Попередній день   Наступний день

16:15
news-image: Нардеп Руслан Марцинків про зміну очільника ОДА: Гадаю, що це рівноцінна заміна Андрію Троценку
Цього тижня стало відомо про призначення нового очільника Прикарпаття депутата Івано-Франківської міськради Олега Гончарука. Відповідний указ розміщений на офіційному сайті Президента України Петра Порошенка.

15:59
news-image: В Івано-Франківську обговорили реалізацію стратегії ЄС для Дунайського регіону
В Івано-Франківську відбулись громадські слухання, на яких представники громадськості обговорили реалізацію Дунайської стратегії в Україні, а саме і в Івано-Франківську.

15:46
news-image: Бойовики заманили "Айдар" в пастку, піднявши на блокпості прапор України
5 вересня бійці батальйону "Айдар" потрапили в засідку на ділянці дороги Металіст – Щастя біля Луганська.

15:22
Якщо в російсько-українській війні переможе Росія, то Україна вже ніколи не буде самостійною, а рабство буде значно брутальнішим, аніж в попередні періоди імперського поневолення.

15:06
10 вересня о 07:18 год. у Надвірній по вулиці Чорновола виникла пожежа в приміщенні кухні кафе «Едельвейс».

14:39
Новий голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук розпочав свою промову з вшанування пам’яті загиблих на Майдані та у зоні бойових дій.

14:14
Прикарпатські підприємства нафтової, газової та нафтопереробної промисловості у минулому році, за даними головного управління статистики в області, реалізували продукції на 3,4 млрд. грн.

13:58
Служба безпеки України в Дружківці затримала учасника "розстрільної групи", який особисто стратив трьох людей

13:49
 
У суботу, 13 вересня, вперше у Івано-Франківську відбудеться кольоровий забіг “Sint ColorRun”, під час якого десятки бігунів обсипаються з ніг до голови різнокольоровими порошкоподібнимим барвниками на кожному кілометрі дистанції.

13:31

 "Королеви" легкої атлетики Христина Стуй та Неля Непорадна проведуть тренування у рамках підготовки до "Франківського Півмарафону".

 


13:09

Днями в м. Івано-Франківську близько 14 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного магазину по вул. Галицькій.


12:51

Про переселенців Україна знала лише з досвіду інших країн. Однак тепер, через 23 роки Незалежності, це питання стало актуальним і для нас.


12:32
Конкурс розпочнеться о 17:00 в приміщенні актового залу ПНУ ім. Василя Стефаника, що за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.Шевченка, 57.

12:28

http://galka.if.ua/wp-content/uploads/2014/09/Predstavlennya-Golovi-ODA-Oleg-Goncharuk-Andriy-Trotsenko_3774.jpg

З півгодинним запізненням почалося офіційне представлення нового голови Івано-Франківської облдержадміністрації Олега Гончарука. Як і анонсувала «Галка», його на новій посаді представив перший заступник Глави Адміністрації Президента Геннадій Зубко.

12:15
Український народ поважає рішення Президента Петра Порошенка про перемир’я у східних областях країни. Проте не зрозуміло, що саме робить керівництво держави під час перемир’я.

11:56
Російсько-терористичні війська готують збройні провокації з метою зриву «перемир'я», оголошеного в рамках підписання Мінського протоколу

11:39

Сьогодні, 11 вересня, відбулося представлення нового голови Івано-Франківської ОДА 46-річного Олега Гончарука.


11:21

Перший заступник голови Адміністрації Президента Геннадій Зубко для представлення нового керівника Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука прибув на гелікоптері.


11:09

Заступник міського голови Івано-Франківська Руслан Панасюк подав у відставку?Як стало відомо з поінформованих джерел, заступник міського голови Івано-Франківська Руслан Панасюк написав заяву про відставку.


10:49

Віталій Мерінов - майстер спорту міжнародного класу та чемпіон світу з кікбоксингу, майстер спорту з боксу, студентський мер м. Івано-Франківська і лідер молодіжної організації «Спільними зусиллями» нещодавно повернувся із зони АТО.


10:34
Керівництво Городенківського району провели зустріч з громадськістю, керівниками органів місцевого самоврядування щодо роботи цукрозаводу.

10:09

 Рішеннями Верховинського районного суду задоволенено позова прокуратури району про повернення із незаконного користування двох земельних ділянок  загальною площею 3,13 га.


9:44
У зв’язку із проведенням робіт пов’язаних із запуском третього блоку водонасосної станції «Добрівляни» до п’ятниці, 12 вересня, можливе погіршення якості питної води.

9:29

Президента Петра Порошенка запрошено виступити перед спільним засіданням Конгресу США.

9:12
news-image: Родичі розшукують бійця батальйону "Івано-Франківськ" Тараса Куруса, який брав участь в операції під Іловайськом
В зоні АТО зник військовий батальйону "Івано-Франківськ" Тарас Курус.

8:55
news-image: Тарас Прохасько: Допомагаючи біженцям, не сподівайтеся на їхню любов
Про переселенців Україна знала лише з досвіду інших країн. Однак тепер, через 23 роки Незалежності, це питання стало актуальним і для нас.

8:34
Керівництвом Тисменицької районної державної адміністрації та районної ради виділено кошти на допомогу членам сімей військовослужбовців, які проходять службу в зоні проведення АТО.

8:17
У віддалених районах області відкриють пункти базування бригад швидкої медичної допомоги.

8:05

За вісім місяців п.р. Івано-Франківською митницею Міндоходів розглянуто 74 справи щодо порушень митних правил, в результаті чого до суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності застосовано штрафні санкції на суму 509,3 тис. грн.

Попередній день   Наступний день