуша. Вони охоронятимуть громадський порядок у звільнених містах.

15:41

 

 В зв'язку зі зменшенням експорту українських товарів в Росію, міський голова Віктор Анушкевичус дав доручення начальнику управління економічного та інтеграційного розвитку Богдану Білику провести засідання з членами дорадчої ради й дізнатися, кому потрібно допомогти з виходом на європейські ринки. Й пообіцяв підтримку міської влади.


15:34
news-image: Біженці зі Сходу: Вовки в овечій шкурі чи "бідні родичі"?
Гостинність хазяїв з Центральних та Західних регіонів України, які приймають переселенців зі Сходу, часом обертається проти них

15:11
news-image: Ігор Купранець: за «брудні кошти» зловмисники купують яхти, автомобілі, землю та домівки за кордоном
Про результати вжитих заходів органами та підрозділами внутрішніх справ у першому півріччі з протидії легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом, розповів заступник начальника ГУБОЗ МВС – начальник антикорупційного бюро Ігор Купранець.

14:53
news-image: На Івано-Франківщині інвалідів з вадами зору забезпечують диктофонами
У департаменті соціальної політики облдержадміністрації проведено чергове засідання робочої комісії з питань забезпечення диктофонами інвалідів з вадами зору.

14:35
Вибір13 серпня насправді доленосний не лише для УПЦ (МП), а й для всього українського релігійного середовища. Саме від цього рішення залежатиме, як надалі розвиватиметься ідея єдності православ’я, та й загалом духовне наснаження українського народу. До того ж, інтерес до виборів предстоятеля УПЦ обумовлено передусім позицією цієї конфесії в питаннях неоголошеної війни, що ведеться між Росією та Україною. Ми пропонуємо кілька поглядів на процеси, які відбуваються в УПЦ. Але всі наші автори єдині

14:11
news-image: Ще один прикарпатець потрапив до лікарні через плазуна
Верховинський район: чоловіка вкусила змія

13:46
news-image: Вражаючий патріотичний проект про українських дітей
Киянка Анна Лєбєдєва створила патріотичний фото-проект про українських дітей.

13:27
news-image: На Івано-Франківщині відзначили свято Гошівської Богородиці
У селі Гошів Долинського району відбулися урочистості з нагоди 5-ї річниці коронації чудотворної ікони Матері Божої.

13:09
news-image: Зиґзаґи мобілізації
Третя хвиля мобілізації миттєво стала однією з найбільше обговорюваних тем у суспільстві. Бо скільки б не називати те, що відбувається на Донбасі, антитерористичною операцією, все одно це війна.

12:45
news-image: Дві прикарпатські газдині отримали важкі опіки, спалюючи стерню
Аж дві прикарпатські газдині отримали важкі опіки, спалюючи стерню на власних земельних ділянках.

12:29
news-image: Олег Тягнибок: Питання мови – це питання єдиної України
В інтерв'ю французькому телеканалові "TV5" міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив про те, що українська влада готова надати російській мові статус офіційної в кожному регіонові, який цього захоче.

12:07
news-image: В батальйоні Прикарпаття, що в зоні АТО вимагають зміни командира
Одним із наболілих питань щодо 5-го територіального батальйону оборони області стала необхідність зміни командира підрозділу.

11:45
news-image: Франківець у лікарні розтрощив плитку на стінах та побив охоронця
Агресивний молодик влаштував дебош у приймальному покої обласної клінічної лікарні.

11:21
news-image: Прикарпатський «Беркут» поїхав на схід
Вчора, 5 серпня, бійці спецпідрозділу «Беркут» вирушили з Івано-Франківська на схід країни. Як розповідає один із керівників підрозділу, до цього він був в зоні АТО 45 боєвих діб.

10:54
news-image: Прикарпатського службовця судитимуть за привласнення 11 тисяч бюджетних коштів
Прокуратурою Надвірнянського району скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо члена Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України, котрий привласнив бюджетні кошти, призначені для преміювання працівників дільничних виборчих комісій.

10:34
news-image: Прикарпатці все активніше видаляються із російських соцмереж
Через агресію Росії українці не тільки бойкотують російські товари, а й соціальні мережі.Крім того, з 1 серпня у Росії набирає чинності новий антитерористичний закон, що надає повне право на отримання ФСБ РФ практично всіх особистих даних користувачів інтернет-ресурсів, зареєстрованих у РФ.

10:11
news-image: В Івано-Франківську пройде Форум української молоді діаспори
17-28 серпня до Івано-Франківська з’їдеться українська молодь з усього світу, щоб взяти участь у Форумі української молоді діаспори «Франківськ-2014» (ФУМД). У ФУМД візьмуть участь понад 100 учасників з близько 30 країн світу: Румунiï, Бoлгарiï, Словенії, Рoсiï, Вiрменiï, Грузiï, Бiлoрусi, Литви, Естoнiï, Швецiï, Нiмеччини, Канади, Чехiï, Нідерландiв, Іспанiï, Казахстану, Киргизстану, Хoрватiï, Сербiï, Швайцарiï, Япoнiï та ін.

9:44
news-image: Литовські журналісти відвідали підприємства Івано-Франківська
Протягом останнього тижня у місті перебувала знімальна група державного литовського телебачення. Візит було здійснено в рамках налагодження можливої співпраці між промисловими підприємствами Івано-Франківська та бізнес структурами Литви.

9:29
news-image: Франківський батальйон Нацгвардії готується до відправлення в АТО
Підрозділ комплектується виключно з числа резервістів, тобто людей які служили, та виключно добровольців. Зараз проводить злагодження та навчання. Протягом 10-15 днів батальйон має бути готовим до висування у зону АТО.

9:07
 
Мальовничі краєвиди Дністровського каньйону, цілющі джерела краю, гостинні мешканці, а також можливість активного відпочинку – це все приваблює з кожним роком все більше наших громадян і спонукає їх відвідати ці місця.

8:41
news-image: Надходження до місцевих бюджетів Прикарпаття зростають
Як повідомляють фахівці ГУ Міндоходів області, з початку поточного року місцевий бюджет Івано-Франківщини поповнився на 973,6 млн. грн. податків та зборів, що на 8,8 млн. гривень більше, ніж за відповідний період минулого року.

8:22
news-image: Чи кликав Міцкевич у гості франківських дітей?
Що для міста важливіше: побут чи духовність, діти чи історична спадщина? Добра й необхідна ініціатива громадської організації "Мами Прикарпаття" щодо облаштування безкоштовного дитячого майданчика в центрі Івано-Франківська порушила одвічний конфлікт інтересів і наробила чимало галасу.

8:06
news-image: Письменницю з Прикарпаття відзначив нью-йоркський літературний журнал
Відомий у Нью-Йорку он-лайн журнал світової літератури Words Without Borders присвятив ексклюзивну тему українській літературі – "Метаморфози реальності: нова українська література".

Попередній день   Наступний день