Попередній день   Наступний день

15:54
news-image: СБУ закликає жителів Прикарпаття до співпраці
Щодня знаходить підтвердження інформація СБ України про злочинну діяльність агентів спецслужб Російської Федерації в нашій державі.

15:33
news-image: У прикарпатця поцупили з гаражу "двоколісного коня"
Житель району звернувся до Богородчанського РВ УМВС та повідомив про те, що транспортний засіб, який він зберігав в гаражному приміщенні, шляхом пошкодження замка - викрадено.

15:06
news-image: Як мешканцям Прикарпаття перейти на електроопалененя
Наша область, як і решта областей, готується до нових випробувань –пройти осінньо-зимовий сезон із зменшеним споживанням газу мінімум на 30 відсотків від минулорічних обсягів. Тому наразі у всіх на слуху перехід на альтернативні види палива та на електроопалення. В енергопостачальній компанії підтверджують, що є можливість споживачеві перейти на електроопалення, однак потрібно пройти відповідну процедуру.

14:45
news-image: Блаженніший Любомир (Гузар) до українських матерів: Ваші сини - це надія нашого народу
Коли я був ще дуже молодим священиком, я радо наслідував моїх старших співтоваришів і багато проповідував про Пресвяту Богородицю, про матерів, про материнство, про материнську любов.

14:23
news-image: Квіт, Скрипін та Джамала читатимуть лекції на конференції TEDx Ivano-Frankivsk
Спікерами конференції TEDx IvanoFrankivsk, яка відбудеться 27 вересня в Івано-Франківську, виступлять Роман Скрипін (Hromadske TV), міністр освіти Сергій Квіт та співачка Джамала.
Про це повідомляє Cultprostir. «Ведуться також переговори про участь Святослава Вакарчука і російського громадського діяча Михайла Ходорковського», – повідомив прес-аташе TEDx Ivano-Frankovsk Дмитро Мельникович.

14:08
news-image: Івано-Франківська область виділила 100 тис. грн. допомоги матері загиблого полковника Тараса Сенюка
Івано-Франківська область виділила 100 тис. грн. для надання одноразової допомоги мешканці Коломиї Наталії Сенюк, син якої Тарас Сенюк, полковник Збройних Сил України, загинув у ході АТО.

13:43

 

Протягом кількох місяців в Івано-Франківську область приїжджають жителі південно-східних областей та АР Крим, які потребують допомоги.


13:21

 Сьогодні в Івано-Франківську представники БО "Благодійний фонд потерпілих Майдану" повели прес-конференцію під час якої закликав громадян не залишати у біді людей, які постраждали під час подій на Майдані.


13:09
 

https://pp.vk.me/c310523/v310523337/80/Fk9XOZdbWkk.jpg

Екс-студентський мер Івано-Франківська, громадський діяч, тренер спортивного клубу "СПЗ", заслужений майстер спорту України Віталій Мерінов пішов воювати.

12:46

 

Ремонт вулиці Шевченка буде закінчено в 2014 році. Правда не всієї, а тільки на ділянці від вулиці Гординського до парку.

 


12:32

 У місцевих ЗМІ днями з'явилася інформація про те, що бійці 5 батальйону територіальної оборони Прикарпаття, який зараз переубває у зоні АТО, вимагають зміни керівництва батальйону.


12:07

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2014/08/07/img_00331.jpg

Вчора, 6 серпня, в селі Козина Тисменицького району відбулося урочисте відкриття обласної молодіжної патріотичної науково-пізнавальної програми "Чорний ліс", під час якої передбачається проведення туристичних, науково-пізнавальних, спортивних та військових конкурсів.


11:43

http://www.epochtimes.com.ua/upload/iblock/d85/d853b5ffaa460c39363de8745160aaa9.jpg

9 серпня вперше в Івано-Франківську відбудеться Костюмований забіг, який пройде в рамках підготовки до благодійного Франківського півмарафону.

11:21

http://image.tsn.ua/media/images2/original/Mar2012/383576218.jpg

Як повідомили виданню galka.if.ua мешканці Івано-Франківська на вулиці Коломийській працюють піротехніки. Під гаражем знайдено бомби часів Другої світової війни.

11:07
Вчора на Прикарпатті в селі Рожів Косівського району дівчинка, 2014 року народження, отримала опіки від гарячого чаю.

 


10:54

Батьки прикарпатських школярів стурбовані чутками про перенесення початку навчального року. Містяни перемовляються між собою про те, що діти підуть до школи не 1 вересня, як зазвичай, а 15 серпня.


10:35
news-image: Франківські рятувальники прийшли на допомогу 84-річній жінці
6 серпня о 02:28 год. до рятувальників обласного центру надійшло повідомлення про те, що в одному із помешкань по вулиці Мазепи, 84-літня жінка, впавши з дивана, отримала забій грудної клітки та не може самостійно підвестися.

10:09
Техніка графіті сягає корінням ще у доісторичні часи. Тоді на настінних малюнках зображували диких тварин і успіхи стародавніх племен у полюванні на них. Графіті Давнього Риму були вже більше схожими на сучасні: на стінах міст зустрічалися освідчення в коханні, політичні гасла чи цитати античних мудреців.

9:54
 
У селі Побережжя Тисменицького району у житловому будинку встановлено та введено в експлуатацію першу в області приватну сонячну електростанцію потужністю 10 кВт.

9:34
Вранці 6 серпня калуські пожежники врятували від смерті у вогні 69-річного пенсіонера, котрий через каліцтво не може сам пересуватися.

9:12
Сьогодні, 6 серпня Президент Петро Порошенко провів спеціальну нараду стосовно ситуації, яка відбувається в Україні.

9:08
Днями голова Тлумацької райдержадміністрації Володимир Габурак зустрівся з власниками ТзОВ «Штерн-Агро» Альбертом та Елізабет Інгестерн.

8:46
У жителя Тлумацького району на привокзальній площі міста поцупили велосипед. Співробітники патрульної служби Івано-Франківського міськвідділу міліції оперативно розшукали зловмисника.

8:29
 Західний світ поки не має одностайної відповіді на те, як діяти в разі прямої російської інтервенції в Україну.

8:05
У середу 6 серпня, в Івано-Франківську відбулося перше засідання новоствореного Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій, та їхнім сім’ям.

Попередній день   Наступний день